Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
BEZROBOCIE W ŁOMŻY |
Jest taki dobry kebeb w Łomży na kółkach żółty wóz ale w różnych miejscach stoi ciężko wyczaić ostatnio widziałem przy mechaniaku
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: BEZROBOCIE W ŁOMŻY |
HokusPokus chcesz powiedzieć, że to Ty jesteś chłopakiem z plaży?
|
|
|
Ja tam polecam zespół Vabank, grali ostatnio u nas na jubileuszu i jestesmy bardzo zadowoleni. Chyba na weselach też graja nie wiem? Bynajmniej polecam!!!
|
|
Debilizm w Łomży to to, że nie ma gdzie wyjść na piwo!!!! Pod Koniami-zamkniete!!! Tcheslav Pub-zamknięte!!! Pod Papugami-zamknięte!!!! DEBILIZM!!!! No bo gdzie iśc?
|
|
nie jest taki samotny... ma Donatę ;)
|
|
To czego tu szuka? ;) Skup się na Donacie:)
|
|
eehh,przeanalizujcie sytuację....... mokry asfalt, nierówna nawierzchnia,koleiny..... szerokość w tamtym miejscu pozwala na minięcie się bezproblemowe 2óch tirów..... kierowca przy wyprzedzaniu złapał lewego pobocza.... też miałem 528, na autostradach prowadzi się idealnie, tylny napęd i prawie 200KM wymaga!!! umiejętności!!! auto daje frajdę -robi 100 w 7,5sek, ale jest dla kierowców,którzy "trochę pojeździli" moje wnioski - szerokość na wyprzedzanie -optymalna - więc dlaczego złapał drugiego krańca drogi??? 528 przy mocnym nadepnięciu staje trochę "dęba" - przy koleinach za bp mogło trochę targąć - złapał pobocza- jeśli ktoś pisze o niefarcie jaki miał kierowca niewiele wie o jeździe szybkimi tylnonapędowymi autami - zawinił brak doświadczenia i obycia z mocnym autem a nie niefart niefart to wtedy jak nie trafisz w lotto szóstki... morał dla "świeżych drajwerów" - nie odrazu Warszawę zbudowano, małymi kroczkami, mniejsze moce, szlifowanie umiejętności na zamkniętych placach i wtedy można sięgać na wyższą półkę ![]() Bo szczęście to jest takie coś, co trzeba mieć, żeby było Cytat własny (copyright ©)
|
|
najlepszy zespół według mnie to COOL grali u mnie na weselu i było naprawde super
|
|
Masakra to jest na tym forum... Ludzie zastanówcie sie co piszecie , Biedronki ... jest wolny rynek Brakuje barów - otwórz swój !
|
|
Owszem sa jeszcze fajne chlopaki w tym naszym miescie, ale wydaja sie byc niesmiali, jakby nie szukali dziewczyn, facet powinien miec jaja i wychodzic z inicjatywa,a nie tylko stac i patrzec na dziewczyny myslac ze chcialby taka miec. Ryszard_O zgadzam sie z Toba. Nawet powiem, ze porzadnych dziewczyn jest mniej niz wartosciowych chlopakow :)
|
|
No i dziś kolejny przypadek jazdy. Wjeżdżam do Stawisk od strony Łomży. Przede mną samochód zwalnia gdyż teren zabudowany, ja zwalniam z tego samego powodu, patrzę na licznik 54km/h, mamy jakieś 100m do skrzyżowania z ulicami 550-lecia, Pocztowa, Łomżyńska, podjazd pod górkę, podwójna ciągła, łuk na drodze i zgadnijcie kto zaczął nas wyprzedzać?? Oczywiście czerwone BMW. Wyprzedził mnie, zza łuku wyłania się samochód z naprzeciwka, on hamuje (widac nie miał ABS bo mu koła zblokowało), miał jakieś 110km/h, tył zaczyna zarzucać zjeżdża na mój pas przede mnie (na szczęście nie mam zwyczaju siedzieć nikomu na ogonie, więc miał sporo miejsca). Udało się, a jak nie wiele brakowało. Nie twierdzę, że wszyscy kierowcy BMW są groźni i nieodpowiedzialni. Jednak nieda się niezauważyć, że kierowcy takich 10-letnich BMW są najgroźniejsi, bo prawda jest taka, że samochód w takim wieku nie jest drogi w utrzymaniu, a to, że właściciele tych aut tak się wywyższają tylko potwierdza regułę. Młody kierowca+10 letnie BMW = 40%wypadek
|
|
|
Eh:) no ale widzisz, że słabo działa te forum matrymonialne;)
|
|
dziś o 21, aleja Piłsudskiego - dwa samochody znanej nam wszystkim marki w ścigają się PRZY JAKŻE DOBRYCH WARUNKACH POGODOWYCH!!!! Przestańcie pieprzyc że samochód nie świadczy jak właśnie świadczy, 80-90% "kierowców" w co najmniej 10-letnich BMW to takie właśnie gnojki i mordercy! Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
zakladaj nowe;)
|
|
kazdy to wie;)
|
|
..., ale ktoś kto ma problemy, np ból kregoslupa może sobie zaszkodzić. nie należy bagatelizować takich problemów. a na cwiczeniach osoba prowadzacA INDYWIDUALNIE nie diagnozuje pacjenta... po prostu prowadzi cwiczennia :) ja jestem za taka formą aktywności ruchowej- to fajny pomysł, ale nie dla każdego. Wielu osobom to szkodzi...jak boli kregosłup to trzeba pójść do specjalisty, a nie na gimnastykę... Pozdrawiam
|
|
http://adus777.wrzuta.pl/audio/9X38enJmuwq/weselny_klimat weź jakieś radio nagłośnienie i tę piosenkę puszczaj przez całe wesele i się nie znudzi ;D
|
|
Witam mam do Was Łomżyniacy pytanie.Gdzie w naszej Łomży można odpocząć na starym mieście mam tu na myśli jakieś restauracje,puby.Gdzieś gdzie można się spotkać ze znajomymi i przyjemnie posiedzieć pogadać,wypić dobrą kawę lub coś mocniejszego.Czekam na wasze odpowiedzi. Pozdrawiam
|
|
co to ta MMa??
|
|
nie rob reklamy
|
|
POLECAM ZESPÓŁ EVENT www.zespol-event.yoyo.pl
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Była baza WZGS Tupik
|
|
A myślisz że o co mi chodzi o to wlasnie ze dyskryminuje sie najbiedniejszych ,potrzebujących ,schorowanych ,bezrobotnych Polaków a nadomiar tego Mops nie ma środków finansowych dla tych ludzi.Jeżeli poczytasz wcześniejsze moje wyp. to zauważysz że caly czas domagam sie pomocy dla najbiedniejszych .
|
|
Chodziło mi o tą ze szpitala. Dziękuję za odpowiedzi.
|
|
Znam tylu ludzi co pobierają zasiłki z MOPSU choć nie powinni , maja płatnę zawody ale po co im pracować są zdrowi mordy maja jak tataraki po co wstawać do pracy , państwo da . Ja wiem ze naprawdę są ludzie biedni dużo dzieci chorzy to tym dać nawet dwa razy tyle,ale nie zdrowym obibokom , trzeba sprawdzić komu ta opieka potrzebna
|
|
Ja ostatnio stopniowałam w salonie na Krzywym Kole. Nazywa się "renata" o ile sie nie mylę. Za mycie, stopniowanie i ułożenie zapłaciłam 30 zl. A włosy wyglądają świetnie :) Tupik
|
|
Jest jedna zasada,jeśli nie stać Cię na gry oryginalne to nie kupuj konsoli PIRACIE ! Pewnie jak kupisz sobie samochód to też będziesz kradł benzynę od innych bo po co masz wydawać hajs skoro za 50zł zrobisz "60" km po mieście,jak zaraz znowu będzie trzeba tankować,akcja MS zbiera żniwa wiadomo ze zbanowali już milion konsol i to nie koniec,od nowego miesiąca rusza znowu...
|
|
o uwielbiam muzykę na żywo,ale coś fajnego czy nie bardzo?
|
|
Ty koleżko nie obrażaj mnie bo ja zapierd......miałem niezle płatna prace i niestety mialem wypadek ,i bedac na wszystkich św.zus widzę to troche inaczej,człowiek jest pozostawiony sam sobie i żeby nie jakies tam oszczędności to bym juz dawno piach gryzl.Wiec mi tu nie pier@##l bo człowiek płacil podatki a panstwo go dyskryminuje,ciekaw jestem koleżko co ty bys powiedział....
|
|
w sylwestra jest impreza
|
|
Chcę zapłacić przelewem w sobotę czy czynny jest jakiś bank albo poczta?
|
|
Szkoda zachodu , 99% banków nie przeprowadza operacji. Najlepiej w poniedziałek rano w koncie internetowym.
|
|
niestety muza tylko i wylacznie dla nastolatkow. monotonnie-utwory powtarzane cyklicznie. dla kogos kto lubi urozmaicona i ambitniejsza muzyke nie polecam.
|
|
Jest dojazd. Od tyłu. Tupik
|
|
pomylka dzialu ale juz niech zostanie
|
|
...Polaków rozmowy...
|
|
Łomża jest takim pięknym katolickim miastem.Ludzie często chodzą do kościoła dają na tacę, modlą się gorliwie. I wepchną Ci nóż w plecy tylko dlatego, że jesteś inny. Pseudo katolicy skąd w Was tyle rasizmu i nienawiści, czemy ci wszyscy o faszystowskich poglądach nie umieją pokazać twarzy. Jak smiecie mówić o sobie ludzie kto was tego uczy, wyssana z mlekiem matki religia? Chyba nie ! Chrystus na którego się czesto powołujecie ,że bardzo wierzycie wybaczył nawet swoim oprawcom i wszystkich traktował równo, a wy rasistowskie tchórze staracie się stawiać ponad nim ?
|
|
Następny nie w temacie,poczytaj a pózniej nazywaj ludzi rasistami,nie jaki szanowny uchodzca wyzywa Polki od dziwek,pisze że Polaków powiesi na drzewach ,itp i itd.A Ja domagam sie równości w podziale zasiłków to jestem rasistą???Najpierw poczytaj ,bo to nie jedyny temat a póżniej oceń.
|
|
Ty już nie musisz odpowiadać ,ja już wiem już odpowiedziałęs ty chcesz by Polacy otrzymywali mniej ,przyznaj się po co tu kręcić.. -czy uchodzcy mają pierwszenstwo to też sobie odpowiedz to nie takie trudne do zauważeniaotuż: Skoro dla Polaków nie ma żadnych pieniążków a dla uchodzców są ...to jak muśliśz?????
|
|
A właściciel klubu załatwiał wszystko związane z półmetkiem czy inny organizator. Miej pretensję do tego co zbierał kasę i wszystko załatwiał,a nie do człowieka wynajmującego lokal.
|
|
pani edyta na małachowskiego 6
|
|
Wszystkie zdjęcia z meczów z Turnieju Piłki Siatkowej LIGA TKKF znajdziecie na stronie www.fotomiasto.com.pl -----> Bardzo polecam
|
|
a co ci kazali posprzatac ? organizator ugaduje sie na zasady z wlasicielem klubu pretensje do tego kto to organizowal ..... a pieniadze poszly na prac ... i w piatek impreza zamknieta to strata dla wlasciciela wiec z czego takie zdziwienie ? chciales tanio masz tanio .... najlepiej za darmo i by jeszcze ktos za wiocha posprzatal
|
|
Postaram ci się bardziej wytłumaczyc jeżeli ktoś nie dość że obraża mnie,ciebie ,straszy powieszeniem ,naśmiewa się z nas,oraz twierdzi że oni w tydzień zarabiaja 1000zł to wlaśnie to jest podstawą azeby takiego czy innego pana dokładnie sprawdzić i jeżeli to okaże się prawdą wstrzymać mu zasiłek,ponieważ są przeciez jakieś kryteria wymagane w Mops ażeby to taki zasiłek otrzymać ,no chyba że to nie dotyczy uchodzców i to by była dyskryminacja .
|
|
A z tego co ten "gośc" twierdzi i wcale sie z tym nie kryje to nie mam powodu aby mu nie wierzyć..
|
|
Uszczelnienie systemow pomocy spolecznej i wyplaty swiadczen to podstawa i juz dawno powinno to byc zrobione i w odniesieniu do wszystkich. Tylko jakos nie widze, zeby sie to predko mialo zmienic. W rzeczywistosci malo wazne jest, czy beda uchodzcy, czy nie beda, tych pieniedzy i tak zawsze zabraknie przy takim rozdawnictwie. Ja jeszcze nie slyszalem, zeby mnie ktorys obrazal, nie sledze tematow, nie wiem o co chodzi. Jesli faktycznie jest taki kozak, to niech go posla skad przyjechal i tyle, nie wiem nad czym sie rozwodzic. Nigdy nie popieralem tego, zeby wladze nic nie robily i laly na wszystkie przestepstwa i wynaturzenia. --------------------------------------------------------
|
|
Ja tylko chcę Cię rozweselić,bo i tak nikt Ci dziś nie pomoże.
|
|
no to ci sie udalo!!!!Brawo!!!
|
|
Niestety nie pamietam nazwiska, a wizytowke zgubilem... wiec nie mam nawet nr. telefonu.
|
|
zanacie może tytuły tych piosenek http://www.youtube.com/watch?v=rVAt_GJugfw&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=ku2CX3ogIAM
|
|
jeśli taki dobry to przy okazji sprawdzę, bo jak na Polowej partaczą i nie mają pojęcia jaka przyczyna lub nie mogą odkręcić śruby to zostawiają i nic nie mówią i udają, że wszystko zrobione gamonie!!!
|
|
Nie wiecie może gdzie się przeniósł szewc z al. Legionów. w tamtym roku miała taką mała budkę pomiędzy dworcem a obecną Stokrotka. A może wiece gdzie idziej jest jakis zakład szewski? Z góry dzięki za odp.
|
|
ja przedluzalam u Kasi i jestem baaardzpo zadowolona koszt to ok. 300zl, nie wiem jak teraz ale ja tyle placilam 3 m-ce temu 798 367 765
|
|
crazy_aniolek az ci zaczna odrastac, ja po 2 m-cach podciagalam sobie zgrzewy, ale moglam jeszcze smialo nosic, wszystko zalezy od wzrostu twoich wloskow.
|
|
pinka156@wp.pl no to czekam na foto:)
|
|
samochod to mechanik na Sikorskiego vis a vi wjazdu na Wyszynskiego
|
|
To lamus którego królestwem jest anonimowe wypowiadanie się w sieci.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |