środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Radni Rady Miejskiej Łomży

Dorian ten czat 4lomza nie dziła.Też wczoraj usiłowałem tam się wbić ale nie było żadnej reakcji po kliknieciu :(

MarYYjusz wysłem do Ciebie e-maila i czekam na szybką odpowiedz.
Pozdrawiam!

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Radni Rady Miejskiej Łomży

Przybysz - racja.
Zbychu: tak właśnie jest. Już o tym pisałem (nie tylko ja). Wskaż mi w Łomży dom, ulicę, gdzie mieszkają ludzie 'na pograniczu'. Mi kiedyś szczęka opadła, jak w drewnianym domku na ul. 3-go Maja (ogólnie znany obszar biedy - nieważne po co żem tam był) zastałem 2 komputery :) w jednym mieszkanku. Potrzebne są do gier :)
No, ale dobra, nie sprzeczajmy się. Pokaż mi, gdzie Twoim zdaniem mieszkają w Łomży biedni ludzie - bo ja nie wiem :(

teee Organizator, moze na 20 co?:)

Szukam najlepszych specjalistów od gazowania samochodów w Łomży!!!
Krążą różne opinie i potrzebuję kilku konkretów(wskazówek) gdzie się udać żeby nie żałować!

1

hey!!
Zurek wielkie thx za foteczki :))
w rajdzie nie moglam uczestniczyc,
ale przynajmniej mialam oakzje
oblookac fotki :)) pozdrooo @->--

Nic wielkiego to jest: trochę słów, trochę snów, trochę łez

Autor: markac (80.240.162.---)
Data: 01-02-05 23:05

DoPrze:
"...a poczta będzie działać jutro..."
- czyli nic nie załatwiłeś :P

Okaze sie jutro ale nawet jak nie bedzie dzialac to nie ma czego żałowac bo poczta na interneo juz nie ma ograniczen jak kiedys ze slales ile chciales teraz ma do 1 czy 2 MB ograniczenie a to w porownaniu do byle jakiego portalu to malo bardzo !

Kliknelem, mam nadzieje ze zaden moderator tego nie usunie ;/

To proste- trzeba powiedzieć sekretarce, ze się jest bardzo zajetym, z nikim nie moge sie spotykać i nie ma mnie dla nikogo i można caly dzien surfowac po necie.
____________________________________-

markm napisał:

"Żydów, Romów, homoseksualistów, Polaków i ludzi innych narodowości"
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2509868.html cały tekst

Czy z tego wynika, że Europa, Unia Europejska przyjmuje że homoseksualiści są narodowością?

Nie. Z tego wynika, że to były kryteria wg których ludzie byli przez nazistów zamykani w obozach koncentracyjnych. Skoro zamykano homoseksualistów za ich orientację, to nie widzę powodu żeby ich nie wymieniać. Trzeba być ślepym z nienawiści albo cokolwiek niedouczonym żeby takiej oczywistości nie dostrzec.

bagrmosen

Treść jest ukryta

To nie jest do końca tak. Ja czytam b. dużo i mam dysleksję. Gorzej że nikt nie organizuje jakichśtam kursów czy czegoś podobnego, gdzie można by było się jej pozbyć.

DoPrze : w tym zawodzie nie ma tak że uczeń przerasta mistrza .Wybacz ale poruszam sie w tym temacie od paru ładnych lat Zebys cos umiał dobrze to ktos cie musi tego nauczyc , a zebys to umiał lepiej od mistrza musisz miec inny wzór lub nauczyc sie sam.Na czym sie nauczysz jak nie na innych klijentach.Jak chcesz byc materałem naukowym to oddaj swe ciało do badań naukowych.Branza autogazu jest tak rozbudowana ze nawet ci sie nie sniło.Serwis fiata zna fiata na pamiec(chyba?serwis forda zna forda na pamiec, a serwis renault zna renault na pamiec.Ludzie zajmujacy sie gazem musza znac wszystkie fury jakie istnieja.Kupcie sobie katalog samochodowy z ostatniego roku to zrozumiecie o czym mówie.Jezeli ktos montuje gaz od paru lat to wie ze dane auto wymaga emulatora OBD2 lub emulator wtryskiwaczy musi miec japonskie koncówki bo inaczej bedzie łapał bład(chek engine).Wie kiedy trzeba zmienic kolektor na metalowy,wie jakie nastawy powinno miec dane auto,wie ze nie gra cos w bezynie kiedy patrzy na monitor.Tego nie da sie nauczyc przez rok,mozna ewentualnie stwarzac takie pozory.Jesli klijent nie wie o co chodzi to mozna wmowic mu rózne rzeczy.Mysle ze senatorska powinna sie jeszce wiele nauczyc,ale nie widziałem nigdy lekarza który zakonczył swa nauke.

no może z Tą wielbicielką to przesada.....nie wiem jak mam rozumieć pytajniki .....mi też nie pasuje taka forma kontaktu ....ale mam problem z pocztą...to wszystko....nie przeszkadzam....jeśli mamy sie spotkać to potwierdź Gosiecka tel...pozdrawiam...

wystarczy przyjżeć się w których szkołach jest najwięcej punków, z tego co obserwuje to więkrzość uczniów ILO stara sie naśladowac punków, 90% z nich pochodzi z "dobrych domów"... bardzo żadko na dużych blokowiskach widzi sie obecnych naśladowców punków. Pochodzą oni w dużym procencie z osiedli z zabudową jednorodzinną (gdzie mieszkają ludzie zamożniejsi). Może nie są to już prawdziwi punk's, ale starają sie to naśladować.

ZAWSZE UWAŻAŁEM TYCH KUDŁACZY ZA IDIOTÓW

piana: z kąd wiesz że ja gowno wiem? a pozatym co znaczy te (---.elomza.pl) ?

Pozdrawiam wszystkich :-)

Emeryt Zgadzam sie z toba w 100% !!

Bez obrazy ale wiem ze byki sie kolczykuje w nos ale ludzi ? dziwne na pępku to jeszce rozumiem :P pozdrawiam (bez obrazy)

Ja na szczescie jeszce nie poczulem gumowej palki policyjnej i nie mam zamiaru.

Widziałem jak tłukli z góry pałkami na naszym stadionie kibiców-bandytów Jagiellonii , a nasi kibice poprawiali im hakami od dołu. Słyszałem , że na komendzie jeszcze raz przepuścili ich przez szpaler. Nie czułem dla nich litości.

Chciałabym przeczytać coś bardziej ambitnego od romansideł, ale żeby lekko się czytało, ostatnio jestem strasznie zmęczona. W każdym razie odpadają Coelho i inni rozchwytywani, ponieważ w naszej bibliotece nie ma promyka szansy na to, by zdobyć jakąśkolwiek znaną książkę. Ostatnio przeczytałam Mistrza i Małgorzatę Bułhakowa, książka jest rewelacyjna, aż cud, że nikt jej przede mną nie wychwycił... :) Błagam, polećcie mi coś ciekawego!

Przecież jesteśmy w UE.

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

Masz rację maciek trochę ostro ale nie będziesz miał zbyt wiele okazji się na mnie złościć bo widzę ile tu jest paplaniny o niczym i ręce mi opadają do ziemi a ciężko pisać stopami. Dublowanie tematów i oczywistych stwierdzeń. Może bywalcy tego forum przypomną sobie przysłowie „mowa jest srebrem a milczenie złotem” a jeżeli gdzieś mają ludowe mądrości to niech przyjrzą się Finom, którzy wolą milczeć niż paplać bez sensu( więcej zastanowienia).
A jeśli chodzi o zabranie głosu w nie stosownym temacie to dla tego że to forum jest prowadzone nieudolnie(przytyk pod adresem prowadzącego). Są tylko dwie kategorie tematyczne polityka i ogólna. Nic więc dziwnego że wszyscy wpisują swoje myśli gdzie się da. Może powinno być miejsce na rozmowy o sprawach miasta czy szkolnych, paplaninę bez sensu( wasza ulubiona kategoria), sport i inne.

>>Nieźle, nieźle. Co drugi to prymus z matematyki. Wszyscy rachmistrze.... >>przeliczcie jeszcze raz te podatki i zamiast poprawiać jeden drugiego, >>podajcie prawidłową kwotę odliczenia :((( - wstyd !!

No to popraw nas... miszczu...

amorr nie wiedziałem że w Jedwabnem jednak mieszka tylu antysemitów, czyżby twój dziadek tez brał udział w tej zbrodni?
zapewniam Cię że żydem nie jestem

Za 9 m-cy to Pani Zima wróci, hmm, brzemienna w...skutki... :D

Ryskago

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org