Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
to się znowu narobił |
po prostu ring byl za maly. nejman nie mial gdzie spier*alac. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: to się znowu narobił |
jestem genialny !!! faktycznie dam se spokoj ale obiecujta rze bedziece gzeczne dzieciaczki moje :*** do wezne urlop do kiedy to wam nie powiem bo niehce sklamac ;)) Takos
|
|
To w końcu jak było ? Leżeli na masce czy stali przy drodze ? Bo piszesz raz tak a raz inaczej. A poza tym to chwalisz się czy żalisz ?
|
|
No dobra, moze wiejska walka (wg was). Ale ja wole oglądać coś takiego niż te walki początkowe... Oni tam sie tylko ciągali, zapasowali czy co tam jeszcze - a to juz całkiem nie było widowiskowe. Pudział skopał go elegancko i przynajmniej pokazał ze nie jest taki łatwy do pokonania. Tym lepiej ze Najman wczesniej tak cwaniakował :-)
|
|
pewnie nagonka na ten kantor....
|
|
jak w temacie.
|
|
mam na sprzedaz fajne felgi:) zainteresowany??
|
|
jest
|
|
Temat banalny, ale proszę o pomoc. Gdzie mogę kupić poporcjowanego indyka na święta? Dzięki za informację. Pzdr. róbmy swoje
|
|
Sorki, oczywiście świeże mięso do pieczenia. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Do małpa, nie dowcipna bo tak jest, sklep monopolowy pod czarnym kotem należy do żony własciciela tego baru i mają też samochód którym świadczą usługi,, pomoc drogowa- autoholowanie. Trzeba się troszkę domyślać ale wam się tego nie chce robić i póżniej jasiu śmietana musi wam tłumaczyć i tracić cenny czas. Takos
|
|
niestety dziecko w tym wieku nie jest takie głupie że powiesz stali sie przytulali i tak w to nie uwieży mam syna w tym wieku i wiem coś otym jak sie wszystkiego dopytuje a pozatym jest to karygodne zeby robic coś takiego przy drodze ludzie godności niemaja < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |