Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dziś ostatni dzień...... |
tak, fajnie że pojawiają się inne nazwiska
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dziś ostatni dzień...... |
Co to sie dzieje na tym forum? Wlasnie dopiero wrocilem z tygodniowej przerwy i co mnie zaskoczylo to wlasnie te ‘nagonki’ – najpierw na ta jedna z najbardziej dynamicznych uczestniczek tego forum, ryskago, a pozniej – powtarzajace sie juz ‘ataki’ na ten specyficzny watek p. Czeslawa. Jesli chodzi o p. ryskago, to mam nadzieje i zaciskam kciuki, ze ona zastanowi sie jeszcze raz i powroci na to forum, nie tylko w roli obserwatorki, ale takze, jak to bylo dotychczas - jako ‘active and prolific contributor’. Jezeli bym mogl posluzyc rada p. ryskago, to jedynym chyba wyjsciem w takich sytacjach jest najlepiej starac sie ignorowac to wszystko, biorac po prostu pod uwage z kim sie ma do czynienia, czyli: ‘please consider the source’. Wracajac do watku p. Czeslawa i tych sugestii aby tak troche bezceremonialnie oddelegowac go to jakiejs specjalnej kategorii kylko po to aby nim nie irytowac naszych mlodszych przyjaciol, to ja bym podszedl do tej sparawy calkiem inaczej. Czyz nie bardziej odpowiednim rozwiazaniem tej i podobnych sytuacji bylo by utworzenie nowej kategorii poswieconej tematom, ktore szczegolnie interesuja ta wlasnie grupe wiekowa? Mam tez nadzieje, ze mimo ponownych negatywnych komentarzy p. Czeslaw bedzie nadal kontynuowal ten watek i ‘oswiecal’ nas tymi historycznymi urywkami. Moze wlasnie ten watek pozwoli tak i mieszkancom jak i wlodarzom naszego miasta otworzyc wreszcie oczy i walsciwie docenic te walory i ten potencjal jaki Narew przedstawia dla naszego srodowiska. Oby tylko jak najszybciej. Pozdrawiam, wychu Pozdrawiam wszystkich :-)
|
|
Re: Dziś ostatni dzień...... |
Grzybku! Nie odpowiadaj na pytania Ptysia i nie będzie miał z kim dyskutować. A, co do pg4 czy tą sprawą nie może zająć się Edukator, chyba że jest to za duża szkoła dla nich. Pozdrawiam. Pozdrawiam wszystkich :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |