Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowogrodzka 5 |
nie znam tego chlopaka :) ale z opisu to chyba ja :P mozemy sie na kawe umowic :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowogrodzka 5 |
Treść jest ukryta
|
|
dzięki za podpowiedzi. Już poradziłam sobie... na Hipokratesa w sklepie medycznym można nabyć takie peruki. pozdrawiam ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Mamed Khalidov - the best!!! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
jak już to która i mój, a nie "moj" i "ktora" :)
|
|
z tego co mi wiadomo to na nowogrodzkiej tam gdzie kwiaciarnia jest mieli yorki miniaturki i gdzies na zawadach ale nie jestem w stanie powiedziec gdzie dokladnie
|
|
Nie ma HODOWLI gdzie mają yorki bez rodowodu. Są rozmnażalnie, takie fabryczki szczeniaków i wykańczalnie suk. Kupując w takiej rozmnażalni popierasz męczarnie zwierząt i oszutów. Wybór należy do Ciebie... Pozdrawiam. PS. Napisz, proszę, na czym Ci zależy, skoro nie na rodowodzie.
|
|
Ja Ci moge pomalowac fure, sprajemmm? pasuje? tylko powiedz jaki kolor 200zl od elementu wezme
|
|
no bez jaja sprejem to można sobie po ścianach malować... ja chcę to zrobić profesjonalnie... Je n'sais pas ou je vais, oh ca je l'ai jamais bien su. Mais si jamais je le savais, je crois bien que je n'irais plus...
|
|
Co to teraz zmieni....... [*]
|
|
realista, a co zawsze marzyłeś o BMW (którego nigdy nie będziesz miał) i teraz oceniasz ludzi po samochodach? śmieszny jest ............ Ps. zastanów sie co piszesz - jak wyjeżdżasz co Niedziela autem, a tu raptem ktoś przejechał obok Ciebie samochodem BMW z większa prędkością to odrazu wszyscy to imbecyle? Pochwal sie Swoim autem i umiejętnościami? Kolejny...... co uważa sie za Kubice - lepiej niech każdy patrzy na Siebie, a nie ocenia innych - od oceniania są inni
|
|
ale to było w sierpniu 2008 czy 2009 ???????????//
|
|
słuchaj kolego, tak się złożyło, że kilkukrotnie potrzebowałem prac lakierniczych na przestrzeni wielu lat. Najpierw robiłem swoje samochody za Center-Mebel ( od tyłu ) nie polecam. W Fordzie fokusie tak dobrali mi lakier, że po kilku tygodniach wyszedł matowy. potem mając Mondeo też się zawiodłem, dobrali źle lakier i porobili zacieki - porażka !! pod słońce widać do dzisiaj złamanie koloru na drzwiach i widać, że były robione. Robiłem kiedyś VW u Depczyńskiego, byłem bardzo zadowolony z rozprowadzenia koloru itd.. potem jakoś wiecznie było mi tam nie po drodze, albo nie mieli terminu. Kilka razy podchodziłem z wyceną do Kuraka i zawsze liczył najdrożej, nie wiem, czy dlatego, że nie chciał robić, czy miał za dużo prac.. jednak zawsze liczył strasznie na wyrost. Przez kilka lat doszedłem jednak do jednego wniosku - SAŁACKI na Polowej, ew. jego drugi zakład w Piątnicy na górce zaraz za Orlenem, jednak na Polowej robią chyba bardziej doświadczeni pracownicy. Robia prawie jak w fabryce, trudny lakier na zderzaku mojego Mondeo dobrali perfekcyjnie, wcześniej w Borze robili mi Maskę i nadkola - super, spasowanie, dobór metalicznego równiez trudnego lakieru.. - modelowo. POLECAM.
|
|
JA TAM MAM GO W DUPIE ALE ZEBY ON TAK MOJA ZONKE CZY DZIECKO PRZEJECHAŁ BO JEZDZA TACY DEBILE I NIE RAZ MAŁO BRAKOWAŁO TO SAM BYM GNOJA ZASRANEGO PRZEJECHAŁ. A MAM WSPOMINAĆ JAK KOLES PRZEJECHAŁ DZIECKO OBOK AMADEUSA I JESZCZE COFNOŁ PO TYM DZIECKU I ZWIAŁ. POWIEDZ MATCE TEGO DZIECKA ZE RAFAŁ JEST OK I ZGINOŁ BO BYŁ FAJNY HEHEH I PRACOWAŁ NA AUTO SAM A NIE DAŁ MU TATA. TO MOGŁ SOBIE SZALEC. SAMA mmm90 blachara i bvłazen jestes
|
|
ja jechalem delikatnie po 19 niestety tez sie nadzialem ;/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |