czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zaklinanie deszczu....

Kunia se kup i problem z głowy

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zaklinanie deszczu....

gangster:twój post wskazuje ze chyba jestes z konkurencyjnej firmy ,nic nie napisałes a tylko szargasz komus opinie napisz o co chodzi z twojm autem i firma w jarnutach DoPrze:coz opinia warta fachowca -niewiele potrafia.Senatorska robi gaz w autach od dobrych paru lat mysle ze sa ich setki lub tysiace.A ty wypowiadasz sie ze nie wiele potrafia,nastepnie wychwalasz zakład w piatnicy.Człowiek który go prowadzi pracował przez pare lat na senatorskiej i tam sie uczył tego fachu.Tak wiec twoje myslenie jest troche nielogiczne.Chyba ze uwazasz ze zabrał on ze saba wszystkie ksiegi tajemne ze soba i przeniósł sie do piatnicy.Nic bardziej mylnego.Chłopaki z senatorskiej byli długo przed i mysle ze beda długo po.Kazdy zalad ma jakies wady i zalety wszyscy sie staraja ale nie zawsze im wychodzi.

Patrze ze sporo osób ma dyslekcje a większość to jest chyba młodzież co myślicie na ten temat ?

Ja nic nie myśle bo nie myśle o tym ja nie mam dyslekcji no wiem ze durzo błefow robe na fogum ale tak to mam 4 z polaka i dobrze si e ucze i dobrze piche :D

a ja słyszałem że raz jak się napisze cos to wystarczy !

Nom na węglu jezdziłem wiecie jakie wibracje :D no cóż na kunia nie mam $$ no ale na rowerze wszedzie dojade do Europy wjedziemy tym co mamy niektórzy kuniem niekturzy na węglu ja na rowerze niektórzy wjadą na krowie KROWA POLSKA jest bardzo cennnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Na kokosach się jedziło w indiach a ty ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org