Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy dołączysz do poglądów Izraela: Niechęć do Giertycha |
zurek przeslij mi fotki jak mozesz mój @ danboz@wp.pl thx
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy dołączysz do poglądów Izraela: Niechęć do Giertycha |
wielkie dzieki organizatorom za zarezerwowanie mi miejsca.
|
|
Widze ze Zurek ma zajecie i foto przesyla :D mysle ze 54 bedzie nas wiekszos dozobaczenia 3majcie sie :D :D :D
|
|
Ja natomiast nie polecam firmy z Senatorskiej (tej bliżej III LO). Zakładałem tam gaz chyba ze 3 lata temu i miałem z nim same problemy. Zastanów się czy na pewno chcesz zakładać autogaz, jego cena zbliża się pomału do ceny benzyny, a pamiętaj, że samochód gazu spala na 100 km nawet o 5 l więcej niż benzyny. Ponadto szybciej się autko zurzywa. Przelicz czy Ci się to opłaca. stanos
|
|
>> a pamiętaj, że samochód gazu spala na 100 km nawet o 5 l więcej niż >>benzyny. Ponadto szybciej się autko zurzywa. A mogę wiedzieć skąd masz te dane?? Bo chyba "trochę" przesadziłeś...
|
|
Virginia i reszta nie ma sprawy (kto chce jeszcze fotki lub nagranie pisac smiało !!) wiec jutro o 20 w klubie 54 tak ??? fajnie do zobaczenia papa
|
|
zgadzam sie z SxxxK u mnie jest podobnie (spalanie gazu okolo 1-2 litrow wiecej niz bezyny) nie zgadzam sie tez ze stwierdzeniem ze silnik sie zurzywa !!! po pewnym czasie (jakies 50 tys) silnik przyzwyczaja sie do gazu i czasami jest tak ze ma nawet lepsze osiagi na gazie niz na benzynie !! ja osobiscie gaz zakladałem na Strzelcow Kurpiewskich i jestem zadowolony !!! jest tam taniej niz na Senatorskiej !!! brat zakladal na Senatorskiej ale cały czas jezdzi i mu ustawiaja tam i przestawiają bo matiz pali mu po 10 litrow gazu :))) a ceny gazu jak narazie delikatnie spadaja (w piatnicy obecnie 1,70zł) jesli sporo jezdzisz to załozenie gazu to opłacalny interes !!! pozdrawiam
|
|
siemka nie polecam zakładania gazu w jarnutach koło łomży same znim problemy a pozatym jak uczciwi to założo dobrze anie popierdolo
|
|
Ryskago, Chyba jednak nie doczekamy sie tej epoki lodowej, bo wiekszosc prognostykow zapowiada wrecz odwrotnie. No zoc - pozostal jeszcze samolot, albo moze ... 'cruise ship'? Co do wnuczat, a walsciwie wnuka, to wlasnie wybieram sie go odwiedzic juz w ta Niedziele, i to ... na Florydzie. Tak, przyznaje, ze w tym wypadku to mozesz mi troche pozazdroscic ... :> A wracajac do Florydy, wlasnie ta Niedziela wyznaczona jest tu w Stanach jako 'Super Sunday', kiedy to rozegrany bedzie mecz o mistrzostwo National Football League (NFL) w miejscowosci Jacksonville na Florydzie, czyli tzw. 'Super Bowl'. To jest ponoc drugie co do popularnosci widowisko na swiecie (oczywiscie, po finale mistrzostw swiata pilki noznej) i niemal cala Ameryka bedzie sleczyc przy telewizorach ('moi' included). Pozdrawiam, wychu
|
|
Ja zakładałem na Rybakach... i sobie chwalę. na senatorskiej zdzierają kasę i faktycznie nie wiele potrafią. Polecam albo Rybaki, albo w piątnicy jak zjeżdzasz z nowego mostu w prawo, po kilkudziesieciu metrach po lewej stronie (zaklad nie za okazaly, ale fachowiec podobno pierwsza klasa)
|
|
DoPrze powiedziałeś ShReK....
|
|
A Ty Markac masz net z kad ze sie tak udzielasz ??
|
|
hmm wytlumacz Ci Łopatologicznie. Ma ograniczenia i nie ma sie czym zachwycac. A co do hotu rozni sie Ty masz ip 80.240.162 costam ja mam ip 80.240.171. costam
|
|
Taka jak zimnej. ;)
|
|
Nie wiem ile w tym prawdy, ale słyszałem, że w Niemczech liczniki są tak skonstuowane, że zaczynają liczyć pobór wody ciepłej jeśli osiąga odpowiednie paramatry, np. temp. 40st. Ciekawe, prawda? ] U nas płaci się za wodę brudną, (awaria kilkanaście dni temu w okolicy ul. Ks. Janusza i Rycerskiej), za wodę niedogrzaną, itp.
|
|
Najlepiej jechać do Andrzeja do Jarnut, poza Łomża ale warto. Ceny przyzwoite, super fachowiec. Wyprowadził mi auto z LPG po tym jak mi spieprzyli instalację na Bema. Tam nie polecam (na Bema oczywiście). Pozdrawiam i życzę jak najmniej problemów z gazem, bo na pewno jakieś będą. bagrmosen
|
|
Mam prośbę, Wrota Podlasia organizują konkurs na markę roku. Przeglądając listę lidać wiele niekonsekwencji, ale cóż jest i . O ten tytuł ubiega się także fajne przedsięwzięcie Mamucia Dolina z Szostak nad Biebrzą. Prośba: zagłosujcie na nimi. Tu link na głosowanie: http://www.wrotapodlasia.pl/pl/gospodarka/podlaska_marka_roku/glosowanie_internetowe/glosowanie.htm?category=2 Tu krótkie info o Mamuciej Dolinie http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=2640 Pozdrawiam
|
|
Na wypadek, gdyby komuś z Was przyszło narzekać, że tak brrrrrrrr zimno w tym kraju, że trza skrobać i wogóle... No to patrzta: http://www.skyandsummit.com/Glacegeneve/index.html pani
|
|
Polecasz Jarnuty? nie wiem jak z gazem, ale jako mechanik jest do niczego. Kumpel naprawiał u niego swój samochód - strasznie coś "chrupało" pod samochodem - w jarnutach mechanik zanim doszedł co? to wymienił pół zawieszenia - a okazlo się, że przy wcześniejszej naprawie auta zapomniał zalać skrzynię biegów olejem... fachowiec? wątpię...
|
|
Faktycznie- woda w naszej spóldzielni "Pspektywa ' jest zimna.Aby się wykąpać trzeba dolewać gorącą wodę np. z czajnika elektrycznego. Płacimy w tym momencie i za ciepłą wodę i za prąd. Wielokrotnie zgłaszałam ten problem , nawet u samego Pana Prezesa Konopki ( zapraszałam go na kąpiel , jeśli nie wierzy jaka jest jej temperatura ). Niestety, efekt tego był taki, że woda ciepła była tylo kilka dni i wszystko wracało do rzeczywistości. A najciekawsze z tego wszystkiego jest to ,że przychodzi do domu hudraulik w celu sprwadzenia temperatury wody .Ma za zadanie zmierzyć temperaturę wody i chce tylko spuścić szlkankę wody a wypuszcza parę wiader, bo nie może dobrać się do ciepłej ( bo jej nie ma przecież ). Mamy w mieszkaniach nowoczesne baterie z moieszaczami, tylko mieszać nie ma czego.Zimną wodę z zimnąwodą - bezsens. Aby tak dalej.Płacimy za " ciepłą wodę", eksploatację, teraz jeszcze za konserwację domofonów. W mojej klatce jest domofon, tylko już dawno zamontowano białą klamkę, więc za co ta opłata - do tej pory nie musieliśmy płacić za wejście do klatki. Życzę jeszcze wielu ciekawych pomysłów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |