czwartek, 31 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polacy! Nie podstaw wierzyć w raporty ludzi Putina, Tuska i ich wizualizacje

Pijagin - b.dobry ale nie przyjmuje na kasę chorych

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polacy! Nie podstaw wierzyć w raporty ludzi Putina, Tuska i ich wizualizacje

Treść jest ukryta

Re: Polacy! Nie podstaw wierzyć w raporty ludzi Putina, Tuska i ich wizualizacje

Witam wszystkich....
Co myślicie Panowie o dziewczynach ze sklepu Cropp town. Powiem wam szczerze że jeżdżę trochę po sklepach i w żadnym sklepie nie spotkałem tak rzeczowych i sympatycznych dziewczyn. Normalnie zakochać się można... :)
Jakie jest wasze zdanie na ten temat???
A może wiecie coś więcej o nich... :):) ???

Pozdrawiam

do mario777777 - sali wolnej juz nie znajdziesz neistetys am szukalem do marcin_krz za tydzien bede gral z wami :D

..tylko podaj maila albo kontakt do siebie

Bynajmniej to nie przynajmniej!

Najważniejsze przesłanie bloga: słowo “bynajmniej” nie jest alternatywą dla słowa “przynajmniej“. Nigdy nie było i nie będzie.

Słowo “bynajmniej” ma zupełnie inne znaczenie niż słowo “przynajmniej” więc jeśli używasz ich zamiennie, to jesteś imbecylem.

Tak.

Jesteś.

Zamiast pisać w komentarzu, że nie jesteś nauczycielem języka polskiego, pomyśl, że pisząc to, pogrążasz się jeszcze bardziej.

Naprawdę.

Pomyśl. To proste.

Sprawdź znaczenie. Przestań być imbecylem.

Nie wiesz jak sprawdzić? – proszę bardzo:
bynajmniej ‘wcale, zupełnie, ani trochę, zgoła (zwykle w połączeniu z następującą partykułą nie)

Głos miał donośny, ale bynajmniej nie przykry.

Z miłością bynajmniej się nie taił.

przynajmniej ‘partykuła wyznaczająca minimalny, możliwy do zaakceptowania przez mówiącego zakres czegoś, np. Wypij przynajmniej mleko., lub komunikująca, że ilość lub miara czegoś jest nie mniejsza od wymienionej i że może być większa, np. Wyjechała przynajmniej na rok.‘

żenada, takich raperków jest od chu*ja!!a ten do tego próbuje naśladować Peje i jeszcze te machanie rączkami! Prawdziwego HIPHOPU już nie ma niestety:(ja też wychowałem się na ulicy...powiedzmy bo kiedyś się człowiek włóczył od rana do wieczora gdzieś po klatówach czy bramach, może to imponować chyba tym co tylko naszaklasa, WOW i gg. Kolejny machający rączkami ulicznik bo nawet nie blokers reprezentuje biedę w spodniach za 500 zł :)

UKS Technik Łomża zaprasza na mecz koszykówki dziś o 19ej hala przy ulicy Rybaki. Przeciwnikiem Technika będzie NWSP4 Białystok

Rychu_Peja_Solufka-KC

czy wy wszyscy jesteście z jakiejś mafii kebabowej ??

http://www.youtube.com/watch?v=PJTOF3xMvts

ta nuta mnie wogóle "***** nie zachwyca":-)))

kup kartę startową za 5zł włóż do telefonu komórkowego i zadzwoń pod ten numer. Jak coś to skasuje Cię nie więcej niż to co masz na koncie

Interesuje mnie, czy ktoś przeszedł w Intercosmetic jakiś zabieg z zakresu medycyny estetycznej? Co możecie powiedzieć na temat wykonanego zabiegu, lekarza, który go przeprowadzał, no i efektów?

reklamacje w tym sklepie to jeden wał, po 2 tygodniach buty sie porozklejaly oczywiscie reklamacja nie uznana. Opinia specjalisty z Warszawy, gdzie niby buty byly wysylane bo tak naprawde przelezały 2 tygodnie na zapleczu brzmiala: zła konserwacja obuwia, kontakt z wlascicielem sklepu nierealny. Nie kupuje już w tym sklepie, i przestrzegam innych.

Fazii do lekarki rodzinnej mam numer ;D 086 215 03 73 ,popros barbare :)))

Gupi temat

28 na karku,
trzymac fason to priorytet
ulozyc zycie, dosc mam ***** gnicia w syfie (mowisz o lomzy?)
zapewnic byt rodzinie.
dla mnie to sprawa honoru
by nie zaznala biedy, glodu i hardkoru
ktory ja poznalem dobrze
lecz nie bede sie tym chwalic (jaki skromny no no)
gdybys widzial to co ja
to bys przez lata mial koszmary (myslisz ze pozjadales wszystkie rozumy i wiesz wszystko o wszystkich?)
zycie ktore kopie w dupe
nie w przenosni lecz doslownie.
chcialbys poznac takie zycie?
malolat - nie sadze!
ja wyroslem na ulicy
ulica zyje we mnie
ale zyc na ulicy na milion % ***** nie chce (widac slabo masz te ulice we krwi)
bo tu ludzie kazdego dnia obcuja z pieklem
tu sie zyje z dnia na dzien
nie myslac co jutro bedzie (ach ci bezmyslni ludzie ulicy)
tu nie jeden wariat stracil juz zdrowy rozsadek
afencja, wkurwienie chodza w parze nierozlacznie
tu gdzie zal, bol i smutek sa nikomu obce
chcialbys poznac ten syf? skurwysynu nie sadze! (milo byc po imieniu ze sluchaczmi)
... weteranom co o zyciu wiedza wszystko
co pierdola farmazony tylko po to by zablysnac (mowisz o sobie? wyczuwam hipokryzje)
tylko... ich w pizdu
masz tu kilka slow od dzika zapamietaj malolat ( widac kim ma byc twa widownia. bezmyslne skurwysynskie dzieci ulicy)
ulica nie zachwyca (mnie akurat zachwyca, znalazlem swoje miejsce)

itd...

a co do mojego zycia... jak ktos bedzie potrzebowal wrozki polece cie skoro potrafisz mi je przewidziec.

Ajedyne co osiagnol to kilka obrazliwych slow ktore anonimowo no bo przeciez nie ma jaj jak prawdziwy facet by pokazac twarz oczernia ludzi...
uwazaj bo sie nadmuchasz. gdzies cie obrazilem? kilka slow krytyki nie potrafisz przyjac?
nic nie poradze poprostu jak samemu ma sie zycie zesrane i zadnych perspektyw to trza innym tez je zepsuc co.
mam bardzo ciekawe perspektywy. mowisz o detroit, chicago i NY? nie tylko ty tam bywasz, nie kazdy tym sie napina. myslisz ze tylko ty cos osiagnales? a ja ci powiem ze wysoce prawdopodobne ze masz w domu cos przy czym siedzialem - przy projekcie ktory trwal 2 lata w pewnej firmie. i teraz cieszys sie tym by wrzucic na to swe gowniane mp3. pepkiem swiata nie jestes, a czlowiekiem ktory myslac ze zlepi kilka bezsensownych zdan, nie laczacych sie zadna trescia lub fabula i jest juz artysta.

chcesz dobre teksty do piosenek? polecam program bluzgator

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Dzieki Madzius.A na allegro juz sprawdzalam.nie ma niestety...

Witam,chcę w swoim escorcie zamontować elektryczne szyby.Poszukuję przycisków elektrycznych szyb,ma może ktoś zbędne,na sprzedasz?I jeszcze jedno,owe przyciski powinny być zamontowane na półce między drążkiem zmiany biegów a hamulcem ręcznym,powinny tam być otwory na te przyciski.U mnie nie ma,jest czerwony dekielek zaślepiający dziurę,myślę,że właśnie na te przyciski.Potrzebuję też więc plastikowej półeczki,na której je umiejscowię,jeśli ma ktoś w/w elementy,chętnie odkupię,nawet same przyciski,dorobić półeczkę to nie problem.Pozdrawiam!

Prosze o przytoczenie jakiegos fragmentu prozy z puetna.

wytrzyj poty, wychowałeś się na ulicy ? może w piaskownicy :D a jest jakiś chociaż jeden raper co się na niej nie wychował ?

Jadę do Ameryki żeby się napić darmowego sikacza :/ może ktoś organizuje wyjazd na te darmowe chlanie ??

w pizdu gwizdu haha...

ulica nie zachwyca to ugryź cyca :D ładnie tancujesz

September2008 a co jest jakiś inny świat po za forum ?

Ja miałam inny przepadek w tym sklepie.Kupiłam spodnie, jadąc do domu w samochodzie zauważyłam że mam wyrwaną zatrzaskę(można było zrobic z nich rybaczki)wracam i co ?????nie mamy innych na wymianę .......proszę wybarc sobie coś za tą cenę kasy nie chciały mi zwrócic bo płaciłam kartą!!!!!!!!!!!!! w rezultacie zaostały mi spodnie z wyrwanym zatrzaskiem.......................

najlepsza rozrywka tylko w 7Kier :)

a po ile oni lat mają po 13 ?

no to podałem Ci ekstra sposób i co jeszcze chcesz ? się czepiasz się

FIN fstawie ci moje zdjencie :

Takos

http://www.takeagift.pl/385/polecam

Obejrzenie filmiku, najlepiej zapowiadajacy sie polski serwis. Rejestracja im pomaga i zbieramy pkt i nagrody. typu: psp,ps3,ipod i rożne.

spam spam spam spam

chętnie bym się wybrał

goń się z tą kryptoreklamą

ja tylko poprostu szukam chetnych ktorzy maja ochote sie przylaczyc, bo jest nas ok 5 osob a to troche za malo niestety.

Takos

temat byl tu:
http://4lomza.pl/forum/list.php?f=2&t=1260459495&a=2
tu
http://4lomza.pl/forum/list.php?f=2&t=1260459495&a=3
i tu
http://4lomza.pl/forum/list.php?f=2&t=1260459495&a=4

Szukaj

:)))

nei

no ten jasiu to idjota ...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org