poniedziałek, 11 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
program wyborczy PREZYDENTA ŁOMŻY

to nie bylo pytanie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: program wyborczy PREZYDENTA ŁOMŻY

wystarczy nawet 2.0

Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem.
To pałac staje się sutenerską speluną.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=20485

Pierwsze zdanie:

Nie nieco (...)

Ręce opadają... :D

http://www.wawel.com.pl/mikolaj2009/

nic nie kosztuję a trochę pomożemy ;)

"Keep it"

pomozcie kupilam dzis pendrivera chce go uzyc ale system kaze mi zainstalowac do niego sterowniki. co mam robic!! plyty ze sterownikami nie dostalam w komplecie. prosze musze to dzis uruchomic.

To nie telewizor ., to kiepski monitor na TN-ce. Co to znaczy - poczytaj w necie.

podoba mi sie ten pendrive :D

Uwaga!!! nabity :)))))

Nie nieco ponad 4 mln zł, jak chciało przedsiębiorstwo, ale o 100 tys zł. mniej czyli 3 mln 900 tys zł dostanie z kasy miasta w przyszłym roku Miejskiego Przedsiębiorstwa Komunikacji.
kropki. nauczmy sie z nich korzystac.

Pieniądze to dotacja do tzw. wozokilometra.
jak sie ktos mnie zapyta czym sa pieniadze to juz bede wiedzial co mam powiedziec

Dodajmy, że w tym roku z kasy miasta firma była wspierana kwotą rzędu 3 mln zł, a więc wzrost dotacji wynosi 30%.
dodam, ze tu juz nie ma czego dodac. a wiec wzrost pieniasza wynosi 30%

Zapominacie że wciąż jeszcze używany jest win 98, szczególnie w niektórych instytucjach - i tu może być problem :)
Tylko Paula musi napisać coś więcej.
I>

..."Niestety z wyznaczonych przez ratusz kolejnych terminów możliwego otwarcia obiektu jak dotychczas żaden się nie sprawdził. Ten ostatni był wskazywany na koniec listopada, ale okazuje się, że też się nie uda. Winnym opóźnień jest tym razem przetarg na dostawę szafek do szatni." Zapewne mogło być nawet tak, że przez brak jednego gwoździa lub śruby trzeba na otwarcie basenu czekać jeszcze pół roku albo i dłużej. Na ich zakup pewnie też trzeba ogłosić przetarg. A swoja drogą co za gamonie odpowiadają za prace wykończeniowe basenu, że nie wiedziały, nie zaplanowały, że będą potrzebne szafki. A nie można było o tym pomyśleć wcześniej? No ale jaki pan taki kram.

Spróbuj też podpinać go do innych gniazd USB. Czasami, rzadko bo rzadko zdarza się, że któreś z nich może być uszkodzone. Możesz spróbować podłączyć do swojego kompa inny pen..., pożyczony od kogoś innego.
Znając producenta można ściągnąć sterowniki.

Treść jest ukryta

Od razu zaznaczam,że nie mam na myśli wszystkich,ale większość.Kiedyś kobiety miały zupełnie inną hierarhię wartości.Dziś liczy się kasa,musisz podjechać zajebistą furą kupować prezenty..kiedyś bukiet kwiatów dla kobiety był wspaniałym prezentem a dziś?Zabierz mnie do galerii i kup spodnie bluzkę lub kosmetyki.Rozmowa z dziewczyną..czego słuchasz?Tylko nie mów,że disco polo to przecież obciach!A nawet jeśli ktoś słucha disco polo,co w tym dziwnego lub śmiesznego?Ja np lubię posłuchać Beethovena,ale powiedz o tym dzisiejszej dziewczynie,to zostaniesz wyśmiany i uznany za dziwaka!Ciągnie je tam gdzie jest kasa,tak jak muchy do gówna.Trafi się bardziej dziany frajer i zostawi swojego chłopaka po kilkuletnim związku.To co się dzieje przeraża,mówicie,że nie ma już prawdziwych mężczyzn?A kto maluje twarz jakimiś pudrami,wydłuża szuucznie rzęsy farbuje włosy powiększa biust ip itd!?Ja się pytam,gdzie są te prawdziwe i wartościowe dziewczyny??Chyba tam,gdzie dinozaury.

Prosze bardzo. Porównanie:

http://web.playmobile.pl/pl/play-abonament/porownanie/index1.html

Dodatkowo mają dobre telefony w niskich cenach.

Hmm... Masz rację ale nie do końca..
Byłam wczoraj w jamie.. sama się uśmiałam na parkiecie same 18-stki odpicowane, ze az można tapete zrywać, tylko obcinają kto jak ubrany: a ta ma ładne buty, a ta ma ładna bluzkę.. nawet słyszałam rozmowę pomiedzy dwiema imprezowiczkami: ,,A no wiesz fajny fajny ten Paweł, tylko wiesz.. Co z tego jak on nie ma samochodu.. co ja mam do niego autobusem jezdzic?" MASAKRA.. Oczywiście nie wszystkie dziewczyny są takie, ale niestety wiekszość...

"Keep it"

Jesteś z dziewczyną,robisz jej prezenty,to bluzeczka to spodnie,wiążesz z nią plany życiowe pokochasz najmocniej jak się da,a gdy już wykorzysta faceta powie:nie potrzebuję ciebie już,nie kocham cię ułóż sobie życie z inną.Mimo,że najpierw kilka dni wcześniej zapewnia jak kocha i chcę być na zawsze razem.Pijawki

Ja nie lubię "chorobliwie" chudych dziewczyn;) Nie obchodzi mnie czy ma pieniądze,czy jest na kazde moje zawołanie,a nataką,która ubiera i wygląda tak jak napisałaś nie zwracam uwagi.

mam abonament w orange 75, za te samo cene bylyby 2 telefony w play i w kazdym z nich tyle samo darmowych minut/smsow. jak podpisywalem umowe na smierc zapomnialem o istnieniu play. glupota

"Keep it"

polecam

Ach, te baby. Z nimi źle, bez nich jeszcze gorzej.

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Spójrzmy prawdzie w oczy !! Ładni,mądrzy, bogaci maja w życiu łatwiej wiec o co biega? Postaw się na miejscu normalnej dziewczyny która zamiast faceta z jajami zada się z nieudacznikiem z zarobkami wystarczającymi na butelkę dobrej whiskey ;-) los jej jest przesądzony zamiast korzystać z życia będzie korzystać z pomocy mops`a ....

"Keep it"

w takich wiekszych sklepach jak auchan czy tesco to najwieksze odpadki są..:P nie radze...

abonament - w ERZE. na karte - ORANGE;]

gadacie glupoty :/
W kolko mozna mowic ze dziewczyny leca na kase a faceci na barbi i jedna i druga plec ma racje. Faceci nie chcą byle jakiej dziewczyny tylko takiej z ktora moga sie pokazac czy wrecz pochwalic no ogolnie kumatej. Dziewczyny nastomiast chca FACETA a nie tzw. cieple kluchy ktore wlepiaja maslane oczka w nie i zgadzaja sie na wszystko. Facet to facet musi ryknac tupnac spojrzec krzywo, ale mimo to szanowac.
I jeszcze cos... Czlowiek ma to do siebie ze sie przyzwyczaja i jesli babe ale zarowno jak i chlopa do czegos sie przyzwyczaji to tak juz bedzie np: kupujesz dziewczynie spodnie.. no to ona mysli tak juz bedzie.... ale kup jej malutkiego kwiatka... bedzie sie cieszyla jak nigdy! jesli oczywiscie to normalna dziewczyna a nie materialistka. I po tym wlasnie proponowalabym poznawac charakter w jakies malej czesci kobiety:)
pozdrawiam niezadowolonych ;P

pomyslcie, ze gdzies na swiecie sa te wasze idealne polowki i poprostu trzeba sie sparzyc zeby potem bylo idealnie:)

Jeśli dziewczyny patrzą na jakieś inne "walory" to raczej obstawiałbym na ZARADNOŚĆ, a nie spodnie czy samochód - tak jak to wy mówicie.

A to dlatego że lepiej miec wędkę niz rybę...

Chłopie/Dziewczynko! Śmiało bierz Plusa i się nie zastanawiaj! Miałem już tel w każdej sieci i jak na razie Plus jest najlepszy dla mnie!

w weekend jest drozej i wieczorem tez, o dyszke chyba. w zwykly dzien po 3-4dychy od godziny

nie mozesz sie przejsc ?

Właśnie dostałam nową decyzję o zmianie stawki za użytkowanie wieczyste: z 243 zł na 1000zł . 400%!!! Na obrzeżach Łomży w mało atrakcyjnym miejscu. Planuję odwołanie. Czy ktoś już to kiedyś robił i z jakim skutkiem? Czy inni mieszkańcy Łomży też dostali taką miłą niespodziankę? Draństwo. Brak mi słów.

"Keep it"

eczka to spodnie,wiążesz z nią plany życiowe pokochasz najmocniej jak się da,a gdy już wykorzysta faceta powie:nie potrzebuję ciebie już,nie kocham cię ułóż sobie życie z inną.Mimo,że najpierw kilka dni wcześniej zapewnia jak kocha i chcę być na zawsze razem.Pijawki

***** chlopie wiem o czym mowisz, mialem to samo, juz mi przeszlo;) bedziesz mial podobnie, ale z czasem, nie uzalaj sie, tylko pokaz, ze popelnila najwiekszy blad w swoim zyciu, i tlumacz sobie to tak, ze jak jest su.ka to ozkaczac ma jedno, nie byla dla ciebie, tylko dla jakiegos ch...ja ;)
dodam jeszcze, ze zerwanie bylo poprzez gg;)

przejdzie ci, bo i ja cierpialem, myslalem o roznych rzeczach, a wolalbym sie nimi nie chwalic.
potrzebujesz tylko czasu

dodam jeszcze, zeby wrocic do tematu, ze dzisiejsze kobiety a w zasadzie dziewczyny, bo im wiecej zycia ma juz za soba, to dojrzewa emocjonalnie i zdaje sobie sprawe, co sie liczy najbardziej, ale sa przypadki, ze nic sobie z tego nie robia te nasze laaaaski i zyja w swiecie dawania du.pu gdziesz w klubie, a potem sie tlumaczy suczysko, ze poniosla ja, won na kopach i zebym ciebie wiecej tu nie widzial ty prostytuto ;)

faceci nie sa bez winy, ale uksztaltowal sie nam taki stereotym, ze to kobieta jest najbardziej winna, a to blad, no coz, to juz jest i nie da sie tego chyba juz zmienic,

zgadza sie, przyciagnac wygladem, zatrzymac charakterem,
ja jezeli bym mial przy sobie osobe ladna i okazaloby sie, ze nie ma w sobie za grosz inteligencji, to zostawilbym ja i wiecej do niej nie wracal, bo czulbym sie zle, to samo dotyczy poczucia humoru, niektore osoby go po prostu nie maja, przykre.

dobra, koniec gadania, bo i tak tego pewnie nikt nie przeczyta he ;p

pozdro na noc;)

no ok.. ja taka nie jestem, ale powiedzmy że są dziewczyny tak zdesperowane że szukają kogoś przez neta lub cokolwiek. znam takie. no i dają ogłoszenie że szukają kogoś POWAŻNEGO I ODPOWIEDZIALNEGO z dopiskiem "tylko poważne odpowiedzi" i jak myślicie kto się pierwszy odezwie ? nawet z dobrymi intencjami daleko się nie zajedzie.. :/ szkoda gadać... a mogłoby być tak pięknie :D

Pan CZ. to tak zwany wtórny analfabeta.

Zenit juz tylko babcie zostają bo kobiet młodych nie ma porządnych.

Na dzień dzisiejszy nie ma lepszej opcji jak bluconnect. W Piątnicy chodzi ma UMTS tak jak w wiekszych miastach. Chodzi bardzo szybko. No i korzystasz gdzie chcesz, bo jest przenośny. Z neostradą jesteś uwiązany jak pies do budy.

ty super już lece.podjedz po mnie

Ale się prężycie chłopaki, jak laska szuka pomocy do kompa to się zaraz znajduje kilku, nie myślcie że dupy dostaniecie za taką pomoc czy kasę, jakby tak chciala to by gdzie indziej szukała, aa nie na forum :)))

Czlowieku nie oslabiaj,nie rozumiem?-latozdurex

Tupik

A oglądałeś egzorcyzmy Anneliese Michael???????

"Keep it"

Prokop: pole u niego obrabialeś czy może jesteś jakimś smoluchem u niego zatrudnionym ? a może sam wielki SZU z Jarnut jesteś ?

CandyGirl : wytłumacz jedno... połykasz ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org