Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Porozmawiajmy o marzeniach lewicy |
No i tak ma być :))))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Porozmawiajmy o marzeniach lewicy |
Zbychuuuu..... :) Pozdro
|
|
Wy sie spotykacie w Łomży, a ja w śledziowie sesje mam ;(
|
|
Conajmniej w 2 lidze ;]
|
|
powiedz jeszcze jaki samochod chcesz zagazowac? na wtrysku jedno, czy wielopunktowym , a moze gazniku?? od tego wiele zależy...
|
|
Mam Omegę 2 litry na 16-ce. Trzy lata temu wstawiłem gaz na ul. Senatorskiej. Potem gaz wstawiłem do Lanosa 1,5, którym jeździ mój brat. Oba auta sprawują się poprawnie. Z czystym sumieniem polecam chłpaków z Senatorskiej.
|
|
ja to mam neta na fale radiowe i całkiem nieźle odbiera a redacji radio źle chodzi to chyba przedwojenne
|
|
Autor: DoPrze (80.240.171.---) Data: 01-02-05 16:56 ShReK... ja hasła nie zmieniałem... te które podałem przy zakładaiu konta nie działa - wniosek? albo nie ma już tego konta... albo jest inne hasło. Sprawę właśnie parę minut temu załatwiłem - już internet chodzi lepiej, a poczta będzie działać jutro... No widzis wszystko dobrze co sie doprze konczy :)
|
|
Oni "tylko" wyłączają cyrkulację - czyli jak se spuścisz trochę wody ciepło-zimnej to zacznie lecieć ciepła - zależy jak daleko jesteś od węzła, proble w tym że ja jestem chyba ostatni do tego węzłą - mogę spuszczać, spuszczać i nic... . Nie wiem jaki "mądry" to wymyslił ale ja bym go zastrzelił!, jeśli już płacę taką kasę za ciepło z kranu to nie zbawi mnie parę zł miesięcznie za całodobowe ciepło, jeśli wyłączają wodę ciepłą to niech ją poprostu zakręcą, a nie puszczają zimną biorąc kasę za ciepłą. Próbowałem ustalic koszt takich liczników uruchamiających się przy danej temp. niestety niewiele się w łomńskich sklepach dowiedziałem może ktoś z Was coś wie ? - chętnie zadarł bym ze swoją spółdzielnią - może zarząd PERSPEKTYWY powinien zacząć myśleć o nas lokatorach a nie o "NASZej SPÓŁDZIELNI MIESZKANIOWEJ" - jako swojej włąsności ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |