Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Via Baltica: Prezydent Kaczyński broni z nami Rospudy !!! |
EJ KOLES JEDZ NA SIKORAKA DO SERWISU STANIÓRSKICH I TAM CI POWINNI POMÓC !!!! POZDRO AVIVA AVIVA AVIAV ŁKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Via Baltica: Prezydent Kaczyński broni z nami Rospudy !!! |
emeryt2005... ja wcale nie obraziłem.. tylko dzieci się obrażają. Właśnie sam powolutku zmierzam do tego, by otworzyć własną firmę - więc również nie chciałbym, by moi pracownicy się obijali. Ale jak zauważyłeś - ludzie sami bez podpowiedzi wiedzą jak to robić. Ten post będący żartem, był też pewnym wybiegiem..... poza tym moja obecna praca polega na planowaniu pracy innych, organizowaniu działalności firmy i zaufaj mi.... można ludzi zmusić do pracy. Chociaż dobrze wiem, iż jest to bez sensu. Każdy pracownik jeżeli ma co robić - to i tak to robi, a gdy nie ma - to bez sensu, żeby nawet udawał, że jednak coś robi. Z zarobkami faktycznie - trudno się przebijać - który z nas zarabia więcej... zwłaszcza po tym - jak dziś zobaczyłem jak zróżnicowane są zarobki w naszym mieście (dotyczące tych samych profesji - różnica nawet kilkuset procent). Dwie ostatnie linie tekstu - to nie żart. Pozdrawiam
|
|
DoPrze! Witam jeszcze raz. Mam do ciebie pytanie, jeżeli Wiesz jak ludzi zmusić do pracy, to może udzielił byś na forum kilka rad jak to zrobić. Jak piszesz jesteś doradcą i organizatorem pracy dla innych firm i twoje rady w tym temacie bardziej by się przydały niż uczyć obijania się w pracy. Uważasz że tak łatwo kogoś zwerbować do pracy, i jeszcze potem zmuszać go żeby wydajnie pracował. Niestety z niewolnika nie ma dobrego pracownika. A może byś jakoś ujawnił i oficjalnie można było by skorzystać z Twoich rad. Chyba, ż nie zajmujesz się firmami kilkuosobowymi. Nie weź tego za obrazę. Pozdrawiam. Ps. Czy Ty uważasz że ta uwaga " zastanawia mnie fakt - od kiedy emerytów stać na internet" była w/g Ciebie słuszna, czy nie było to skutkiem obrażenia się na krytykę. A może inni na ten temat wypowiedzą się. nar
|
|
Nie będę więcej zabierał głosu w tej dyskusji.,ponieważ tutaj jak się komuś przytwierdza i przytakuje, to jest wszystko w porządku, ale jeżeli ktoś usłyszy parę słów krytycznych pod swoim adresem, to w odpowiedzi wyciąga armaty najcięższego kalibru. Dawne dobre czasy PRL-u. Tak trzymać. Pozdrawiam. (........)
|
|
Co do tych koszy ,to ma Pan rację, już nie raz niosłem śmieci w kieszeni do domu. Może nasze władze pomyślałyby o zwiększenie ilości koszy na chodnikach. Az drugiej strony, czy nie zauważył Pan ile koszy zostaje powywracanych, szczególnie na przystankach czerwoniaków, przez młodzież wracającą z dyskotek. A, co do policjantów to jest ich u Nas za mało i w ogóle nie widać ich na mieście. Panu trafił się pewnie sporadyczny przypadek jak Pan zauważył policjanta wypisującego mandat za śmiecenie. Może w szkołach nauczyciele powinni uczulać uczniów na te problemy. Przecież oni są jeszcze młodzi i łatwiej ich nauczyć porządku niż nas dorosłych. Pozdrawiam.
|
|
Czesławie doskonale pamiętam kiedy zacząłeś temat "Powróćmy nad Narew" bo śledzę każdy Twój post z tej serii od samego początku. Niemniej jednak moim skromnym zdaniem są to na tyle ciekawe zagadnienia że powinny mieć swoją własną zakładkę na 4lomza - dziwię się, że do tej pory nikt Ci tego nie zaproponował. Pozdrawiam nar
|
|
Znowuż źle zadane pytanie - nie co mamy, ale kogo... Odpowiedź brzmi: Kapitalnych Ludzi !!! :)
|
|
Ten jedyny przypadek, niestety, nie dotyczył Łomży... zdarzył się w Białymstoku. Jeśli chodzi o poprzewracane kosze - to nie raz widziałem je na dachach przystanków autobusowych lub nawet - co gorsze - na środku ulicy (tak się bawi młodzież polska).
|
|
A może by tak zorganizować na wzór jesiennej akcji Sprzątania Świata, akcję Wiosenne Sprzątanie Swojego Miasta, zarówno przez dorosłych jak i młodzież szkolną. Kiedyś nazywano to czynem społecznym, dzisiaj można by nazwać to społecznym sprzątaniem. Pozdrawiam. Ma zowsze Łomża
|
|
Nie wyobrażam sobie połączenia tych dwóch szkół, dlaczego tylko ekonomia i pieniądze, przecież najważniejsze są dzieci - to one są przyszłością narodu, a chyba Prezydent Choiński o tym zapomina, Nie rozumiem też dlaczego wszystko łączy lub zamyka, może wreszcie Pan Prezydent pomyślałby o otwarciu dodatkowewj placówki sprzyjającej integracji młodzieży. Najłatwiej jest zamknąć i zniszczyć ale coś stworzyć i zbudować to chyba nie na ,,barki" Pana Prezydenta. Ale nic się nie martwcie za rok wybory, więc trzeba szybko coś zrobić nieważne co , jak , kiedy, byle coś. Ot i zasługa!!!!!!!!!!
|
|
A gdzie w tym zalozenia z ePolski? Po co bylo budowac te wszystkie BIPy, skoro sukcesywnie polski rzad dąży do sukcesywnego odcinania nas Polakow od internetu... (........)
|
|
oprucz internetu co jeszcze zdrożeje ?
|
|
A o co tak właściwie chodzi? Ktoś kogoś zna/nie zna ?!? Nic nie rozumiem. Może ktoś powie, o czym ta dyskusja? Deklaracje na forum, że ktoś/kogoś zna/nie zna.... A kogo to obchodzi ?? Ryskago....... a co Ty taka załamana i przerażona ? -------- co się stało ?? Ktoś Cię zdekonspirował ? No przecież nie jesteś terrorystą islamskim, żeby się obawiać........, to o co tu chodzi ? bagrmosen
|
|
No w sumie job masz rację. PG 3 nie ma zbyt dobrej renomy. ale zmniejszanie liczby szkół w najblizszych latach jest nieuniknione.
|
|
Ptysiu! Wysil się się i napisz trochę dłuższy komentarz i uzasadnij go, bo widać że i nie każdemu chce się pisać. Pozdrawiam. Ma zowsze Łomża
|
|
NiemoralnieNormalna! Dziękuję za zainteresowanie problemem. Co do wiosny, to już niedługo nadejdzie, słoneczko chodzi po niebie coraz wyżej, a na razie na jego brak nie możemy narzekać, jest coraz cieplej i to jest oznaka zbiżającej się wiosny. I dlatego chciałem zainteresować, choć co niektorych tym problemem, bo jak słońce rozpuści śnieg to wszystkie śmieci będą leżały w całej okazałości na wierzchu. A co do twoich spostrzeżeń, to nasza przyszłość rysuje się w czarnych kolorach. Każdy liczy na młodzież, a młodzież nie garnie się, ani do nauki. ani do pracy. Pozdrowienia. (........)
|
|
ptyysiu Ty napewno byłeś na 100dniówce będąc w gimnazjum...Studniówka była dla kazdego najlepsza i niezapomniana i nieważne gdzie miała miejsce!Zwracam szczegółną uwagę na studniówkę 2 LO gdzienauczyciele się stawili !o szczegóły pytajcie uczniów tegoż LO bo mnie zaraz oskarżą :P:P:P
|
|
No ja naprawde nie mam juz żadnego pomysłu co samochody na wode lub latające ? (........)
|
|
Przeczytajcie w numerze 78 gazety bezcennej i tam jest ile osóbi jakie sklepy. bagrmosen
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |