sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
LPR przeciwko wojnie w Iraku.

Jasne, ze nikt do supermarketu nie bedzie "latal" codziennie z siateczka, a tylko na wieksze zakupy powiedzmy raz w tygodniu, czy nawet rzadziej...
Tak czy inaczej osiedlowe sklepiki codziniennie sa i beda oblegane - chociazby po to, aby kupic podstawowe i swieze produkty na sniadanie, chleb mleko itp...
Wypadaloby zapytac mieszkancow innych miast ktorzy posiadaja takie supermakrety u siebie - Jak czesto korzystaja z "wyjazdow" na zakupy?

Simone

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: LPR przeciwko wojnie w Iraku.

Jest polska sieć "Piotr i Paweł". Byłem w ich sklepie w Warszawie. Super. Myślę, że ów łomżyński supermarket nie będzie nawet w połowie taki jak Auchan w Białymstoku. Myślę, że większość z Was była w takowym przybytku uciechy:) Jak zauważyliście, zanim się wejdzie do "właściwego" supermarketu mija się uliczkę (lub parę) z drobnymi sklepikami. W Łomży to raczej nie będzie miało racji bytu, ponieważ jest tyle wolnej przestrzeni pod wynajem (i to za grosze!!), że chyba nikt nie pokusi się o sklepik w pasażu w hipermarkecie.

Do Jarka M.:
Nazwy wymienionych przez Ciebie ulic pisze się trochę inaczej.

Do Zdzicha:
Nie będziesz miał jak dojechać na krańce miasta?? Wiele supermarketów ma swoją własną linię autobusową, która dowozi klientów z całego miasta za darmo. Jeżeli nie, to myślę, że będą tam kursować miejskie autobusy.

Re: LPR przeciwko wojnie w Iraku.

W supermarketach z kapitałem zagranicznym pracownicy są wykorzystywani,pracują jak niewolnicy za niską pensję.Nie ma tam związków zawodowych,bo właściciel jak się dowie o chęci powołania to zwalnia ludzi,którzy podejmują tę inicjatywę.Panie przy kasach jak jest duży ruch nie mogą odejść od kasy i często zakładają Pampersy.O tym trzeba też pamiętać.
Pozdrawiam.

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org