wtorek, 29 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
szczera prawda o Polsce

czytam to co mowicie i juz mi sie smiac chce :D

@Fazzi
masz racje ;D 30kg roznicy to jednak sporo ;) starczy że pudzian trafilby na kogos zwinnego badz swojej masy ;)
nie wiem czy zauwazyliscie ale pudzian kopiac nie mysli o sobie i w ogole nie trzyma gardy ;) a to bedzie jego blad podczas walki z np: muay thai albo kick boxingiem ;D

PS
mi tam dyskoteka na wsi zawialo :P

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: szczera prawda o Polsce

wdupie

Takie walki mozna ogladac w Jeziorku:) powiem jedno narazie Najman i Pudzianowski w MMA to leszcze:)

borys102 masz racje na 100% ustawiona

Ma ktos może numer do salonu fryzjerskiego p. Jedynak na 3 maja?
Bo ten który mam chyba jest zły, bo nie mogę sie dodzwonić.

Walenty

ustawiona moze nie byla ale jednak na kase:P

Treść jest ukryta

Tuning w postaci powiększenia ust? wytatuowanej twarzy makijażem permanentnym? Wcześniej przedłużanie włosów czy robienie tipsów było już krytykowane a co mówić taka ingerencja w ciało..są pewne granice ale to tylko moje zdanie w końcu jakby nie było kobiety robią wszytko pod facetów więc skoro im się to podoba..

a ja uwazam, ze przedluzone paznokcie to nie tandeta, chyba, ze robila je jakas niedouczona tandeciara

23emilka- przedluzonych paznokci nie zdejmuje sie samemu nigdy! Bron Boze nie zrywa sie, bo skutki tego sa oplakane, a potem placz, bo tipsy zniszczyly paznokcie. Tak samo jak zaklada sie je u stylistki, to tak samo trzeba je u niej zdjac ;))

Treść jest ukryta

Autor: slipknot (---.introlan.pl)
Data: 12-12-09 10:22

czytam to co mowicie i juz mi sie smiac chce :D

@Fazzi
masz racje ;D 30kg roznicy to jednak sporo ;) starczy że pudzian trafilby na kogos zwinnego badz swojej masy ;)
nie wiem czy zauwazyliscie ale pudzian kopiac nie mysli o sobie i w ogole nie trzyma gardy ;) a to bedzie jego blad podczas walki z np: muay thai albo kick boxingiem ;D

Przeciez Najman byl 2x vice-mistrzem Polski w kick boxingu :>

Fakt, Pudzian sie strasznie odslanial kopiac, rece w totalnym nieladzie, mimo wszystko to, czy inny zawodnik by go w tym momencie skontrowal wcale nie jest takie 100% pewne, bo dosc trudno jest kontrowac dostajac kopy o takiej sile ;) Pudzianowi brakuje techniki, ale nadrabia sila, szybkoscia i agresja. Jak pocwiczy ze 2 lata, a nie 2 miesiace, to podciagnie technike i moze calkiem ladnie sobie radzic mysle.

perelka86 rozumiem, ze ty za swoja prace nie oczekujesz zadnego wynagrodzenia? o ile pracujesz oczywiscie. Moze, to zarabia, sportowcem nie bedzie do 70-tki.

http://www.myzpoprawczaka.pl/index.html czytał może ktoś tą książkę ? bo mam zamiar sobie zamówić ?

Siemka. Ja posiadam Renault Scenic i również miałem w nim imobilajzer. Pojechałem na Nowogrodzką do Elektryka(przy stacji benzynowej) i w 3 godzinki zdjął mi to dziadostwo. Niestety taka zabawa kosztuje. Musiałem zapłacić 400zł ale już nie mam problemu:) Wiec polecam Ci jechać na Nowogrodzką:) Pozdrawiam

Witam.
Jeżeli posiadają Państwo niepotrzebne książki , które tylko zajmują miejsce w domu, piwnicy czy komórce .
Zadzwoń a przyjadę i zabiorę je we własnym zakresie.
Przyjmę każdą ilość książek.

tel. 796 57 37 03

Zgadzam się jak nie ma związków i strachu odejscia z pracy to traktują ludzi jak śmieci a jak ci sie nie podoba to "wypad" do momentu gdy TY składasz rezygnacje bo idziesz do innej firmy wtedy to jest obraz jak mozesz odchodzic sam przeciez to oni maja prawo cie wyrzucić! Miałem taką sytuacje i wiem jaka to przyjemność :)) facet zaniemówił... ale myśle ze tu problemów nie bedzie bo kierownika miałem nazwałbym to tak "właścwiwy człowiek na właściwym miejscu". O ile się załapie oczywiście na grudniowy nabór bo z przyszłym rokiem moze być cieńko.. Czekam wiec na publikacje listy rankingowej... a moze mi ktos powiedziec co jest dalej po podobno jakas rozmowa z komendantem jakoś trzeba sie do niej przygotowac coś z ustawy??

Walenty

nie jestem zazdrosna mam samochod i mylisz sie ze kazdy sie sprzedaje razem z mezem mamy firme tylko ze narazie nie pracuje bo wychowytwaniem sie zajmuje i kasy mi nie brakuje .a teraz ci odpowiem jesli ktos by mi dawal 200 tys i bym miala sie sprze3dac jak pudzian bym sie nie zgodzila godnosc jest cenniejsza od kasy

Gadanie :)) jak nie potrafisz się lać to nie idziesz proste :)) tak samo w inne sporty :)) a on kiedyś trenował i ma siłę to mu dało wygraną :)) i bardzo dobrze niech człowiek robi coś i rozwija się ,bardzo się cieszę że wygrał :)) Ale dobrze że IBISZA nie było bo to już by było przegięcie człowieka sprzedającego się :))

durniu ty durniu .....

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

jezu perelka toc to biznes, a co mial isc sie lac za darmola? Jakby mi 200tys dawali to to tez bym poszla

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Autor: perelka86 (---.elomza.
napisała :

nie jestem zazdrosna mam samochod i mylisz sie ze kazdy sie sprzedaje razem z mezem mamy firme tylko ze narazie nie pracuje bo wychowytwaniem sie zajmuje i kasy mi nie brakuje .a teraz ci odpowiem jesli ktos by mi dawal 200 tys i bym miala sie sprze3dac jak pudzian bym sie nie zgodzila godnosc jest cenniejsza od kasy

Zajmujesz sie wychowywaniem ? kogo?- moze swoim
A firma to u brata? Brat pracy szuka?
Ale sie popisałaś?

Walenty

te wypełnione usta wyglądają potem jak odbyt z hemoroidami.

Ciupaska jaka porazka no rzesz ku.wa nie wierze heheheh

minął rok i temat wraca jak bumerang. święta idą, emigracja wraca.
Bankierka łomżyńska chce się lansować?
To wykupić czas reklamowy, pierdnąć parę groszy a nie strugać dziada.
Finansjera od siedmiu boleści.

Tak było rok temu.
Autor: stefanek1 (---.lom.vectranet.pl)
Data: 06-12-08 06:56

i za chwilę, jak to powiadają będziemy w domu. No który kantor polecacie?
Który jest porządny, naj. płaci.
Temat dobry, emigracja wraca na święta, będzie ruch w interesie.
Lansik wskazany.)))

..i król i pionek po skończonej parti wracają do tego samego pudełka.

Walenty

Witam, czy nie wiecie czy w Białymstoku w galerii białej bądź w auchan przy ulicy produkcyjnej działają komisy telefonów komórkowych?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org