Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Aktywna Feministka a zarazem Wiceprezes Zarządu Głównego ZNP. |
dzieci!!! Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Aktywna Feministka a zarazem Wiceprezes Zarządu Głównego ZNP. |
Drogi Ptysiu! Chyba pomyliły się Tobie pojęcia. 1. Dysortografia to - jesto zaburzenie w pisaniu, rozpoznajemy wówczas, gdy występuje od początku nauki szkolnej u dziecka o prawidłowym rozwoju umysłowym, którego pismo wykazuje różnego rodzaju odstępstwa od prawidłowego zapisu wyrazów, w tym błędy ortograficzne, pomimo znajomości podstawowych zasad pisowni i odpowiedniej motywacji do poprawnrgo pisania. 2. Dysgrafia to - trudności w opanowaniu umiętności pisania poprawnego pod względem graficznym. To o czym Ty piszesz, jest to dysgrafia. Pozdrowienia. Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
Ale na szczęście nasze - można od tego roku odliczać od podatku koszty poniesione na internet. Po szybkiej kalkulacji wyszło mi, że dzięki temu odzyskamy więcej niż wydamy na VAT. Warunek: odpowiednie faktury...
|
|
Jeśli dostałaś moją przesyłkę odezwij się na mail(ktory zapisałem na bileciku) tyle że z końcówka @op.pl. Pozdrawaim.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |