czwartek, 07 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
prawicowe dziennikarstwo

No własnie już nie żyje ale sam jestem ciekaw jak dalej potoczyla sie jego historia.
Podobno trafil do jakiegos przytulku. Wiadome bylo jedno , ze nie myslal logicznie. Ludzie i ówczesna milicja traktowali go troszkę z przymróżeniem oka ale i z sympatią. Jednak on poważnie traktował swoje obowiązki względem miasta.
Był z pewnoscia postacią która pozostanie w pamięci i niejako wtopiła sie w pejzaż miasta.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: prawicowe dziennikarstwo

dzekuje bardzo za podpowiedzi :)

Pudzian to ambitny gosc, nie umie przegrywac i tak jak sam powiedzial jak cos robi to na 100%, troche wkurzyl mnie tym swoim chamskim wejsciem, moim zdaniem to bylo bardzo niesportowe zachowanie, raczej zachowal sie jak lider z piaskownicy:) ale jestem za nim, mam nadzieje ze bedzie godnie reprezentowal Polsce w tym sporcie i osobiscie wolalabym zeby obijal tak obcokrajowcow a nie rodakow:)

bo to odwaga dla kasy, on wiedział że nie ma szans z Pudzianem,ale kasa robi swoje.

he he he myslalem ze pudzian go zabije a tu lipa .. .. niemniej jednak ta hamska kozacka morda zostala obita :)

pfi

To jest niezbyt udane naśladownictwo ' My z dworca ZOO " . Ludzie , czym Wy się pasjonujecie ?!

nie pytaj o przyczyny...

www.twierdzalomza.pl

Wiem, że samemu się nie zdejmuje :) Chodziło mi o to, że przez ponad miesiąc żaden mi nie odpadł :) co u niektórych zdarza się często.

Dran widziales plecy Pudziana chodzi o ten tatuaż firmy budowlanej

perelka sprzedac to sie tylko moze baba

Wielu bokserow itd. tak walczy... Dodatkowa kasa, widocznie uznal, ze mu sie oplaci. Zrozum, ze on sam stanowi w tej chwili marke i na tym zarabia. Osobiscie tez mi sie to wydaje zawsze troche zabawne, ale coz, w pewnych sportach nie mozna zalozyc po prostu koszulki z logiem sponsora.
A Pudzian akurat ciezko zasuwa na to co ma, wiec czemu ma nie korzystac?

Pomysl, ze jemu te pieniadze sie w pewnym wieku urwa, kariera sportowca jest krotka, a raczej nie zasuwa po to, zeby pozniej biedowac.

Heheh, pierwszy raz ktos narzeka na zbyt niskie ceny w Lomzy :>

W łomży zacznijmy od tego ze nie ma normalnego wojska,wiec specjalistow aeromobilnych nie bedzie.Zgadza sie wlasnie ja ukonczylem szkole wroclawska i mam kwalifikacje.
Kosztorys bedzie ksztaltowal sie w zaleznosci od liczby osob. Dla żołnierzy zawodowych z legitymacja wojskowa jest znizka.za duzo tych szczegolow jest zeby tu i teraz o nich pisac.

ktoś jeszcze chetny??? ty no sory ale 20 dychy wiecej za sprzęt to sporo .... a poza tym kto ci wytrzyma w te mrozy po kilka godzin...

aha zapomnialem kwalifikacja to bieg na 3km,podciaganie na drążku,skłony w przód,bieg wahadłowy 10x10 oraz test z jezyka angielskiego i rozmowa kwalifikacyjna

Tcheslav był speluną i dobrze, że go wreszcie zamknięto.

ja tez zawsze sprzedaje i kupuje na krotkej poniewaz zawsze tam dostawalem najwiekszy kurs i zadnego problemu przez 7 lat nie mialem

No dobra a ile płacą?

boczek pral za 2.5 na h

4,5 pln od adresu , a jak siedzisz w lokalu i pomagasz robic pizze to 3 pln na godzine

Prawie w każdym serwisie ogumienia.

niom jak by dali to bym sie do nich przeniosl, bo vectra z uploadem to juz mnie przeraza

Treść jest ukryta

Chciałbym zobaczyć Pudziana w konfrontacji z Bobem Sappem lub Kimbo

ŁOŁ jakie stawki ludzie nie dajdzie sie w h..a robic niech sam prezesik wsiadzie w samochod i zrobi pare dostaw za 4,5zł mi osobiscie nie smakuje ich pizza jakas taka nijaka a poza tym wku..iaja mnie ich promocje mysla ze zrobia z czlowieka debila a teraz jak sie dowiedzialem ile placa pracownikom podziekuje im na wiecznosc i chocby za darmo rozdawali pizze nie skosztuje rozumiem ze biznes to nie dzialalnosc charetatywna ale badzmy ludzmi

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org