Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy to koniec ŁKS? |
Młode kobiety zamiast protestować powinne rodzić dzieci, a nie tylko wierzyć w stroje i dobra doczesne tego świata, bo dobra przeminą, a one w wieku 30lat stają się samotnymi kobietami.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy to koniec ŁKS? |
Ja bym podziwiał czeslawa żeby on pisal o calej Łomży a nie tylko rzeka narew.
|
|
|
Powinni dać wolny wybór a nie na siłę przenosić do pg3. Ja bym tam wolał do pg1.
|
|
Fakt ale nikt nie mówi o śile i tak wieksza część ucieknie do innych szkół!!
|
|
Frotka! Witam jeszcze raz. Spróbuj jeszcze w ten sposób: 1.Naciśnij Start. 2.W panelu naciśnij "Pomoc i obsługa techniczna". 3.Naciśnij "Cofnij zmiany dokonane na twoim komputerze". 4.Naciśnij "Przywróć mój komputer do poprzedniego stanu". 5.Naciśnij dalej. 6. Ustaw datę przed którą ma być ustawiony komputer. Zresztą tam wszystko jest opisane. 7. Naciśnij po zakończeniu okey lub przywróc, a co to Sama powinnaś wiedzieć. Pozdrawiam. Niektorym ludziom nalezaloby wytoczyc proces myslenia. S. J. Lec
|
|
Obijanie w pracy to polega na ciągłym chwaleniu szefa. W tedy mniej ma się zadań do wykonania, a czym więcej jest tempy i cieszy się z każdej pochwały tym więcej ma się luzu a ścigani do pracy są ci co siedzą cicho. Panie emeryt2005 nie denerwój się pan i olej to wszystko bo i tak wszystkich nie przegadasz.
|
|
Ptysiu! Czy Łomża nie leży nad Narwią. Jest wpisana w krajobraz Łomży. Czy wyobrażasz Sobie Łomżę bez Narwi. Pozdrowienia. Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA
|
|
*Ice*! Masz rację. Dziekuję za radę, ale sam jestem szefem iluś tam ludzi. Pozdrowienia. Ps. Nie mam zamiaru nikogo przegadywać, ale podyskutować można. ______________ Nigdy nie dyskutuj z glupcem. Najpierw ściągnie cię do swojego poziomu, potem pokona doświadczeniem.
|
|
Za dziesięć lat ma być podobno w Łomży 2 szkoły podstawowe i 1 gimnazjum i liceum. Niestety dzieci rodzi się coraz mniej.
|
|
Światowi globaliści na tym od dawna myśleli aby polaków nie było wiecej niz 17 mln. Widać że ich zamierzenia się spełniają, tylko czy nam to wyjdzie na dobre???
|
|
Jak czytam niektóre wypowiedzi zamieszone w tym poście, to dochodze do wnosku ,że piszą je dzieci...Co wy za bzdury piszecie!! POmyślcie logicznie (jeśli nie jest to wam obce) co wy pleciecie!! Zlikwidować szkoł??!!??!! I co wy będziecie potrafić zrobić , jak podejmiecie pracę??!! Nie myślicie perspektywicznie i jest mi was żal. Może kiedyś to zrozumiecie, ale wtedy już pewnie bśdzie za późno.... --------------------------------------------------] Zawsze pozdrawiam, ale nie tym razem....
|
|
Powinni połączyć PG 4 z PG3, jeśli ma to przynieść oszczędności. Do Zibi 1: chyba nie będzie tak źle z naszym narodem. przypominam, że wyż i niż demograficzny mają miejsce na przemian. Niedługo rocznik z lat 80. zaczną robić dzieci i będzie spoko :)))
|
|
hip hop to hip i hop dla nie kumających na tym świecie :)
|
|
Inteligencja i będziesz musiał sam ją znaleźc bo nie bedziesz miał pieniędzy na kupno...
|
|
Wygląda to na uszkodzoną przeglądarkę - przeinstaluj. A polski[241] zamienia klawisze w ten sposób, jakbyś pisała na maszynie tzn "z" z "y", miesza znaki interpunkcyjne itp. Ale jak w wordzie, outlooku i gg jaest ok, to najprawdopodobniej będzie to zwalona przeglądareczka.
|
|
Uważam Tor , że nie masz racji. Mniejsze placówki są korzystniejsze nie tylko ze względów bezpieczeństwa, ale też i ekonomicznych. Ja nie wyobrażam sobie nauki w szkole gdzie jest około 700 uczniów-dla mnie to jest moloch , który nie tylko nie nauczy ale jak zdemoralizuje. W szkole Nr 3 każdy wie jak jest a ja nie życzyłbym sobie aby moje dziecko tam chodziło i uważam , że tu akurat najwięcej do powiedzenia mają rodzice bo to są ich dzieci i tylko oni wiedzą jaki sestem nauki byłby korzystniejszy czy szkoła dwustu osobowa czy siedmiuset osobowa. A może pozamykać wszyskie Gimnazja i zrobić jedno kilkutysięczne, bo przecież Łomża to nie wiocha, żeby nie można było dorzeć do szkoły trochę dalej położonej. I wtedy będą warunki naprawdę korzystnie ekonomicznie, tylko, że zaprocentują negatywnie za kilkanaście lat. TRZEBA MYŚLEĆ PERSPYKTYWICZNIE a nie co będzie lepsze teraz.
|
|
Qrcze, niestety, będę nudny - przepraszam Panowie :( Socjalizm jest workiem bez dna - im więcej pieniędzy zbierzesz, tym więcej wydasz (na renty, zasiłki, dzieci, szpitale etc.). Dopóki więc głosować będziecie (i Wasi ojcowie) na partie socjalistyczne, dopóty będzie drogi internet - proste niby, a tak niepojęte. Ale to już wina edukacji - jej niski poziom rodzi głupich wyborców, którzy z kolei tworzą głupią edukację - i koło się zamyka... Pozdrawiam.
|
|
Adamus... twierdzisz, że głosując na prawicowe ugrupowania będzie tańszy internet??? a może wogóle będzie nam lepiej?? w bajki niestety nie wierzę... a Twoją wypowiedź tylko między nie można włożyć. Prawica już rządziła - i wiecie co się działo, rządziła lewica - i też wiecie co było. Teraz powinno rządzić centrum - ale jakoś się boję, że dalej będzie tak jak było... tylko w nagłówkach artykułów o aferach, będą inne nazwiska... ...dziwny ten świat...jest...od tylu lat.
|
|
Coraz wieksze ceny.
|
|
Nie powinni jej likwidować. A tym bardziej on. Lepiej jest wyrzucić uczniów, którzy wybrali tę oto szkołę i posłać ich tam, gdzie z całą pewnością by nie chcieli? Do nauki też muszą być dobre warunki, a w pg3 z całą pewnością nie są takie dobre jak w pg4.
|
|
grabos pajacu zamknij ryj, jestes smieciem i zostaniesz smieciem RULEZZ SKINHEADS POLSKA PONAD WSZYSTKO
|
|
mam nadzieje że uda nam sie powtórzyć lub poprawić dobrą formę (kibicowską) z poprzedniej rundy i zaliczyć jak najwięcej wyjazdów zapraszam na strone o kibicach ŁKS Łomża- www.lkslomza.prv.pl Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA
|
|
Powiem tylko w skrócie: - szkoły nie można traktować jak zakladu produkcyjnego- to inwestycja w przyszłe lata, a nie w "prawa rynku" , - szkoły utrzymywane wyłącznie przez rodziców nie dają gwrancji kształtowania przez państwo polityki oświatowej (choć pewna liczba takich placówek jest dopuszczalna, ale pod warunkiem kontroli nauczania). - skuteczne wychowawczo są tylko szkoły o takiej liczbie uczniów, żeby każdy nauczyciel znał wszystkich przynajmniej z twarzy i szkoły-molochy sa skarajną głupotą (choc pewnie ekonomicznie "poprawne"). - traktowanie oświaty wyłacznie w kategoriach ekonomicznych jest zwykłą dywersją przeciw narodowi bo niestety z zasobnością portfela nie idą często w parze wysokie możliwości intelektualne bananowych synalków. ______________ Nigdy nie dyskutuj z glupcem. Najpierw ściągnie cię do swojego poziomu, potem pokona doświadczeniem.
|
|
DoPrze: Prawica nie rządziła do tej pory tym socjalistycznym państwem. pozdrowienia.
|
|
yiuilol;'
|
|
A partia AWS?? ktoś jeszcze ja pamieta ? no chyba ze faktycznie sie mylę...
|
|
DamianE03 (---.elomza.pl) -nie wypowiadaj sie jak gowno wiesz
|
|
Ty dzieci ? :O Wiesz co mnie boli że w głowach się pierdoli <...>
|
|
Pobudują tylko czekają aż młodzież dorośnie to nie biędzie niszczyć ,najlepiej coś dla emerytów
|
|
re: *ice* To niech jeszcze założą monitoring.
|
|
Czyżby tak zwane kanarki bały sie naszej Łomżyńskiej policij ? mojego kolege zlapali dwa razy i powiedzieli jak masz jakies pieniążki to porozmawiamy inaczej on powiedzial to jedziemy na policje a kanarki go puściły. I czy kanarki boja sie naszej Policij ?
|
|
wy sie po prostu boicie tych kochających inaczej. I chyba schylając sie po mydło zawsze bojazliwie rozglądacie czy w pobliżu nie ma jakiego pedała. Naprawdę współczuje to strasznie męczące.
|
|
Żeby ponownie nie wzięto zbyt poważnie tonu wypowiedzi niektórych, moich postów informuję: 1. Ryskago - niepoważna uczestniczka forum (żartuje sobie dziewczyna z ok. 50% tematów, podczas gdy ja prawie połowę z nich biorę na poważnie). 2. ADALL - to: ... ŁON ci ŁON ! 3. Oprócz szklanki zimnej wody można zastosować w chwilach wielkiego wzburzenia (bez względu na wiek) upuszczanie krwi (sprawdzona metoda naszych prababek). 4. Ja na Twoim miejsciu Emeryt2005 nie zdradzał bym swojego imienia. Kobiety są przebiegłe. Ani się obejrzysz, jak zjedzie się tu cała rodzina z N.H. ONA ma naprawdę sporo charyzmy, więc koniec może być dla Ciebie następujący: od 7.00 do 15.00 (do czasu JEJ powrotu z pracy) - przedszkole z dwójką maluchów, od 15.00 do 22.00 - akcja sprzątania kilku okolicznych ulic. I tak przez 5 dni w tygodniu. W weekendy (w nagrodę) - dostęp do kompa, celem zgłaszania następnych, ekologicznych wniosków racjonalizatorskich :))))))))))))))))
|
|
załuż se w inecie http//www.4lan.pl uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |