czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Cud nad Narwią.

Ludzie!
O czym wy mówicie. Gaz jest dobry do kuchni, a nie do napędzania silników samochodowych. Prędzej czy później wszystko zacznie się sypać. Wiem to z własnego doświadczenia i gorąco nie polecam!
Jak kogoś nie stać na benzynkę to niech chodzi piechotą...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Cud nad Narwią.

jak chcesz się z nim skontaktować to raczej powinieneś zajrzeć na stronę ich www.swis.org.pl
no i on chyba jest z Olsztyna, bo ta cała organizacja jest tez z Olsztyna
oni tylk przyjechali do Łomży na t ospotkanie
a poza tym jak byłeś naspotkaniu to oni rozdawali swoje wizytówki
ja swoją wyrzuciłem i dlatego nie podam ci nru, zajrzyj na stronę powinieneś znaleźc cosik

Jak wszyscy to wszyscy :) zgodnie z hurkiem skanduję: Gra-tu-la-cje! Gra-tu-la-cje!

Ma zowsze Łomża

A wiecie co? Podsumuję tak: ... i nie brak mi niczego :) Tak więc w pełnim zadowolona z naszej mieścinki :)

(........)

A może coś o Łomży , jest tego dość dużo. Niektóre historyczne , inne w formie wspomnień , a jeszcze inne w formie powieści .

Satanizm to coś w stylu antywiary. W sumie jest to trochę śmieszne bo jako "religia" nie ma tradycji, spójnej filozofii i innych takich. Poza tym naiwnie posługuje się szatanem, który wbrew temu co mówi doktryna chrześcijańska jest dobry, opiekuńczy, chwali wolność. Czyli nie wiadomo co, bo dobro i miłość to przymioty boskie, więc wymyślanie sobie boga i nazywanie go szatanem może być tylko przejawem buntu.

Nie lubię satanizmu, bo to pic na wodę.
A najlepsze jest w tym wiązanie satanizmu z muzyką hardrockową, to mnie normalnie żenuje.

Hehehe. A może by tak zamiast na siłę łączyć sie z Wawą stowrzyć woj. północnomazowieckie (Łomża, Ostołeka i kilka innych miast) na zasadzie woj. Kujawsko - Pomorskiego :D

Łłłłłłoooosz kurczak pieczony!

ADALLku,

Odpowiem jak tylko pozbieram szczękę i ... popracuję nieco sobie.

Ja również deklaruję pomoc w realizacji pomysłu. Gratis przekażę na ten szczytny cel siedzenie od Fiata 126p - może posłużyć motorniczemu. Mam też litr czerwonej farby - bo w końcu tramwaje na ogół są czerwone (z tego co pamietam w Krakowie są niebieskie prawda ryskago?)

:D

Pozdrawiam rozbawiony

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org