Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Głos na Henryka Piekarskeigo |
Witam! W Krakowie w jednej z firm genetyk z wyższym wykształceniem nie dostał pracy, ponieważ jest mężczyzną, przez co ma mniejsze zdolności manualne i mniejszą cierpliwość jak kobiety, tak umotywowała to Pani przyjmująca go do pracy. Czy to nie jest dykryminacja mężczyzn? Co Wy na to? Pozdrawiam. Ma zowsze Łomża
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Głos na Henryka Piekarskeigo |
hehehe chyba niee oni działają w czynie samolubnym :)
|
|
A po co w zime na mazury ?
|
|
Ptysiu czy napewno? To nie zależy ode mnie, ale od forumowiczów i reszty. chodzi o to, żeby: -Tutaj zgłosiło się sporo osób -Żeby ci co się zgłoszą poprosili swoich znajomych, a powiadomieni znajomi kolejnych itd... -Żeby ci, co się zgłoszą, nas nie wystawili i przyszli Jeśli zbiorę mniej niż dwadzieścia osób, to gdzie w tym sens?.. Ale jeżeli się uda, to wszystko będzie cacy. Ps: Chyba jednak z tą czapką to mało ciekawe, możemy być bardziej oryginalni... Mam jeszcze taki pomysł, żeby wszyscy ze wszystkimi się przytulali, bez względu na płeć, wiek itd.. Ale jakoś nic wystrzałowego mi nie przychodzi na myśl :( nie mam weny.. franciszek
|
|
niechce mi się i zapomniałem co pisało hehe ale popieram te kosmiczne tranwaje Rajasa
|
|
Grzyb ja patrze zre ty robisz minki dla postów spryciarzu Nie można wejść dwa razy do tej samej wody.
|
|
i dobrze niech zamykają, może wszystkie krawaty pojadą inną trasą, np. przez Nowogród. W mieście zrobi się spokojniej. A w ogóle, to pewnie takiego remontu nie można przeprowadzać zimą.
|
|
Zwracam honor! Pozdrawiam. nar
|
|
Najlepjej poytajcie sie znajomych co by mozna bylo tu zrobić w tej Łomzy jakisz flash mob tylko co ?
|
|
Teraz są takie czasy że hoho
|
|
Witam serdecznie po Łomżynsku! A, gdzie stał czerwony przywódca "LENIN" tak mocno zakorzeniony, że przy próbie wysadzenia go nic mu się nie stało, oprócz urwanej stopy. Osobiście miałem zaszczyt oglądać to uszkodzenie. Czyżby nie był to symbol koloru "czerwonego". Pozdrawiam też po Łomżyńsku. Ma zowsze Łomża
|
|
Przepraszam bardzo, A kto jeśli nie NHucianie wręczył swego czasu Leninowi rower z napisem: "Weź ten rower, czapkę, buty i sp******j z Nowej Huty!", czy jakoś takoś... Proszę więc nie identyfikować czerwieni z upodobaniami mieszkańców w tej materii, boć to wielce krzywdzące. :)
|
|
Witam wszystkich forumowiczów. Mam do państwa prośbę, czy ktoś może wie jaka firma w Polsce zajmuję się dystrybucją preparatu - Dr Forster Kur-a-San Krautersable, jest on bardzo dobry na choroby reumtyczne. Pozdrawiam. ... & vice versa!
|
|
Ryskago! Miałem niedawno do czynienia na licytacjach WOŚP ze Sprzedającą znaną pisarką Katarzyną G. , mieszkającą w Krakowie Nowej Hucie. Pani nick, pasuje jak ulał do Pani imienia i nazwiska. Trochę manipulacji literkami z imienia i nazwiska i nick "ryskago" gotowy. Tamto Panią wspominam jako osobę bardzo miłą, szczerą i inteligentną. Może się mylę, ale to są tylko Moje przypuszczenia. Nie wiem dlaczego na forum, nie przypadliśmy sobie do gustu. Pozdrowienia. Ps. Tiger-ku: dworus to pracownik który pracował na dworze u hrabiego. a, dworowanie to starodawne żarty, żartowanie.
|
|
No ja ci niepomoge bo niewiem. Ma zowsze Łomża
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |