Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poseł Jan Jarota o kłamstwie Grossa w sprawie Jedwabnego itd. |
ADALL Wspomniałeś o ziemniaczkach od rodziny spoza miasta:P Masz odp.! Bierzesz ziemniaczki, solidną ilość cukru, woda,, drożdzyki trochę czasu i................resztę zgadnij:P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poseł Jan Jarota o kłamstwie Grossa w sprawie Jedwabnego itd. |
Dzieki wielkie za rady!!! Decyzja podjęta! Strzelców Kurpiowskich piatek rano:d Tylko jak z pracy uciec ......:P hahaa
|
|
Tiiiiigeeeeer przegiąłeś!!!!!!!!!!! A na jakiej ulicy???? Toć tam są moje korzenie - Rodziców tam zostawiłam 6 lat temu... Ale jaja!!! :))))) Moja droga do Łomży prowadzi poprzez .... National Geographic :), patrz: rok 2002, artykuł o Biebrzniętych, no a potem jeszcze parę innych zawiłości... niechaj będą one owiane mgłą tajemnicy :) Pozdrawiam dabz
|
|
E tam, nic nie jest pewne. Co to IMO, bo nie chwytam??? Mniej? Czy to wynik jakichś statystyk, czy sondażu jakiego???
|
|
Obecnie Białystok, ale to przymus życiowy. hazi
|
|
chyba w auto-kurak przy plazy , ale nie jetem pewien
|
|
Alez tam, nie najezdzajmy juz zaraz tak na tych dziadkow... Sam bedac nowoupieczonym 'jednym z nich', czuje sie zobowiazany stanac w naszej obronie. Otoz nieostrozna jazda i sklonnosci do wypadkow nie sa wylacznie domena tej grupy wiekowej i statystyki na pewno to potwierdza. Dla przykladu, w poprzedni weekend, tez po opadzie sniegu, dwom kolegom z pracy rozbito doszczetnie ich auta w wypadkach spowodowanych przez ... mlodocianych kierowcow. A wiec? wychu bagrmosen
|
|
Czy wiecie moze jak to jest z ta rozbudowa stadionu ????? Chyba miala ona rozpoczac sie wiosna tego roku????? Jak do niej dojdzie to gdzie Łks bedzie gral mecze?????? Łomża to jest potęga , Łomża najlepsza jest, Łomży nikt nie pokona, Łks is the best
|
|
re:Misiek-2lo jechałem PKS Siemiatycze stanos
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |