Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zakład produkcyjny niedaleko Łomży.... |
A ja robiłem miesiąc temu u Kuraka samochód, znajomy polecił mi. Ja równiez polecam, bardzo sympatyczny Pan z synem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zakład produkcyjny niedaleko Łomży.... |
a ile w Konarzycach bierze za jeden element? i jak się nazywa jego warsztat? to może przejechał bym się tam i zobaczył co i jak :)
|
|
Jak powiedział nam rzecznik prasowy KWP w Białymstoku chłopak odebrał prawo jazdy pół roku co to zmieni? a moze zrozumieją coś Ci którzy odbierają prawojazdy, no i moze zrozumieją też idioci politycy którzy chcą dawać dzieciakom prawko już od 16 lat
|
|
Na tej drodze trudno jest wyminąć jeden samochód, nie mówiąc już o kolumnie aut. Do tego trzeba albo durnia kompletnego albo samobójcy, a tam chodzą również i piesi poboczem, gdyż nie ma dla nich chodnika, więc tym razem mieli szczęście. A dla ludzi bez doświadczenia i wyobraźni jest to dobry przykład i rada. Czy potrzebny jest wydatek na samochód tylko po to, żeby się rozwalić, czy może lepiej się nad tym zastanowić jak jeździmy, wyciągnąć z tego wnioski i przede wszystkim więcej kultury na drodze, a przede wszystkim rozwagi, trzeźwości umysłu i nie tylko oraz wzajemnego szacunku, bo naprawdę nie potrzeba ginąć żeby dać temu dowód.
|
|
hheheh zimno sie robi szpara zaswedziała i panda tez by sie przydała ....
|
|
Stefan Dorobisz krecil moje wesele i jestem zachwycona!!! 660 317 409 Dobor piosenek, montarz i pomyslowosc ma niepowtarzalna. U nas nakrecil fajnie wstep, na ktorym spacerujemy po polach a wplatane sa scenki z zakopanego i kazdy myslal, ze krecilismy to w gorach. Na prawde polecam
|
|
Masz dwa zakłady lakiernicze w Piątnicy niestety adresów nie znam. Właścicielem jednego jest Sałata dostaniesz namiary w sklepie CSV blacharstwo lakiernictwo na Polowej. Jeden lakiernik jest także w Janowie i w Chojnach przed stacją Orlenu skręcasz w prawo o ile dobrze pamiętam jak coś to popytaj mieszkańców na pewno Ci powiedzą. Pozdro :)
|
|
Kiedy zmiany zasad naboru ? Już 3 raz składam papiery i odmowa, bo komendantowi się ilość mandatów nie spodobała, przecież ja nie chce do drogówki a tu odmowa bo przez 10 lat mam 14 mandatów z RD. Znam typa co miał za pobicie sprawę, został ukarany i pracuje w KMP. Więc jak działa nabór? Szczęście ? czy ciągniemy losy ? To jest już przegięcie norm, przecież większość ludzi co pracuje w policji miała mandaty wcześniej, a co w przypadku gdy pracuje w policji i dostanę mandat od jakiegoś tam policjanta z innego miasta, bo i takie przypadki bywają. Przecież w momencie wystawienia mandatu jestem już osobą karaną, więc tracę pracę ?????
|
|
sluchaj gnoju, ryba22 czy jak cie tam, najlepiej wylacz te forum albo w ogole odlacz internet i juz sie nie komprmituj wiecej, bo blazna z siebie zrobiles swoim komentarzem i nic wiecej
|
|
Inaczej.....jeśli sprawdzą twoją niekaralność i będziesz czysty to sprawdzą mandaty :) Jeśli miałaś sprawę w sądzie, nie przyjęłaś mandatu i było to 5 lat temu u nich w systemie figuruje to jako karalność, wyślą Cię do sądu żeby wziąć wypis czego dotyczyło wykroczenie, w sądzie powiedzą Ci że nie dostaniesz czego dotyczyło bo dokumenty po 5 latach są niszczone. !
|
|
Polecam salon na 3 maja czesałam się u Doroty, jest bardzo kreatywna, doradza twarzowe fryzury, polecam :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |