Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ANATOMIA UPADKU W TV PULS dziś o godzinie 20:00 oraz w niedzielę 3 lutego o godz |
a dlaczego przy porodach ??? o nie.. boje sie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ANATOMIA UPADKU W TV PULS dziś o godzinie 20:00 oraz w niedzielę 3 lutego o godz |
weź chyba nie wiesz co mówisz ELFRYZ TO NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ LEPSZY SAMON NA SWICIE nie dość ze super, miła obsługa to jeszcze super doradzajacy fryzjerzy profesjonalisci wszystim doradza nie to co w akademi fryzur gdzie jak jest juz klient to przychodzi fryzjer z 2h spóznieniem i jeszcze z pizza i je ja przez 1 h dzieki bardzo albo te jak to tam oliwia cała jakies salon terndy i inne badziewia weź weź weź Elfryz jest super super super super oby takich salonów więcje
|
|
Re: ANATOMIA UPADKU W TV PULS dziś o godzinie 20:00 oraz w niedzielę 3 lutego o godz |
Reklamowałam buty z innego sklepu w Łomży, odpowiedź była identyczna jak podane powyżej, oni wcale nie wysyłają butów do reklamacji, a na decyzji nie było nawet pieczątki. Więc udałam się do PIH na Księcia Janusza 1 i decyzję miałam za tydzień oczywiście pozytywną. Odebrałam więc nowe obuwie i po 2 miesiącach dałam ponownie/oczywiście inne buty/ do reklamacji. Właściciel powiedzial mi że, reklamacja jest bezpodstawna, wygląda to na uszkodzenie mechaniczne i z oporem przyjął. Ja zaznaczyłam tylko że on ma obowiązek przyjąć a ja mam prawo reklamować. Podkreśliłam również że popprzednią sytuację pomógł rozwiązać mi PIH, więc za 2 tygodnie znów przyznano mi nowe buty. Więc w takich sprawach powinniście interweniować w PIH. Jeszcze nigdy nie przegrałam sprawy z reklamacją. Reklamowałam lodówkę po gwarancji z odpowiednim pismem wystosowanym do producenta to jako zadośćuczynienie przysłano mi nową kuchenkę mikrofalową. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
hehe pani sobie chyba żartuje przedłużanie włosów za 199zł jakie to musi być cholerstwo i szajs i jakie włosy ze strukturalnie, prosze niech mnie pani nie rozsmiesza haha powodzenia zycze paniom które tam pójdą zal ;/ Elfrzy też doczepia super włosy bardzo dobre strukturalnie i przede wszystkim naturalne i wiadomo od kogo i ze zdobrej reki i ze sie nie rozwala tak super salon jeszcze raz polecam beznaczenia na co czy na farbowanie strzyzenie czy tez modelowanie układanie koki loki itp manicure pedicure beda panie zadowolone polcam super salon watro tam isc drogie pani na prawde warto
|
|
Masz rację ja też tam zostałem w taki sposób nabrany.PIH nic nie pomógł. razy miałem tam taki przypadek raz z piłką PUMY a raz z butami NIKE.Ten sklep to banda oszustów jeżeli chodzi o te reklamacje.
|
|
o jesss... i jeszcze zasuwajcie lewym pasem 20km/h bo 40 to zdecydowanie za dużo, wtedy mnie konkretnie krew zaleje i po kłopocie. pzdr
|
|
600770452
|
|
Wejdz na strone łomżyńskiego WOŚP i tam będzie kontakt ze sztabem.
|
|
ja bym se nad luszkiem powiesil blahe
|
|
No dokładnie jak na złość jechałem ok.70km/h ,bo przede mną wlokła się ciężarówka,a w południe na tym odcinku duży ruch jest i ciężko wyprzedzić,a i furę ze słabym kopem mam... Jak pech to pech.
|
|
normalny2 tortille tez mają??
|
|
normalny2, bardzo jestes uczynny skoro specjalnie sie zarejestrowales na forum, zeby pochwalic ta kebabownie jako jedyny lokal ze znizka dla studento!!
|
|
Witam, czy w Łomży kupię gdzieś oryginalne wody toaletowe lub perfumy znanych marek, pytam ponieważ ceny niektórych produktów są zdecydowanie zaniżone co wskazywałoby moim zdaniem, że nie są one oryginalne. Szczególnie zaskakująca jest cena jeżeli chodzi o pojemność 100 ml. Ktoś się oriętuje jak to właściwie jest w tym naszym pięknym mieście? Jeżeli ktoś z was był lub kupował coś w sieciówkach typu Sephora lub Douglas zwrócił napewno uwagę, że nie jest możliwością żeby ceny tak się różniły, np. zapach Armani Mania 75ml.normalnie kosztuje 360 zł. a oferta Łomżyńska 100ml. za 250 zł....czy to możliwe?
|
|
Bo kupujecie takie drogie markowe gówna i wam się sypią. A robią to przecie ci sami chinole w tych samych fabrykach co i wyroby "no name" za 30 zł W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Biedak punktów szuka...
|
|
Moze sprzedaja tester, sklepy czesto dostaja wody jako testery i nie powinny w ogole ich sprzedawac ale sprzedaja... Ale na butelce jest chyba wtedy gdzies napisane ze to tester i nie do sprzedazy detalicznej
|
|
Jak nie macie z kim grac to zajrzyjcie na moje forum: http://forum.tomazipaintball.com/viewforum.php?f=10 My się tutaj umawiamy na gry - zarówno z własnym sprzętem jak i możesz wypożyczyć. tylko wypożyczenie droższe ale za to kulki duuużo tańsze 37 zł za 500 sztuk (Tomahawk Zero) Przepraszam za reklamę ;o))
|
|
a co sądzicie o tym spożywczaku na rogu?? bo mi tak średnio :/ żal ru
|
|
he he "wojny" fajne byly, nie jeden raz czlowiek po lbie dostal i do dzisiaj zyje. dla mnie niezapomniany bedzie widok ministranta wychodzacego z katedry po rekolekcjach i szybciutko wyciagajacego z kieszeni lancuch z klodka na koncu, gdyz kilku kolesi na niego pod kosciolem czekalo. konczyly sie te rekolekcje zadyma na pl. zeglickiego. nigdy nie wiadomo od czego sie to zaczynalo - zwykle na jesieni - dzien krotki, komputerow wtedy nie bylo i tylko dwa programy w telewizji.. czasami to czlowiek nawet nie wiedzial z kim powinien walczyc - z trojka czy z siodemka? z czworki i z "waryniaka"
|
|
A co myslicie o kebabie na : Partyzantów Akacjowej Ksiezycowej Bukowej Kasztelańskiej Śniadeckiego Łagogy Staffa Chopina Przykoszarowj Sikorskiego Chętnika Poznańskiej Wąskiej Nowej Zawadzkiej Żeromskiego Prusa Konstytucji Małachowskiego Kazańskiej Rycerkiej Sosnowej Strażackiej Nowogrodzkiej Kaktusowej Kopernika ............... .............. .............. ..................???? Tylko nie rozpisujcie sie za bardzo
|
|
Od kiedy jestemy na ty suka? i nie Polowa 11 tylko Polowa 11A W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Gdzie w Łomży są jakieś pojemniki na szkło?
|
|
zazwyczaj robię zakupy prezentowe w "Prezenciku" ale ostatnio zauważyłem, że Galeria Upominków w Storczyku przy starym dworcu jest lepiej zaopatrzona i ma lepszą obsługę, a i nie jest tak ciasno...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |