niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Miss TVPolonia

Można by bylo tu wymieniać duzo rzexczy ale ty zrób to co ci sie najbardziej podoba

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Miss TVPolonia

To najlepjej wyępić te bobry i koniec.

pewnie o ten traNwaj co nie chodzi :D

edy

Tiger,
:)
Ptysiaku,
Ty się nie pytaj oooo sssssooo chozzzziiii, tylko rób ten traNwaj, ale już!!!

Czy biją ? Zdecydowanie tak .Poziom brutalnosci łomzynskiej policji zwiekszył sie duzo w ciągu ostatnich 2-3 lat. Muj przykład:

Około rok temu wracałem wraz z 3 kolegami do domu po urodzinach. Oczywiscie bylismy pijani było zaraz przed 12 w nocy.Doszlismy na osiedle. Zegnalismy się rozchodząc do domu (bycie pijanym i obsciskiwanie sie to nie zbrodnia w Pl).Podjechał radiowóz dwuch funkcjonariuszy nas legitymowało przy czym kazali nam stanąc około 2 metrów od radiowozu (podobno to przepis jak wyjasnił nam jeden z funkcjonariuszy). obaj stróze prawo zachowywali się arogancko wiec poprosilismy ich o wylegitymowanie sie (mamy do tego prawo).W tym momencie usłyszelismy cos w stylu "ja wam k... pokaze "wyskoczyli z radiowozu po czym w czasie szarpaniny dostałem pałką 3 razy w tył głowy (podobno nie mają prawa bic w tym miejscu).Ucieklismy .Złapali jednego z nas przyszedł do mnie na 2 dzien rano po tzw. Dołku .Chłopak ledwo sie ruszał posiniaczony praktycznie we wszystkich kolorach tęczy od kostek po 4 litery. To było straszne gdy opowiadał mi jak co 2-3 godziny przychodziło do celi 3 policjantów sadystów dwuch go tzrymało a 3 lał jak padnie po nogach.
Kazdy ma prawo wypic pobawic sie oczywiscie w granicach rozsądku lecz uwazam ze w sytuacji nawet najbardziej agresywnych delikwentów policja uczona jest technik obezwładniania a bicia w tył gowy i katowania na komisariacie.

Wierzę, że tak być mogło. Ech, życie...

hehe

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org