Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chuck Norris pokonany - nadchodzi era posła "bravo" Kołakowskiego |
Brachu serdecznie polecam radio dla kazdego tworzone przez mloda i komunikatywna ekipe.... podczas kazdej audycji mozesz wysylac darmowe pozdrowienia i porozmawiac osobiscie z innymi sluchajacymi radia na czacie znajdujacym sie na stronce Polcecam raz jeszcze www.radiomix.mechaniak.info/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chuck Norris pokonany - nadchodzi era posła "bravo" Kołakowskiego |
hehehe nom :)
|
|
Nasi szefowie mogą zaglądać na tę stronę (mój raczej napewno) dlatego może lepiej nie zdradzajmy swoich pomysłów i doświadczeń w tym temacie :-)
|
|
kolumb, No to co ... still friends? :> markm, Ten link u gory zawiera tez jedno zdjecie, ale .... boje sie juz wiecej wywodzic na ten temat .. hehe. Ryskago, Zdaje sobie doskonale sprawe, ze mieszkajac tak daleko i juz od dosc dawna poza Lomza, na pewno brak mi wlasciwego rozeznania ostatnio modnych tam obyczajow, norm, i tak w ogole wyczucia tetna zycia w moim starym miescie. To ciagle tkwi mi w pamieci i na pewno jestem troche na te sprawy u/przewrazliwiony i do pewnego stopnia czuje sie troche na tym forum, jak to ktos zartobliwie okreslil, jako osoba 'owca'. Po drugie, przyznaje sie bez bicia, ze, jak juz kiedys wspominalem, nadal borykam sie z nuansami naszego jezyka i oprocz klopotow z gramatyka i ortografia, trudno tez mi sie nadal jakos zwiezle 'wyslowic'. Dlatego tez nie byl bym calkiem zdziwiony jesli moje wywody by niektorych troche wnerwialy. Jesli chodzi o to czy mam prawo poruszac inne tematy, to moje podejscie do tej sprawy jest proste: wedlug mnie, Nasza Lomza nie konczy sie na tych dwoch mostach, Pociejewie, Krasce, czy Konarzycach - Lomza jest wszedzie gdzie tylko losy rzucily nas Lomzyniakow (czy Lomzan) - jesli tylko nadal mamy to miasto 'w sobie'. Sadze wiec, ze mam prawo, jako 'Lomzyniak', poruszac rozne tematy i nawet te nie zawsze scisle zwiazane z naszym miastem. Albo, jak to opiewaja slowa znanej tu piosenki: 'Freedom, Freedom .... freedom, freedom - freedom is a state of mind'. Tak samo u mnie i z Lomza. Pozdrawiam cieplo, wychu
|
|
Zurek poproszę o fotki na tomaszwawrzyn@wp.pl, szczególne zainteresowanie Misiek Radka, czarny Swift i jeszcze kilka co ciekawszych. Wielkie dzięki. Jak mogę się odwdzięczyć....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |