czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
połowa ronda zrobiona-brawo poseł Kołakowski

A ja napisze tak: ze napewno nikt nie stycił tyle nerwów przez te cale Interneo co ja:-P .Ile ja sie nadzwonilam ,nakrzyczalam ....jak raz mi przestal dzialac net to po tym jak ich poinformowalam to raczyli sie stawic u mnie dopiero po dwoch tygodniach!!!I jak ktos tu wspomnial to oczywiscie zazwyczja ich telefonow nikt nie odbiera....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: połowa ronda zrobiona-brawo poseł Kołakowski

KaWa...
... podobno ma się poprawić w Interneo jakość obsługi... czekam z niecierpliwością.
Dalej się męczysz z nimi?? mi jak narazie (puk puk - odpukać) wszystko działa na medal... oprócz poczty (ale nie jestem drobiazgowy).

Pozdrawiam

:(

ktoregos razu mialam po imprezie stos naczyn do umycia w tej "cieplej" wodzie. srednia przyjemnosc patrzec jak ci paznokcie sinieja:)

Miejmy nadzieję,że tak się stanie :)

Faktycznie- woda w naszej spóldzielni "Pspektywa ' jest zimna.Aby się wykąpać

Co fakt to fakt, mróz jak diabli. Co do spuszczania wody, to co piątek wracam do domu ok 3:00 nad ranem. I kiedyś zbrukany po 20 godzinach postanowiłem się wykąpać, mimo że byłem skonany jak pies. Z zegarkiem w ręku, w nadziei, że ta lodówka w końcu zleci przeczekałem ok 50 minut i w końcu wykąpałem się w zimnej bo ciepła jak nie leciała tak nie leciała.
Po zimnym tuszu odechciało się spać... niestety.
Ale za 50 minut lania non stop zimnej wody zapłaciłem jak za ciepłą.

Może faktycznie ktoś "kształcony w prawie" ocenił czy nie jest to w jakimś stopniu nieuczciwe?

Pozdrawiam

To jest HotSpot. A dokładniej HotSpot Idei. Nawet SSID podawany automatycznie to hotspot.idea

Pozdrawiam

Chcecie mieć ciepłą wodę po 23 ?
Podpowiem Wam jak to zrobić ...
Wystarczy pofatygować się i zebrać opinię od Waszych sąsiadów (lub zlecić zebranie opinii administracji) tj. tych mieszkańców, których mieszkania są zaopatrywane w ciepłą wodę z tego samego (co Wasze) węzła cieplnego. Na ogół są to dwa, trzy budynki choć bywają również budynki zasilane z tzw. węzłów grupowych i wtedy tych budynków potrafi być nawet 15-20. Jeżeli większość zadecyduje o zniesieniu nocnego wyłączania cyrkulacji, będąc w pełni świadomym, że podnosi to koszty - administracja nie ma nic do gadania tylko musi spełnić wolę mieszkańców. Takie są realia życia w budynkach wielorodzinnych - większość decyduje.
Jak znam życie znajdzie się cała masa starowinek i dziadków, którzy stwierdzą, że w nocy to się śpi i nie będą chcieli podpisać wniosku bo wolą mieć mniejsze koszty.

Pozdrawiam

Widziałam kilka na Joe Monsterze. Brrr... :) Myślicie, że skrobią? Może włączają jakiś ciepły nawiew i sopelki spływają... :D

Trzeba zobaczyć to urocze miasto latem. Cudowne widoki, spokój, czysto, wspaniałe jedzenie i bardzo mili ludzie. 5 minutek do granicy z Francją. Do wyboru Alpy szwajcarskie, francuskie. Polecam !

Wychu: zapewne bardziej: "ponoć niż na pewno" odnośnie oglądalności "Super Bowl". Mogę się założyć, że ogląda to w większości Ameryka. Apropos - gra w to ktoś oprócz nich? Jest wiele bardziej interesujących dyscyplin sportu, które ogląda świat. Np. dyscypliny olimpijskie. Gdyby przełożyć oglądalność na 1 osobę to bez problemu nawet skoki narciarskie w Zakopanem miałyby lepszą frekwencję (10 mln) niż NFL (musiałoby to w USA oglądać prawie 80 mln osób). Z Florydą także proponuję się nie wychylać. Oczywiście, to jeszcze zależy, gdzie się udajesz. Ja zauważyłem, że mieszka tam teraz w większości kupa staruszków w tanich domach, a pozostali to meksyki. Wiadomo, że uogólniam, ale moje wrażenia z pobytu na tym rajskim półwyspie nie są "powalające". Pozdrawiam

pani

A sopelki zostały przez mrozik uchwycone w... locie...
Co nie?

O. Pewnie na potrzeby salonu... Szkoda, że z domu tam nie sięgnę (conajwyżej do SSID ATA.net a to dosyć blisko).

No i po szybkim skanowaniu widzę pełno NEONET INET* i INTERNEO APów, niestety tylko na niektóre można się wbić. ;)

No i tylko ATA.net dba o klientów szyfrując transmisję...

Dzis rano samolot typu 'executive jet' startujac z malego lotniska na przedmiesciach Nowego Yourku z niewiadomych jeszcze powodow nie wzbil sie w powietrze, a po zakonczeniu sie pasa startowego przekroczyl dwukierunkowa droge i utkwil w budynku skladu przemyslowego.

http://www.nytimes.com/2005/02/02/national/02WIRE-CRASH.html?hp

Chyba tylko jakims cudem nikt z 12-tu osob na pakladzie samolotu nie zginal a tylko cztery osoby zostale ranne. Najgorzej z tej opresji wyszedl kierowca jednego z samochodow potraconych przez ten samolot.

Dziele sie ta wiadomoscia z Wami, bo to stalo sie doslownie kilka kilometrow od mego miejsca pracy, a w tym budynku do niedawna przez dlugie lata pracowalo czworo moich przyjaciol.
Jak to tu mowia: 'it's a small world'.
wychu

bigi2004

Ja mieszkam w zasobach Ł.S.M. i woda zawsze jest gorąca. (poza b. rzadkimi awariami).

Wychu,

Jak co komu nie pasi, to niechaj tutok nie włazi...
Nic a nic nie rób sobie z takich komentarzy i pisz jak najczęściej, co tam za wodą słychować i co Ci w duszy gra :)
Wszak od tego je te forum...
A nawiązując do wypadku, o którym piszesz, to weź tu człowieku nie wierz w destiny...

Pozdrawiam serdecznie

Moim zdaniem graffiti to sztuka pod warunkiem, że ktoś nabazgra ładny "obrazek", a nie walnie swój podpis. Tagi raczej szpecą miasto.
Warto by było pomalować tą ruderę na Giełczyńskiej, bo wygląda teraz paskudnie ;P

Alkoholizm to jedyny nałóg, gdize po odstawieniu istnieje duże prawdopodobieństwo zejścia :(
Tak więc uważajcie... :)

Pozdro

pojezdzij po wulkanizacjach niektorzy to robia

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org