Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowy sondaż: PiS wygrywa wybory! |
Ja się uczę L-ko i przed wyjazdem na ulice takie jak legionów itd. uczyłem się na uliczkach a jak jestem na skrzyżowaniu to już mam takie odruchy że szybko ruszam i staram się puszczać inne samochody żeby mnie wyprzedziły jak im zależy na czasie ale i tak gdzie jest 40km to jadę 40 i próbuje płynie instruktor się trochę czepia że szybko i wogole ale nie łamie przepisów tylko próbuje płynie jechać ale cóż instruktorzy uczą jak zdać egzamin bo na egzaminie tak powinno się jeździć może i tak ale po egzaminie i tak każdy po swojemu jeździć wiec nie trzeba krzyczeć na "L" żeby z innych miast nie przyjeżdżały to było by OK . Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowy sondaż: PiS wygrywa wybory! |
Znajdź prywatnego korepetytora to będzie lepsze niż szkoła językowa
|
|
mp3?? to opłaca sie naprawiać?? Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
Autor: nie,tak (193.58.232.---) Data: 27-10-09 21:31 Jesteś żałosna jaka przemoc w Nieławicach?BIDA a nie przemoc od przemocy to co niektóre panie tam właśnie się przeniosły. ______a o czym ja mówię jak właśnie nie o przemocy,która jest twórczynią takich miejsc jak Nieławice!!!Czy to kobiety i dzieci tam być powinny,czy może bardziej jest to miejsce gdzie powinni trafić ich oprawcy!!! Zanim komuś zarzucisz żałosność pomyśl!!! ![]() rudy błazen z druhem
|
|
To pewne co do strzelnicy???
|
|
tyle samo ile w kazdy inny dzien, upiecie to upiecie, a ty chyba jestes jakas nie tego skoro o takie rzeczy pytasz na forum, ciezko isc do salonu i sie dowiedziec? Co salon to ceny, a 100-dniowka to taka sama okazja co sylwester czy wesele wiec idz i sie zapytaj sieroto!
|
|
A co mam zrobić jak to nowe moze ma z 6 miesięcy.. mam wywalic do kosza?? Potrzebuje informacji gdzie mozna naprawić ??
|
|
Treść jest ukryta
|
|
jasne ja tez czesto mam 10/10 ale np dzis godzina 23:10 sroda: http://www.speedtest.net/result/605641741.png ping: 129ms !!!! download: 440kb/s !!!! upload: 1,5Mb/s !
|
|
Czy to pewne że w ogóle bedzie gdziekolwiek?
|
|
Nie pozawalają wam jechać nad pomorze? Mają rację zimno jest, może latem morze będzie lepsze.
|
|
dokladnie jw. jak zrobia analizy to sie okaze ze jednak nie da sie tego zlikwodowac bo sie panstwo pograzy jeszcze bardziej.........
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witam wszystkich Tak jak napisałem w temacie, mogę jutro podwieźć 2 osoby z Warszawy do Łomży. Osoby chętne proszę o smsa 512 552 000. Pozdrawiam Michał
|
|
"Lucas" chcę poprawić twoją wypowiedz co do netii i internetu za 60 zł za 1Mb. Mylisz się za cenę 49zł miesięcznie jest 2Mb i do tego 6miesięcy po 1zł. A w Łomży jest już operator grupy netii INTERNETIA znajomy wziął w styczniu umowę na dwa lata dostał router za 1zł i 49zł miesięcznie za 2Mb, teraz poszedł do nich i zmienili mu promocję na 6misięcy po 1zł bez rzadnych konsekwencji i tak może zrobić jeszcze raz do końca trwania umowy dwóletniej. To jest gwarancja niższej ceny. Dla mnie bomba, ale muszę jeszcze trochę poczekać bo dopiero do mnie światełko ciągną. www.internetia.pl
|
|
dzięki bardzo
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Kadencja się kończy to czas zarezerwować sobie jakiś stołeczek. Od biedy może być PKS albo MZK. Fachowcy od wszystkiego poprowadzą każdą firmę aby tylko była kontynuacja w wypłatach z miejskiego garnuszka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |