niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kto mial rację?

osz ***** sam do siebie gadasz? zajmij sie odrabianiem lekcji

bagrmosen

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kto mial rację?

http://satan.pl/teksty/top/11/
"Każdy z obecnie znanych ustrojów polityczno-ekonomicznych jest świetnym przykładem tego, że człowiek na dzień dzisiejszy nie jest w stanie stworzyć systemu zaspokajającego potrzeby wszystkich zainteresowanych. Może i szkoda, ale ja się pytam: po co? Albo inaczej zapytam: kto ma taki system stworzyć i co mi ten system może zaoferować? Wolność? To ja się odwracam na pięcie i idę w drugą stronę. Dlaczego? Już spieszę z wyjaśnieniem.

Wolność dla satanisty stanowi fundament jego światopoglądu. Jest skarbem, który miał już w chwili swoich narodzin. Jest to wartość przyrodzona, nie nabyta. Nikomu nie wolno nią rozporządzać prócz niego samego. W tej kwestii nie różni się on od innych ludzi. Różni się natomiast tym, że ma pełną świadomość jej istnienia i nienaruszalności. Znakomicie zdaje sobie sprawę z tego, iż nikt mu jej nie może zaoferować po promocyjnej cenie.
"
Jakbym czytał Adamusa. :)

Śledczego jakiś czas nie było, pewnie śledził afery jakieś, no i patrzcie, wyśledził. On to jednak jest... faaaaajny, nie ma co.

Dołączam się do gratulacji.

Pozdr.
Kasia

:DDDDDDDDDD

Aleście mi humoru z rana dostarczyli, bąble jedne!!!

Autor: ptysiu91 (---.lomza.rtb161c.4lan.pl)
Data: 16-02-05 16:11

To jak Pomożecie ?

PTYSIU_BAWEŁNA

POMOŻEMY!!!
Ptysiu ale tramwaje to na prąd są raczej, no chyba że Twój bedzie na paliwo. Taki TaNwaj na miarę XXI w. Hu nołs, może będzie można nim nawet w przestworza wyskoczyć....
Zaraz się nim wtedy zabiorę! Ja i .... Samotny Jeździec Ponadprzestrzeni...
:)

Czyż Zbigniew Brzeziński nie ma racji?

Tak to jaki macie pomysł ?

Tylko patrzeć jak powstanie cosik na kształt feministek...
W męskim wydaniu. Jak to się będzie zwało???

" Co to będzie się działo, gdy rzesze turystów z Warszawy, Łodzi czy Krakowa spragnieni czystej wody i świeżego powietrza ruszą na Mazury? "

Ech spragnieni, spragnieni...

ADALL,
To może esperanto...

Ptysiek,
Ja Ci wytępie te bobry, zorazo!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org