Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zaklinanie deszczu.... |
Kunia se kup i problem z głowy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zaklinanie deszczu.... |
gangster:twój post wskazuje ze chyba jestes z konkurencyjnej firmy ,nic nie napisałes a tylko szargasz komus opinie napisz o co chodzi z twojm autem i firma w jarnutach DoPrze:coz opinia warta fachowca -niewiele potrafia.Senatorska robi gaz w autach od dobrych paru lat mysle ze sa ich setki lub tysiace.A ty wypowiadasz sie ze nie wiele potrafia,nastepnie wychwalasz zakład w piatnicy.Człowiek który go prowadzi pracował przez pare lat na senatorskiej i tam sie uczył tego fachu.Tak wiec twoje myslenie jest troche nielogiczne.Chyba ze uwazasz ze zabrał on ze saba wszystkie ksiegi tajemne ze soba i przeniósł sie do piatnicy.Nic bardziej mylnego.Chłopaki z senatorskiej byli długo przed i mysle ze beda długo po.Kazdy zalad ma jakies wady i zalety wszyscy sie staraja ale nie zawsze im wychodzi.
|
|
Patrze ze sporo osób ma dyslekcje a większość to jest chyba młodzież co myślicie na ten temat ?
|
|
Ja nic nie myśle bo nie myśle o tym ja nie mam dyslekcji no wiem ze durzo błefow robe na fogum ale tak to mam 4 z polaka i dobrze si e ucze i dobrze piche :D
|
|
a ja słyszałem że raz jak się napisze cos to wystarczy !
|
|
Nom na węglu jezdziłem wiecie jakie wibracje :D no cóż na kunia nie mam $$ no ale na rowerze wszedzie dojade do Europy wjedziemy tym co mamy niektórzy kuniem niekturzy na węglu ja na rowerze niektórzy wjadą na krowie KROWA POLSKA jest bardzo cennnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Na kokosach się jedziło w indiach a ty ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |