sobota, 22 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nowy sondaż: PiS wygrywa wybory!

Ja się uczę L-ko i przed wyjazdem na ulice takie jak legionów itd. uczyłem się na uliczkach a jak jestem na skrzyżowaniu to już mam takie odruchy że szybko ruszam i staram się puszczać inne samochody żeby mnie wyprzedziły jak im zależy na czasie ale i tak gdzie jest 40km to jadę 40 i próbuje płynie instruktor się trochę czepia że szybko i wogole ale nie łamie przepisów tylko próbuje płynie jechać ale cóż instruktorzy uczą jak zdać egzamin bo na egzaminie tak powinno się jeździć może i tak ale po egzaminie i tak każdy po swojemu jeździć wiec nie trzeba krzyczeć na "L" żeby z innych miast nie przyjeżdżały to było by OK .

Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to,
że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek
Gilbert K. Chesterton

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nowy sondaż: PiS wygrywa wybory!

Znajdź prywatnego korepetytora to będzie lepsze niż szkoła językowa

mp3?? to opłaca sie naprawiać??

Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to,
że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek
Gilbert K. Chesterton

Autor: nie,tak (193.58.232.---)
Data: 27-10-09 21:31

Jesteś żałosna jaka przemoc w Nieławicach?BIDA a nie przemoc od przemocy to co niektóre panie tam właśnie się przeniosły.
______a o czym ja mówię jak właśnie nie o przemocy,która jest twórczynią takich miejsc jak Nieławice!!!Czy to kobiety i dzieci tam być powinny,czy może bardziej jest to miejsce gdzie powinni trafić ich oprawcy!!!
Zanim komuś zarzucisz żałosność pomyśl!!!

rudy błazen z druhem

To pewne co do strzelnicy???

tyle samo ile w kazdy inny dzien, upiecie to upiecie, a ty chyba jestes jakas nie tego skoro o takie rzeczy pytasz na forum, ciezko isc do salonu i sie dowiedziec? Co salon to ceny, a 100-dniowka to taka sama okazja co sylwester czy wesele wiec idz i sie zapytaj sieroto!

A co mam zrobić jak to nowe moze ma z 6 miesięcy.. mam wywalic do kosza?? Potrzebuje informacji gdzie mozna naprawić ??

Treść jest ukryta

jasne ja tez czesto mam 10/10

ale np dzis godzina 23:10 sroda:

http://www.speedtest.net/result/605641741.png

ping: 129ms !!!!
download: 440kb/s !!!!
upload: 1,5Mb/s !

Czy to pewne że w ogóle bedzie gdziekolwiek?

Nie pozawalają wam jechać nad pomorze? Mają rację zimno jest, może latem morze będzie lepsze.

dokladnie jw. jak zrobia analizy to sie okaze ze jednak nie da sie tego zlikwodowac bo sie panstwo pograzy jeszcze bardziej.........

Treść jest ukryta

Witam wszystkich

Tak jak napisałem w temacie, mogę jutro podwieźć 2 osoby z Warszawy do Łomży. Osoby chętne proszę o smsa 512 552 000.

Pozdrawiam Michał

"Lucas" chcę poprawić twoją wypowiedz co do netii i internetu za 60 zł za 1Mb. Mylisz się za cenę 49zł miesięcznie jest 2Mb i do tego 6miesięcy po 1zł. A w Łomży jest już operator grupy netii INTERNETIA znajomy wziął w styczniu umowę na dwa lata dostał router za 1zł i 49zł miesięcznie za 2Mb, teraz poszedł do nich i zmienili mu promocję na 6misięcy po 1zł bez rzadnych konsekwencji i tak może zrobić jeszcze raz do końca trwania umowy dwóletniej. To jest gwarancja niższej ceny. Dla mnie bomba, ale muszę jeszcze trochę poczekać bo dopiero do mnie światełko ciągną.
www.internetia.pl

dzięki bardzo

Treść jest ukryta

Kadencja się kończy to czas zarezerwować sobie jakiś stołeczek.
Od biedy może być PKS albo MZK.
Fachowcy od wszystkiego poprowadzą każdą firmę aby tylko była kontynuacja w wypłatach z miejskiego garnuszka.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org