piątek, 21 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Bezrobocie w styczniu 2007 i 2012

chlopie wierc ja rabalem drewno na opal bo w normalny dzien po prostu nie mam na to czasu

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Bezrobocie w styczniu 2007 i 2012

Uwielbiam moje BMW i nie wyobrażam sobie posiadania auta innej marki i dodam ,że można takim autem jeździć normalnie nikogo nie krzywdząc,a te wszystkie pomyje wlewane na beemki są stąd,że nie każdego stać na jego utrzymanie.

Po drugie to człowiek prowadzi samochód a nie samochód człowieka,jeśli się siada za kółko trzeba myśleć o tym co się robi.

Po trzecie zamiast pisać weźcie różaniec i pomódlcie się za tego chłopaka bo to jedno co możecie dla Niego zrobić zamiast nakręcać tę jałową dyskusję

Wyrazy współczucia

A swoja drogą to bardzo niebezpieczny odcinek gdyż nie ma tam oświetlenia ulicznego.Wiele razy tamtędy jeździłem miałem różne niebezpieczne przypadki

Jeśli boli Cie kręgosłup to zgłoś sie do jakiegoś terapeuty lub kogoś kto Cie zdiagnozuje lub pokarze Ci ćwiczenia które faktycznie Ci pomogą. Jeżeli boli Cie kregosłup to nie wszystkie Cwicznia są dla Ciebie odpowidnie, wiele z nich moze Ci zaszkodzić... Przyczyn bólu kregosłupa jest wiele i nie zawsze gimnastyka wzmacniająca mięśnie posturalne jest dobrym rozwiązaniem...Taka gimnastyka moze zapobiegac, ale nie zawsze leczyc...
pozdrawiam

Wybij sobie z głowy szukac na komendzie pracy....

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

na moscie tak za zakretem 50

o czystosc to moglbys bardziej zadbac faktycznie

Sala Bankietowa (p. Staniórscy)
Kisielnica 2B
508 220 280
086 219 19 66

www.swojskakuchnia.pl

Najlepiej trzeba rozmawiać z P. Barbara Staniórską

a te wszystkie pomyje wlewane na beemki są stąd,że nie każdego stać na jego utrzymanie.

Szczerze mowiac, troche watpiwy argument... Jest wiele aut, na ktorych utrzymanie nie stac wielu osob, a zarzuty sa glownie do kierowcow BMW. Cos w tym jednak jest, bo wiele osob lubiacych niebezpieczna jazde wybiera akurat ta marke. Zreszta opisywany wypadek dolozyl do tego kolejna cegielke. Nie oznacza to, ze kazdy kto jezdzi BMW jest bezmyslnym kierowca.

Tupik

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org