piątek, 21 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
10 mln Polaków zagrożonych biedą i wykluczeniem

Szkoda jego rodziny,załatwił im święta na cacy:( Co do jazdy BMW zgubiła go jedna podstawowa zasada ,, Nadmiar mocy samochodu nad wyobraźnią"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 10 mln Polaków zagrożonych biedą i wykluczeniem

ANTY_BLM gdzie jestes?

to jak 193, to pytanie nasuwa sie jedno... dobrze cisnal, czy jeszcze nie?

W sumie masz racje,mogłam wziąść:/ ale sie ciesze, że chociaz Cię rozbawiłam:)

szukasz ANTY_BLM dokladnie opisalas osobe..poszedl sie z niej posmiac jakie to ma wirtualne rwanie na forum... i ilu obserwatorow :D

wlasnie ja sfoim o.9 wyprzedzam tylko gdy mam 100 % pewnosci ze wyprzedze 1 samochud a raczej traktor lub elke he he h a jak bym mial 2.8 to niewiem niewiem,tesh lubiem hardkor

Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to,
że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek
Gilbert K. Chesterton

smiercia lub kalectwem

zycie, to nie film.
gosc chcial cie przeleciec, a ty roztaczasz pewnie wizje jak z z "wichrow namietnosci".
zycie...

Z pewnością każdy facet który chce poznać dziewczynę ,chce ją tylko przelecieć! Opanuj się.

Dran wiesz może masz racje to był błąd, że nigdy nie powiedziałam mu żeby zwolnił ale jakoś wtedy nie zwracałam uwagi na to ile miał na liczniku... I uwierz jakoś nie cieszyłam się z tego, że jeździł tak szybko ale też nie zwróciłam mu uwagi...

mmmm90: dziękuj Bogu z z Tobą nie jechał, albo Twoimi koleżankami

usprawiedliwianie i przyzwolenie spoleczne prowadzi do tego ze nasze drogi naleza do najniebezpieczniejszych na swiecie .....

przyzwolenie na jazde po alkoholu jak rowniez usprawiedliwianie takiego postepowania a bo wypil tylko piwo ....

tak samo jak z przekraczaniem przepisow a bo jechal tylko 30 szybciej niz przepisy pozwalaja ....

nie mowie juz o tych wariatach drogowych .... a jeszcze zdaza sie tak ... ze rodzina niewinna ginie w wypadku a sprawcy nic sie nie stanie... i pozniej tlumaczenie a bo nie chcialem ..... proste ze nie ..... ale fakt jest faktem ktos traci zycie ....wiec moze warto czasem pomyslec wczesniej niz byc nastepnym takim przykladem do czego prowadzi brawura i .... (pomine co nasuwa sie na mysl)

a zeby ktos jeszcze jechal w tym samochodzie ?

nastepnym razem zastanowcie sie z kim wsiadacie do samochodu i czy napewno dojedziecie .... wypadki wypadkami sa nieuniknione .... ale ich liczba i statystki porazaja ....

tak jak po kazdej smierci zolnierza na misji wielka dyskusja czy misja jest potrzeba czy nie .... ale na misjach nie zginelo przez pare lat tylu zolnierzy co ginie ludzi w wekend na polskich drogach .....

to ze szybcie mozna zginac na drodze niz na wojnie o czyms swiadczy ...

moze taka tragedia skloni kogos do przemyslen ....

kazdy pirat drogowy mniej to bezpieczniejsze drogi ......

moze warto by ci piraci byli eliminowani w cywilizowany sposob ....

*X*X* i co będziesz musiał przechodzić od nowa całą rekrutację czy jak? MSa będziesz miał ważnego?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org