poniedziałek, 21 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
co sądzicie o pomyśle jednego z polityków; że głosować w wyborach mozna by bylo

Niedawno kupowałem laptopa i miałem podobny dylemat, wziąłem mniejszy, 15,6. I teraz gdybym mógł wybrać jeszcze raz szukałbym jeszcze mniejszego ekranu, nawet to 15 cali jest duże gdy chce się np. korzystać z komputera trzymając go na kolanach, przenieść z pokoju do pokoju. Większy poleciłbym Ci tylko jeśli z góry zakładasz że komputer będzie stał w jednym miejscu i jesteś wielbicielką filmów, w innym przypadku mniejszy w zupełności wystarczy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: co sądzicie o pomyśle jednego z polityków; że głosować w wyborach mozna by bylo

jasiu ty musisz miec naprawde nieciekawe zycie .... szczere wyracy wspolczucia z mojej strony !!

Re: co sądzicie o pomyśle jednego z polityków; że głosować w wyborach mozna by bylo

Dzis Jaga wygrala. Piekny mecz

wszystkie ceny na tym zadupiu sa nie na miejscu

Świadkami przedziwnego widowiska byli niedawno mieszkańcy Moskwy. Na spowitym chmurami
niebie ukształtował się w pewnym momencie jasny okrąg, kontrastujący z pozostałą częścią nieba.
Niesamowite zjawisko przywołujące skojarzenia z filmem "Dzień Niepodległości" czy innymi
wysokobudżetowymi produkcjami, udało się zarejestrować za pomocą telefonu komórkowego
jednemu z mieszkańców, który jechał w tym czasie samochodem.
Po tym jak film dokumentujący ten niezwykły fenomen pojawił się w sieci, na wielu forach
zawrzało. Internauci nie są zgodni w opiniach, co tak naprawdę widać na klipie. Nie brakuje
komentarzy obracających się wokół teorii spiskowych. Zdaniem niektórych, idealnie okrągły obłok
jest efektem prac prowadzonych nad nowymi rodzajami broni. Według innych, może to być symbol
zwiastujący apokalipsę, która ma nadejść w 2012 r.
Sprawy nie komentują na razie specjaliści. Może po prostu nie ma czego komentować, a jasny krąg
to tylko niezwykły spektakl wyreżyserowany przez Matkę Naturę? A co Waszym zdaniem widać na
filmie?
http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,Dziwaczne-zjawisko-Nad-glowami-moskwian-zawisl-okrag,wid,11580676,wiadomosc.html?ticaid=69469

i jeszcze na WP:
http://studio.wp.pl/mid,788007,wideo.html

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Kobieto tu jest mowa o jednym temacie,konkretnym a nie o innych pracownikach którzy także ciężko pracują za nieduże pieniądze,to wszystko prawda,zgadzam się z tobą pod tym względem ale weź nie wyogólniaj i jak nie wiesz o co chodzi bo nie umiesz czytać i myśleć to poprostu się nie wypowiadaj na ten temat.

"a więc jeżeli nie chciałeś tam pracować to po co to robiłeś?"
"Ty byłeś przymuszony przez swoją sytuacje,a mi się wydawało,że każdy człowiek pracuje na polepszenie sytuacji "
Zobacz co ty robisz,pytasz się a potem sama na to pytanie odpowiadasz.

Ludzie!!!często jesteśmy waflami pracując za te 1000zł tak ciężko jak Lena25 mówi i często pracownik jest wykorzystywany bez względu na to jaką pracę się wykonuje!czy tak ciężko to sobie zrozumieć!boimy i wstydzimy się do tego przyznać!mało tego...tak byłem sam waflem masz racje kobieto dzięki że mi o tym przypomniałaś.Zastanówmy się też czy taki zwykły szary człowieczek ma nad tym wszystkim władzę i kontrolę?!niestety nie dlatego często musimy być takimi waflami,ciężko pracować za marne grosze a tylko dlatego że nie mamy innego wyjścia,a czemu?nie wiem,widocznie tak Polska jest zbudowana.
Więc kobieto nie pisz takich bredni na mój temat skoro mnie nie rozumiesz.
Ci ludzie o których mówisz a także ja też mam szacunek do ciężko zarobionego grosza,przedstawiłem i opowiedziałem o jednej pracy jednej z wielu podobnych a ty wielce się zbulwersowałaś,niezadowolona kobieta z życia,mnie też martwi taka sytuacja ludzi ale każdy człowiek zna swoją pracę i ma swój honor.

do: Jesteś moją kokainą...

Jesteś w porzo, ale na tym forum nie oczekuj zbyt wiele, bo ludzie dzisiaj są sfrustrowani i nerwowi.

Myśle, że i tak by doszli do tego że masz mandat...a to że szukają pretekstu to prawda...niestety

w Śniadowie ok 4 zł.

No właśnie, tam co produkują kostkę popytaj.

Toż to oko Saurona mamy prze#####e :) pewnie znowu chce pierścień :P

< wieczne im odpoczywanie >

do Jesteś moją kokainą: od mojego męża wara!!!!!dla mnie nie jesteś facetem! zachowujesz się jak kobieta lekkich obuczajów która żali się że by nie dawała gdyby nie fakt,że nie miała! nie ubliżając im bo one to dopiero mają ciężką profesje;( "sama jesteś taką osobą pracującą właśnie za takie marne grosze" pomysiłeś się wręcz przeciwnie pracuje i zarabiam pieniądze z których jestem bardzo zadowolona i szanuje ludzi którzy ciężko pracuja bo moje początki tak jak twoje też do lekkich nie należały,a mój były pracodawca uświadomił mnie tylko w przekonaniu,ze mogę zajść dalej i za to mu chwała. Czytając twój tekst "niezrozumniale" myśle,że to ty jesteś smutnym i sfrustrowanym chłopakiem wyrzucającym swoje frustracje na forum,a za swoje źle podjęte decyzje,którym nie potrafiłeś sprostać szybciej niż w pół roku obwiniaj sam siebie bo nikt do ciężkiej pracy za "pare groszy" cie nie zmuszał. Mam nadzieje,że swoim doświadczeniem życiowym i wiedzą zapracujesz sobie na dobrze płatną prace z ciepłym obiadkiem pod nosem i tego ci życzę! tyle mojej dyskusji z tobą.

nic innego jak efekt światła laserowego odbitego do soczewki !

Wiecie z kąd ten stres Leny25
Jak napisała pracuje za marne grosze.
W dodatku pewnie w tej samej pizzeri, tylko ona bidulka ulotki roznosi za
polowe tego co zarabial nasz kolega.Do wczoraj jeszcze jeździła na rowerze a że z wieczora kuźwa śniegiem sypneło, to teraz trzeba z buta pociskać.
Polecam picie nerwosolu z rana a wtedy spojrzysz na świat z innej perspektywy.

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Fajny i delikatny manicure:
www.best-nails.pl

Henna brwi i rzęs, naprawdę warto www.best-nails.pl

Życzę dużo zdrówka. Proszę nie lecz się w Łomży. Lekarze u mojego taty znaleźli guza. Podobno były już przeżuty. W Warszawie stwierdzili ze jest to torbiel. Normalnie wyśmiali już lekarzy w Łomży. Takich przypadków znam mnóstwo. Więc wcale to nie musi być nowotwór tylko włókniak. Jeśli życie Tobie miłe to zgłoś się do Warszawy lub Białegostoku. Pozdrawiam

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

ja tam bede

Monika skoro mi nie wierzysz to trzeba samemu się o tym przekonać,wsiąść w swoje autko zatankować je i jeździć jako dostawca,z czasem sobie przeliczysz i się dowiesz.

"Kasjerki i pizzerzy wciąż ci sami, zmieiają się tylko dostawcy. A to wlaśnie dostawcy zarabiają tam najwięcej"
Jasne,żeby tak było to raczej na odwrót,bardziej by się pchali do tej roboty a nie pełno ogłoszeń w dziale praca.

"bo same napiwki dostawcy z jednego dnia mogą wynieśc wiecej, niż zapracowana dniówka pizzera"
hehe to jest najlepsze,może z raz na pół roku trafiło mi się że miałem 20zł z napiwków przez całą zmianę a tak to przeważnie jakieś 2zł,5zł,góra do 10zł a czasem to i wcale.

"W większej części ci dostawcy, którzy już nie pracują byli zwalniani z pracy. Z różnych przyczyn. Niewielu odeszło z własnej woli. Przeważnie mieli słaby czas dostaw lub zwyczajnie nie radzili sobie. "
Uważasz że ja sobie nie radziłem i mnie zwolnili PO PÓŁ ROKU PRACY,jeżeli tak by było pewnie nie przepracowałbym miesiąca.
Najczęściej chłopaki sami z własnej woli rezygnowali z pracy albo tak jak ja pod koniec zacząłem w siuśki lecieć przez to wszystko i było mi już wszystko jedno czy mnie zwolnią,w sumie to na to czekałem no i się doczekałem.Jak nie wierzysz zapytaj brata.Zapytaj go też czy sam jeździłby swoim autem na swoim paliwie jako dostawca.Czy zamieniłby się stanowiskami.

Chciałem jeszcze dodać że nie żale się z tego powodu jak tu niektórzy mówią że zarobki były słabe,jeżeli o to chodzi to już na początku wiedziałem że nie będzie tego dużo ale uważałem że nawet to co zarobie to i tak bardzo mi się przyda.Opisałem bez żalu jak wygląda taka praca,stwierdziłem własne fakty i myśli a wielce oburzeni naskakują jak bym obrażał innych ludzi ciężko pracujących,pouczają mnie o tym jak bym nie wiedział że do coraz większych zarobków dochodzi się ciężką pracą i nauką.Akurat takie rzeczy wiem doskonale.W Telepizzy jakie zarobki miałem takie miałem,ważne że jakieś były a tak jak każdy z nas pod nosem do siebie narzekaliśmy że jest tego niewiele,dużo osób narzeka ale nie ma wyjścia i pracują.Dodam jeszcze że na początku to nawet ta praca mi się podobała mimo warunków na drodze w jakich trzeba było jeździć w ostatniej srogiej zimie.
Warto zapytać się byłych dostawców że praca ta to jeden wielki bubel,praca dobra na dorobek i do tego na krótki okres,na przeczekanie.Dostawcy także ci byli doskonale wiedzą jak trzeba było się narażać i ciężko pracować czasem nie mając kiedy nawet spokojnie zjeść i wiem że chociaż w większości to co powiedziałem zgodziliby się z mną.

PS.Często dostawcy bywali zwalniani lub odchodzili z powodu kłótni z szefostwem z braku zrozumienia i poszanowania lub po prostu nie podobały im się warunki,widziałem na własne oczy więc wiem.
Każdy ma rozum i logicznie pomyśląc sam dojdzie do tego co to za praca,a jak nie wierzy niech idzie i sam się przekona.

Nie chce mi się więcej dyskutować na ten temat i udowadniać niektórym,ani nie będę kłócił się z tą Leną25 która naskakuje na mnie i oczernia mnie bezpodstawnie bo nie umie czytać czyiś wypowiedzi.Ja tylko chciałem kulturalnie opowiedzieć co i jak.Po co zaraz włazić komuś na łeb.
Dzięki za uwagę i dzięki tym którzy umieją czytać rozumiejąc przy tym to co piszę.Pozdrówki!!!

otworzmy konkurencyjna FORUMPIZZA i po sprawie, i forkebabik, i dajmy wszystkim po 100 miliony.i sami sie wyzywimy i nikokt nie bedzie na nas zarabial i bedziemy madrzyi bogaci i bedzie nam dobrze.WOLNOSC

Treść jest ukryta

Zawiozłam dywan do myjni na Al. Legionów wjazd obok sklepu meblowego i salonu oświetleń- w okolicy 7kier. Tam tylko były wolne miejsca do świąt, cenqa to 8 zł/ m2. Polecam

Polecam salon Pani Kasi Serafińskiej. Jestem jej stałą klientką od dwóch lat.
www.kasiawizaz.blogspot.com

siara te całe CLIP IN. njlepsze są zgrzewy. naturalnymi

O że byś nie żałował ,bo będziesz bez fajki chodził. A co do BLM to jest BLM i nic tego nie zmieni. Większość Łomżyniaków ma taką opinię o BLM-mo podobnych. Jeszcze zapomniałem dodać, że nie którzy traktują samochody na parkingach jak krowy (same podejdą) heheheheheh

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org