wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przewodniczący RM jeździ nadal mercedesem

A może warto wyliczyć co mamy w Łomzy czego niemają gdzie indziej?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przewodniczący RM jeździ nadal mercedesem

Witam... Jeżeli obraziłeś się, to bardzo serdecznie Cię PRZEPRASZAM!!! Na żartach znam się,,,,,,,, ale!
Prowadzę własną firmę i takie żarty Mnie wcale nie śmieszą, ludzi nie trzeba uczyć obijania, sami to potrfią. Ale są tacy co solidnie pracują, a twoje nauki mogą wziąć za dobrą monetę. A co do internetu to uważasz że emerytom już od życia nic się nie należy, emeryt zrobił swoje i poszedł do domu starców! A z zarobkami mógłbyś przypadkiem pomylić się. Myślę że to ostatnie zdanie to też tylko żart. ,
Pozdrawiam.

Owszem, wiem. Jedź na Poligonową 10 zaraz za Atest-Polem. Ta firma tym się trudni.
Pozdrawiam.

BYLIŚMY JESTEŚMY I BEDZIEMY ZAWSZE TAM GDZIE NASZ ŁKS GRA AEJA O ŁKS GOL TO CHYBA TŁUMACZY WSZYSTKO.A CI KTÓRZY PRZESTANA CHODZIC NA MECZE PO PRZYKŁADOWYCH KILKU PORAZKACH TO C*** ...
POZDRO
E'03 I MIASTO JEST NASZE , NIE MOŻE BYĆ INACZEJ

ADALL

Już sporo wcześniej wypowiadałem się w sprawie celu tej publikacji. Jej celem jest zwrócenie uwagi na niewykorzystane walory rekreacyjne płynącej nieomalże w centrum miasta Narwi. Chciałbym także przez ukazanie dziejów sportowych na tle historii Łomży zwrócić uwagę na walory wychowawcze i zdrowotne istnienia takiego stowarzyszenia. Publikacje te współistniały na forum równolegle z wątkami - postami dotyczącymi zagospodarowania nabrzeża Narwi. Były to chyba najbardziej popularne tematy na forum. Mam też nadzieję, że moje wpisy przyczynily sie do trwania działań, nacisku łomżyńskiej opinii publicznej na rozwinięcie w dobrym kierunku tematu zagospodarowania nabrzeża. Czerpać też możemy z doświadczeń naszych poprzedników, aby życie w Łomży było lepsze i bardziej atrakcyjne.

Faktycznie nie zajmuję się firmami kilku osobowymi, a większymi tzn. klasy ERP.
Czy mogę doradzić?? ... mogę lech ednej reguły podać nie mogę. To zależy od firmy, jej specyfiki i branży.

A to co uważasz za moje "obrażenie się" to tylko była próba napisania czegoś w tonie Twoich wcześniejszych wypowiedzi... Jak widać udało mi się.
Pozdrawiam.

Poszukaj w "panelu sterowania" ikonki "język" <nazwa może być różna w zależności od windy ale to słowo powinno tam być...;)>...
Po otwarciu powinna być tam gdzieś zakładka "język", kliknąć tam trzeba i można już tam sprawdzić obsługa jakich języków jest zainstalowana w Twoim systemie, oraz jakim skrótem klawiaturowym przełączasz się między tymi językami <domyślnie najprawdopodobniej "Lewy Alt" + "Shift">...
Spróbuj wcisnąć kombinację tych klawiszy <lub jeżeli u Ciebie są to inne to tych innych ;)> gdzieś w oknie Internet Explorera a najlepiej na www.4lomza.pl wpisując jakiś komentarz ;P i sprawdzaj czy polskie znaki "wróciły" czy nie...
Życzę powodzenia <trochę namotałem;P>...
Pozdrawiam...

k_T

DamianE'03 no to jest proste i logiczne że każdy wyjazd jest nasz
Jesteśmy zawsze tam gdzie nasz ŁKS gra (chudy)

Pozdrawiam wszystkich :-)

Witam ryskago jeszcz raz!
Widać od razu Twój powrót na forum. Dyskusję ruszyły w każdym temacie i to przy Twoim udziale. Jest większy ruch na łamach forum, jest coraz weselej, no i jest bardziej" ROMANTYCZNIE" z Twoim udziałem.

Pozdrowienia!

"Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"

To mi zakrawa na New Age!!
Brrrrr, boję się takich tematów, podobnie zresztą jak filmów z gat. "Omen", dlatego omijałam go łukiem,
ale nie wytrzymałam, niestety, i muszę dorzucić swoje trzy grosze, bo mnie palce świeżbią...
Nie zgadzam się ze Złotowłosym, że s. nie ma tradycji. Wiara chrześcijańska bowiem implikuje wiarę w szatana. Nie da się wierzyć w Boga i jednocześnie nie wierzyć, nie dostrzegać istnienia zła na świecie.
A tak nawiasem to zło jest przebiegłe, toteż często podszywa się pod dobro, motając ludziom w głowach. Weźmy choćby tę wolność, która z definicji kojarzy się dobrze. A tu, masz, naraz wielki piewca wolności się znalazł! Achtung! Od wolności do samowoli tylko tip-topek, a to już nie to samo!

Adamusku,
Na mój gust to Tester chciał Cię jeno przeTesterować :),
czy może wywołać diabełka, który w Tobie sobie siedzi...
No i udało mu się :D
Nie zmieniaj się - prowokatorzy są ok., skłaniają do przemyśleń i refleksji nad sobą i światem... :)

Pozdrawiam Ciebie

Wiecie ile jest torów w Łomży:/ sporo z tych wszystkich i jeszcze by można było wziąść te tory z Łomży do śniadowa i do czerwonego boru i te z Bawełny i by starczyło na cało Łomże tylko ułożyć i super a co do tranwaju to wystarczy jechac do śniadowa tam masz tyle wagonów że by wszyscy się zmieścili tylko porobić w tych wagonach dzwi i okna i jest :) a jeszcze lokomotywe zrobić napewno jakiegoś ciągnika się by znalazło dużo jest na złomie :) . To by bardziej przypominało Kolejke niż Tranwaje :) Ale Kolejka też może być co nie ? ważne że by jedziło

__Ja MaM PlaN__

rotfl megarozmiarowy.... :D

czuję, że za jakiś rok przesiadam się z samochodu do tramwaju (ejjj, chłopaki.... będzie tramwaj w Piątnicy, coooo? proszę....). jak będę jechać gdzieś dalej, pomknę tramwajem na lotnisko i fruuuu... już mnie nie będzie. a jaka wygoda. pysznie.

:)

chyba lepjej to pociag bo tramwaj nie bedzie jeździł po tych szynach

Jak tylko będę miał necik wrócę jak bumerang :)

dobrze ze jeszcze nie ma dla kazdego w autobusie poduszki powietrznej :P

... i slonych orzeszkow gratis ;PP

Niemieckie spojrzenie na media w Polsce. Relacja do przyjaciół.
Jest dobrze. Jak spojrzę w telewizor -TVN, zajrzę do Internetu-Onet, sięgnę do prasy Rzeczpospolita wszędzie widzę Wspaniałego , Kulturalnego, Pragmatycznego, przedstawiciela tej części wielkiego narodu… który nie dał się wypędzić, ani spolonizować. Uosabia wszystko co cenne w tym kraj zwanym Polską. Ten kraj jest już nasz, wystarczy jeszcze wykupi pozostałą część banków, gazet , lokalnej prasy etc….. Potrzebne jest tez wsparcie medialne dla naszego przedstawiciela poprzez media niemieckie.

bla bla bla....

już chyba 10te konkurencyjne forum się rodzi.... i co?
i nic!

to wróć do podstawówki na lekcje języka polskiego

O downy he , teraz to matoła wezmo do technikum.

Bimbo

Cyżby Imperial zaczynał ekspansję,tak jak nasz browar?

Polecam dom weselny w Budach Czarnockich. Jset tam zajefajnie na tyłach domu jest ścian z wodospadem ławeczki na otwartym powietrzu na których można sobie usiąść, odpocząć i łyknąć piwko które można sobie samemu nalewć są także ławki chuźdane, a dla dzieci jest dmuchana skocznia oraz jeżdżąca kolejka, a przed domem stawik z rybkami. Jest tam poprostu super, a kuchnia poprostu pierwsza klasa. Nietrać czasu i nieszukaj nieczego innego tam jest najfajnie i tanio!!!!

Widzę dyskusja dalej trwa, hehe śmieszne są te wypowiedzi, a najlepsze, że każda jest inna hehe. Polonez był i jest, numery łomżyńskie się zgadzają, polonezik po wielu przeróbkach:

- blacharka i lakiernik
- usztywnione nowe zawieszenie
- wzmocniona kabina
- silnik 2.9 benzyna na podwójnej turbinie od Scorpio
- moc ok. 220KM

Autko ma odejście, że hoho ... mnie też zostawił na światłach, żal jakich mało :(

solid edge gg:2213706

To y myśleli że przycisk na zeppelinie:)

Nie wydaje misię, żeby, aż tyle kobiet "leciało" głownie na kasę. Jeśli tak owe są to jest to niewielki odsetek.
Do tej pory życie nauczyło mnie, że kobiety pragną silnych facetów( psychicznie ), którzy ciągle je zaskakują i intrygują, przy których bedą bezpieczne i znajdą zawsze oparcie. Jednak facet nigdy do końca nie może być uległy w stosunku do kobiety. Kobiety "ciągnie" do mężczyzn, nad którymi nie mogą zapanować.
Dlatego osobiście uważam, że bzdurą jest pisanie, że kobiety lecą głownie na kasę. Dla mnie jest to opinnia frustratów, którym nie wychodzi z kobietami i swoję niepowodzenia zrzucają właśnie na to że "laski lecą na kasę" No, ale jest to oczywscie moje zdanie i każdy ma prawo się nie zgodzić z tym co napisalem.

Pozdrawiam

What is love? The need to escape from oneself

hahahah dobrze grali , maniacy

Maćku na temat szkół jest sporo zapisanych informacji w kronice Szkoły Podstawowej Nr 4, są wspomnienia nauczycieli i kierownika z okresu przed wybudowaniem siedziby szkoły na ul.Kierzkowej ( niestety nie zrobiłem notatek). Kroniki te zawieraja wiele cennych pamiatek i fotografii.
Kilka lat temu widziałem wklejony tam np. odręczny list Prof. Winiarskiego napisany na firmówce Trybunału z przeprosinami za nieobecność na uroczystości oddania do użytku nowej siedziby. Ciekawe czy tam jeszcze jest....
inne tematy, przy okazji pogubernialnej schedy:
Intrygujace są również losy kamienicy na rogu ulic Sobornej i Polowej. W kamienicy tej mieściły się również jakieś placówki dydaktyczne. Działka powinna należeć wiec do nastepców prawnych właścicieli lub do miasta. Jakim cudem w tej chwil teren ten należy do białostockiej spółki energetycznej? Kolejne prawo kaduka?
Jakim prawem budynki elektrowni miejskiej wraz z działka trafiły w ręce białostockiej spółki.
Czy miasto uzyskało jakąkolwiek rekompensatę za wyszabrowane do białegostoku wyposażenie i instalacje tego zakładu? Kolejne prawo kaduka?
pozdrawiam

Bimbo !

wracam w niedzielę

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org