niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Święto.

No więc niech serce ryskago w Łomży zostanie forever :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Święto.

???

Mam pytanie do autora postu. Ile zostało jeszcze częsci do końca?

Z ilości odpowiedzi na Twoje posty wnioskuję, że albo nikogo nie interesuje to o czym piszesz albo...?

Nie wiem czy forum jest odpiwiednim miejecem na takie "wypowiedzi", no ale nie mi oceniać.
Na forum przyjęło się zadawać konkretne pytania w celu uzyskania konkretnej odpowiedzi, pomocy. Napisz jaki jest Twój problem a być może inni spróbują udzielić Ci odpowiedzi na postawione pytanie. Nie wiem co ma reprezentować ten post?

Co sądzą o tym inni? I gdzie jest Admin?

fiu fiu
ale to chyba wielbicielka, sądząc po nicku...

Popieram Czesława! Z przyjemnością czytam te posty i są one potrzebne (choćby dla mnie tylko). Jak pięknie by było gdybyśmy mogli sobie popływać na łódkach na Narwi. Pięknie by było!

Pozdrawiam.

(........)

Ja tez popieram czeslawa. Koles opowiada o wydarzeniach, ktore kiedys byly normalna czescia rzeczywistosci tego miasta. Odgrywaly duza role w zyciu mieszkancow. Przeciez kideys Towarzystwo Wioslarskie w Lomzy bylo jednym z najprezniejszych w kraju. Rzeka Narew zyla i pod wzgledem sportowym i rekreacyjnym. Teraz tego nie ma i trzeba o tym mowic i wspominac tamte czasy.
SxxxK tez ma racje - czeslaw opowiada historie miasta od zupelnie innej strony. Dlatego to jest wlasnie ciekawe...

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org