niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mietek będzie nam hetmanił !!!

Ptysiu!
To tylko żart. Chyba nie obraziłeś się. A, co nie można dziewczyny komuś poderwać, widząc że poszukuje jej przez internet. Trzymaj się Ptysiu i nie kłóć się z Grzybkiem.

Pozdrowienia.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mietek będzie nam hetmanił !!!

Ptysiu!

"Do zakochania jeden krok".

Pozdrawiam.

(........)

No właśnie one chcą tylko żyć.

Ma zowsze Łomża

felix wielkie dzieki

(........)

Ptysiu!
Co Mnie obchodzi Twój sąsiad, chodziło Mnie o to że interesujesz się Gosią eswp.

nar

heh blokerski kto ty ? Bartek ?

Ma zowsze Łomża

Łomża by była slawniejsza żeby należala do Mazowieckiego.

(........)

no ale chyba dobrym rozwiązaniem było by wybudowanie linii kolejowej z Łomży do Olsztyna, na przykład przez Kolno (i ewentualnie Pisz).

cz

Żurek ja jako twoj pilot informuje cie zee....pol opony ci gdzies odpadlo :P wiec najpierw zmien opony a pozniej Rajd :P

(........)

Guti^Gut wiem wiem (przestrzegam wszystkich przed kupowaniem nalewek) 1 opona sie trzeba a w drugiej na odcinku jakies 40 cm wyskoczyl ogromny guz i dzis patrze ze juz druty zaczynaja wystawac :))) ale mam letnie ze mało bierznika to mało ale trzeba pomyslec o załozeniu juz ;)))

czy poza mna Dorianem i Organizatorem ktoros jest jeszcze organizowaniem kolejnej imprezy ?? bo jakos nie widze duzego zainteresowania (jak tak bedzie to imprez raczej nie bedzie ) wiec wykarzcie panowie troszke zainteresowania zbierzmy sie i zrobmy cos razem !! zeby cos działo sie w koncu w tej naszej miescinie :)))

Dorian 1 dzien wiosny nie wiem kiedy wypada ale tego dnia jest organizowany Rajd Mechaniaka (przepuszczam ze i w tym roku tez bedzie bo to juz taka tradycja)

o zlocie na Fadomie słyszałem (nie wiem czy o tym samym myslisz) około 24 ktoregos dnia zebrało sie kilka samochodow i tam sobie jezdzili chłopaki (ogladałem nawet film z tego) ale nic ciekawego
proponowal bym jak ktos o czym takim mysli to niech zbierze sie wiecej samochodow ktos kamere wezmie i se pojezdzimy
niech jak ktos cos wie to niech powie aby kazdy wiedział i mogł przyjechac !!

uffff to sie napisałem :))
pozdrawiam
Zurek NIE Żurek !!!

Wiecie co, proponuję stworzenie plakatów wykpiewających ludzi, którzy śmiecą. Może i hamskie, ale nie bardziej niż takie perfidne syfienie. Swoją drogą gdyby brudy się nie rozkładały, to może byłoby nawet lepiej, bo każdy widziałby problem. Eh..

Ma zowsze Łomża

wiecej CZADU!!!!!!!!!!!!!!

Droga NiemoralnieNormalna!
Witam ADALL!
Bardzo się cieszę że jeszcze ktoś wykazuję troskę o czystość Naszego miasta. Może ktoś z włodarzy czyta Nasze posty i weźmie te propozycję pod rozwagę, mają media, mają specjalistów, i przy pomocy mieszkańców i młodzieży szkolnej wspólnymi siłami uda sią zorganizować "Wiosenną Akcję Sprzątania Łomży i Okolic".

Pozdrowiam!

Ps. Panie Prezydencie, Mieszkańcy Miasta Łomży i Kochana Młodzież Szkolna - wiosna się zbliża, oczyścmi Nasze Miasto z zimowych śmieci!!!!!!!

(........)

dzięki za informacje:)a ile zapłaciłaś?bo wiem,że w innych miastach ceny wahają się w granicach 100-150zł.

don-key

Łomatko, jaki spór. A co do podwyrzek cen, no to ja napewno nie jestem za :P

Ma zowsze Łomża

spox:)

don-key

Ryskago,

Dawno nie zaglądałam na forum i nie rozumiem do końca co tu się dzieje (szczerze mówiąc w połowie czytania tych postów odechciało mi się), ale wierzę jakie przykre to dla Ciebie było (mam nadzieję, że już nie jest).

Bardzo lubię czytać Twoje wypowiedzi. Tylko tyle. :]

Pozdr.
Kasia

- parę dni temu zaszemrało mi coś takiego z telewizora późną wieczorową porą, kiedy to będąc jedną nogą w krainie Morfeusza drzemałam nad usypiającym, wyjątkowo ruchliwym dziecięciem. Nie bardzo wiem o co chodziło, ale słowa te wryły mi się w pamięć i ... przetrwały tak do rana.
Od pewnego bowiem czasu zastanawia mnie, czy romantyzm w naszych czasach konsumpcji i wielkiego pośpiechu jeszcze dycha. I może nie zmarło się całkiem biedaczyskowi, ale z pewnością ledwo zipie. Wyszydzany, wyśmiewany za patos, sztuczność, górnolotność i przesadę, jako przeżytek nie przystający do rzeczywistości.
No bo kto by się zajmował "pierdołami", skoro wokół tyle poważnych spraw do załatwienia...
Ale wiecie co? Myślę, że on się odrodzi, jak Feniks... :D, że to już się dzieje.
Słucham ostatnio w radio jak zakochaniskładają sobie życzenia i ... szczęka opada (nie wypada mówię tylko opada:)) mi raz po raz z zachwytu.
Toteż drodzy Panowie. Nie mówcie, że kobity takie skomplikowane, że nie wiadomo, jak podejść (bez kija lepiej nie), żeby nie oberwać, tylko...
popatrzcie razemw gwiazdy rysując palcem po niebie rozmaite kontury, zauważcie jak ślicz\nie wygląda w tej zielonej sukience, która pięknie współgra z jej tęczówkami, zatańczcie z nią tango kuchenne (koniecznie z różą w zębach :)) i nic to że obiad się przypali - tym ciekawiej będzie...
Bo taka już natura niewiast jest , że łaknie wręcz romantycznych uniesień.
Już słyszę te głosy, że życie to nie je bajka różami usłana. Zgoda. Ale piękne wspomnienia-episody dają energię do stąpania po twardych nierównościach żywota.
No więc Panowie do kwiaciarni!!! Biegusiem!!! Zobaczycie, jakie Wasze Damy będą wniebowzięte.

Lecz Wielokrotny, Niemy Świadek Narodzin Dnia to wie. I nie trzeba Mu nic tłumaczyć...
:)
Pozdrawiam
mr

mario

Znałam kiedyś kobietę, która "usunęła"...
Po kilkudziesięciu latach od tego wydarzenia, kiedy mi to opowiadała rozpaczliwie płakała, jakby to się stało wczoraj...
"Małgoniu, nigdy tego nie zrób!!!" - mówiła wstrząsana nadmiarem emocji...
Myślę, że to jest kwestia wrażliwości każdej kobiety.

Może z romantyzmem jest jak z Yeti. Wszyscy mowią, ale nikt go nie widział. Może ..?
a może ja go spotkałem wiosną (2004) idąc po szlaku biebrzańskim wczesnym rankiem. Wtedy to właśnie spotkam chłopa, okolicznego rolnika, który szedł kilka kilometrów ( traktr musiał zostawić), szedł aby zobaczyć co w przyrodzie po zimie. Zamiast po piwo do sklepu, szedł szlakiem .....
Zwykle okoliczni ludzie czy to w górach (spotykalem takich) czy tu nie dostrzegają uroków bliskich okolic. ... może on był romantykiem?

Aaaaaaaaałłłłaaaaaaaaa,
jak czytam takie posty, to od samego czytania już mnie boli!
Twarde te kobity, a jakie wytrzymałe skubane...

Moze zamiast po kwiatek, samemu cos wykonac wlasnorecznie, zawsze to jest cos innego i z przeznaczeniem Tylko dla jedej Tej Ukochanej Osoby. Kobiety dostaja kwiatek na kazda okazje i zazwyczaj jest to rozyczka- troche monotonne moze sie wydawac, chociaz to piekny kwiat.

... & vice versa!

Damiano,

dobry kierunek, doooobry...
:)

Tak, jest to kwestia wrażliwości i WYBÓR każdej kobiety.
I dlatego kobiety powinny mieć wybór.
Pozdro.

Sie wie ;) Ja dbam o swoja Kobietke i nie tylko w Walentynki :)

nar

No właśnie, jakie wytrzymałe... i jak śmiesznie potem wyglądają z tymi kolczykami w nosie - tak samo przecież kolczykuje się krowy ... bleee ...

ADALLku,

zanim by dotarły do Ciebie, zdążyłyby już biedactwa zwiędnąć no i jak by to wyglądało...

A poważnie, to chodziło mi o to, że czyniąc damę wniebowziętą, działasz na swoją korzyść, bo tzw. atmosssssfera jest jak trza i kobiecie chce się kochać Ciebie. Pomyśl o tem...

Pozdrawiam

ryskago pięknie napisane ale ADALL również ma rację
Faceci też (choć w minimalnym stopniu) chcą być adorowani - w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Chcą czuć, że jest ktoś kto ich kocha, że jest ktoś dzięki komu z przyjemnością wraca się do gniazdka rodzinnego po znojnych trudach dnia codziennego. Faceci również posiadają tą czułą materię, którą tylko kochana, ta jedyna, kobieta umie kształtować niczym artysta plastyk swoje dzieło. Potrzebują czułości, świadomości bycia potrzebnym, kochanym.

Romantyzm nie umarł - zszedł jedynie do podziemia. Romantycy są wśród nas - zakładają jedynie maski obojętności na potrzeby przedstawienia, sztuki teatralnej jaką jest nasze życie codzienne.

Pozdrawiam

bagrmosen

Nie przeczę, Tigerku, nie przeczę... :)
Jednakże "na każdym zebraniu jest taka sytuacja, że ktoś musi zacząć pierwszy", no a potem to już reakcja łańcuchowa...

Tiger - no wreszcie !! Ktoś powiedział to głośno ! My, mężczyźni także chcemy być KOCHANI i jak świetnie to napisałeś: "adorowani - w pozytywnym tego słowa znaczeniu".

Ryskago: przekomarzam się, bo Cię chyba lubię. Doskonale zroumiałem sens Twojej wypowiedzi.

bagrmosen

Tutaj musi wypłynąć ktoś z charyzmą. Nie wierzę, że nie ma nikogo takiego w Łomży...

cześć czy ktoś z was zna może tytuł ballady ozziego osbourna, do której teledysk jest czarno-biały i pada na nim śnieg. POMÓŻCIE!!!!

IZA

Zbych

Witam riskago!

Ja za to jestem człowiek powojenny, jak chodziliśmy do szkoły, to nie było żadnego gimnazjum, a w klasach było po sześć , siedem osób i każda wioska miała swoją szkołę, bo może wam nie wiadomo ,ale pochodzę ze wsi i było tylko siedem klas. A co do tytułowania, myśle że na forum wszyscy, młodsi czy starsi, meżczyźni, czy kobiety jesteśmy kolegami, i dlatego też proponował bym żeby nie używać tytułu Pan/i, co Ty na to "ryskago".

Pozdrawiam!

... & vice versa!

Witam!

Myślę, że znam taką osobę, jesteś Ty tą osobą riskago, i ty była byś najodpowiedniejszą kandydatką. Jesteś osobą konkretną.

Pozdrawiam!

Witam,

czy to prawda, że policjanci łomżyńscy potrafią podczas interwencji być bezzasadnie brutalni, nie tylko w słowach, w sposobie odnoszenia się do zatrzymanych, ale również fizycznie?
Jeśli to nie plotka, że tu biją, ciekawi mnie, czy, kiedy i w jakich okolicznościach odczuliście karzącą rękę (nie)sprawiedliwości...

Pozdrawiam,
Shai
Make love not war!
Peace'n'no violence!
...

Ja uważam , że dzieci kwiaty , hippisi to lata 60-te. Niedługo nie będzie komu zapracować na emerytury , ich pieniądze dawno zostały przejedzone. Płacz i zgrzytanie zębów przy likwidacji szkół dopiero się zacznie. Teraz to jest tylko preludium , a już tyle wrzawy. Za 2-3 lata nawet "EDUKATOR" nie będzie miał racji bytu. Przypuszczam , że do pracy będziemy zmuszeni ściągać pracowników ze wschodu , tak jak to robiły i robią kraje Europy Zachodniej .

Nie wiem, ale na pewno czepiają się za wulgaryzmy :P a czy bija? Nie mam pojęcia...

Treść jest ukryta

Co chcecie? Ja tam uważam, że jak ktoś ma ochotę, to się kolczykuje, jak nie to nie i tyla :) Pozdrawiam walentynkowo i całuśnie :* :)

mnie ostatnio malo nie pobili podczas rutynowego wylegitymowania.Policjant nie wierzył,że na mojej ulicy jest taki nr domu jaki mu podałem.Ale potem wyszło na moje.....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org