Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kampus w Łomży za 20 mln. |
Achaja? Od biedy może być. Wulgarny język, fabuła sklejona na ślinę, akcja dostaje zadyszki średnio co 10 stron. Autor lubi zmieniać perspektywę skokowo, od wielkiej polityki do orania pola na wsi. Bohaterów nosi tu i tam, czasem się wręcz teleportują. Geografii świata z opisów nie da się nauczyć. Dla głównej bohaterki zabijanie jest niekiedy długotrwałą walką a niekiedy szast prast - łba nie ma. Czasem nawet nie rozumiem co Ziemiański pisze, jakby mu się język zmienił na chiński w laptopie. Mimo to miło się czyta, fajny byłby z tego film. Historyjka przednia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kampus w Łomży za 20 mln. |
etam tranwaje w Łomży powstać strefa ekonomiczna a nie tranwaje i jakies inne pierdóły by powstała strefa by było miejsce pracy i młodzi by nie uciekali (........)
|
|
Jednego tylko nie rozumiem ?! Czego się do nas przy****rza i przymila marszałek jakiegoś nie znanego mi regionu. Gdzie wogóle jest to podlasie i co Łomża ma a nim wspólnego?? No, gdyby gratulacje składał marszałek, czy generał regionu Mazowsze..... - to rozumiem !!
|
|
1. Ciekaw jestem czym według WAS jest satanizm? A według Ciebie? A co do strony podanej przez Ciebie, ona nie ma wpływu na zmianę mojego zdania trfiłem tam z własnej nie przymuszonej woli. A najlepsze jest w tym wiązanie satanizmu z muzyką hardrockową Ooooooooo naprawdę a mi się zdawało że jest inaczej, to ja jako przykładny satanista od kilkunastu lat słucham nie tej nuty co powinienem
|
|
Nie będę mówić: "A nie mówiłam, że 4lomza is the best!!!" I ja się dołączam do gratulacji! No i pozdrawiam ekipę Pracusiów... Ryskago
|
|
O Łomży czytałem ostatnio "Niewierną" Stompora. Nie mam pojęcia, czy jest to książka dostępna w bibliotece. Jest to taka komunistyczna propaganda osadzona w realiach wojennej Łomży - dużo miejsc istnieje do dzisiaj (a właściwie wszystkie). książka lekka. Pozdrawiam.
|
|
ADALL - pomysł super. Ptysiek - to juz wiesz co masz robić. Idźcie razem z Bartezem (uwaga na przejściach), wylicytujcie te tory (za darmo raczej nie dostaniecie) i napiszcie coś na forum. Pomyślimy wtedy o tramwaju. I będziemy jeździć dzień i noc, tam i z powrotem. Aż do znudzenia (co nie nastąpi nigdy). Pozdro :)
|
|
Tester napisał: "jakbym czytał Adamusa :)" :) No pięknie. To juz wiem, czemu nikt nie czyta moich postów :) Ble ble ble i tym podobne :) zmienię się - spróbuję przynajmniej. Pozdrawiam.
|
|
"666" gdzie jestes?????
|
|
To ulubiony odcinek z serii "Krecików" mojego synka :) Ileż razy słyszałem wieczorem - tato opowiedz o kreciku :D Dzięki Ptysiu za podpowiedź - teraz będę opowiadał bajkę o Kreciku, który zbudował tramwaj :D Tylko jak wytłumaczyć łomżyńskiemu 3-latkowi jak wygląda i do czego służy tramwaj ? czekam na podpowiedzi :) Pozdrawiam
|
|
No dobrze że tak nalegacie to też Gratuluje i Pozdrawiam Twórców SHREKa 2 dobry Film :D (........)
|
|
Podpowiedź: Telefon do wujka z Kurdwanowa: - Możemy się zwalić do Was na tydzień całą rodzinką??? I po uzyskaniu pozwolenia wsiąść w brykę, albo do pociągu niebylejakiego a na Kraków Główny i tramwajem na Kurdwanów. Nowym. Bo od jakich czterech lat dopiero tramwaje dotarły do tego osiedla... A przy okazji Twój malec pobryka na fajowym placu zabaw, nagminnie obleganym przez pacholęta w dzień, a wieczorami prze zokoliczną młodzież... Wyjazd iście edukacyjny... :)
|
|
Pamiętam, że ten temat już został poruszony. Chodzi mi o podział ogloszeń na 4lomza, bo jest ich coraz wiecej i trudno sie połapać. Moźe jakieś pomysły i admin to przeczyta i zareaguje :)
|
|
Zgadzam sięz tym ja tez chcę podziału ogłoszeń na kategorie, np.: - sprzedam/kupię - a)samochód, b) AGD, c) RTV, d) Telefony, no i jakiaś odrębna kategoria z ogłoszeniami i inna z ogłoszeniami o pracę pewnie nawet gotowa propozycja podziału nic nie da do myślenia dla adminów 4lomza....... bo po co mają się trudzić - pewnie tak myślą są ogłoszenia i niech się odczepią wogóle żeby coś zmienić na tej stronie, to chyba trzeba czekaćna koniec świata
|
|
i niech będą za darmo, dlaczego musze płacić za ogłoszenia, powini być freeee
|
|
:D Zurek ostatnio udalo nam sie samemu to zrobic tzn. po wszytsko jezdzilismy sami i zaltwailismy osobiscie ale na miejscu pomoglo nam duzo znajomych za co dziekujemy juz zacieram raczki ha fajna imprezka sie szykuje a o ktorej w tym 54 chlopcy pozdro :D :D :D
|
|
antek myślisz że autorzy bezcennej i portalu 4lomza działają w czynie społecznym??? hehe
|
|
Uwielbiam dowiadywać się o kolejnym flashmobie, to nieźle odjechane akcje dla pozytywnie zakręconychludzi. :] 27 wyjeżdżam, każdy inny dzień jestem za :)
|
|
Pierwsze słyszę :/ Zwykle to kobiet nie chcą zatrudnić. Dziwne co najmniej. Pozdro
|
|
Ryskago o co chodzi ?
|
|
Chodzi mi również o notariusz, adwokatów lekarzy i komorników, że wszyscy mają takie same ceny, a dla przykładu u notariusza jeśli człowiek upomni się o obniżkę to wogóle nie chce rozmawiać i gdy się pójdzie już do innych to żądają wyższej ceny.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |