Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Po ile kapusta? |
evaa dopiero wiosna sie zaczela bedziesz jeszcze nie najednym ognisku a co do kluczy gesi wczoraj (niedziela ) nad lomza tez lecial klucz dzikich gesi a dokladniej okolo godziny 20 :) POZDRAWIAM
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Po ile kapusta? |
gorące pozdrowienia z sopotu.piekne pogoda i piekne kobiety.studia to najpiekniejszy okres w zyciu czlowieka:)
|
|
Jest Ok, mam i polecam.
|
|
No i jak widać wszystkim dobrze.
|
|
SPOKO zaraz wpadne na ta stronke :)
|
|
Jestem za. Chyba już czas żeby zrobić coś z tym terenem. Są "blaszaki", jest Grand Market, to dlaczego w tej części miasta ma być pustynia. Przecież i tak po codzienne zakupy pójdziemy do najbliższego spożywczaka. Poza tym to my - klienci wybierzemy to co nam się będzie podobało. Przecież nie wszyscy kupują w Bubel Price. Pozdrawiam
|
|
Przecietna Kowalska: Mi jest to juz obojetne i tak na zakupy wieksze, chemiczne itp jezdze do Bstoku... michal
|
|
panie Andrzeju! Pierwszy raz sie z panem zgadzam.Moim zdaniem ,jezeli juz ma powstac Supermarket to moze isc za przykladem innych panstw i i zabronic stawiania obiektow wielkopowierzchniowychw centrum miasta. Jest duzo terenow na obrzezach miasta niezagospodarowanychi moze w tym kierunku wyjsc na przeciw zwolennikom supermarketu? Mysle,ze i lobby kupieckie taką propozycje by przyjelo . pozdrawiam
|
|
Droga Evo ! Odpowiadajac Zdzichowi mialem na mysli Leader P. Zgadzam sie z twoja opinia,ze tam jest taniej,ale zapewniam Cie ,ze nie wszystkie towary sa tansze. Mowiac o malych sklepikach to mysle ze na samym pieczywie i nabiale ciezko bedzie przetrwac. Koszty zatrudnienia jednego pracownika sa wyzsze niz w supermarkecie,tam pracuja na 7/8 etatu i jak sa traktowani przez pracodawcow wypadaloby zapytac ich samych. Jestem przekonany,ze wczesniej czy pozniej taki supermarket powstanie.,jednak aby pogodzic obie strony /zwolennikow i przeciwnikow/powinien on powstac poza granicami miasta. Sprawa dojazdu to wiem,ze w innych miastach zadbaly o to supermarkety. Pozdrawiam
|
|
A w Mac Donaldach to nie wykorzystuja? Gdyby nikt nie chcial tam pracowac, to by pewnie i zmienili warunki pracy i oraz sposoby traktowania tych mlodych ludzi, nierzadko po studiach, ktorym brakuje pieniedzy na wlasne wydatki. Ale w miescie gdzie nie ma pracy - kazda jest dobra, byleby byla. Czy tak byc powinno ??? O Zgrozo!!!
|
|
Ja na jednego grzanca z "szalonymi gozdzikami" - chetnie;)
|
|
Pałac sobie można postawić i nazwać go Centrum Katolickim :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |