poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
nie dajcie się nabrac na nowy spot reklamowy PiS

23 miliony (60%) narodu żyje na pograniczu ubóstwa! To grozi wybuchem społecznym- tak oceniają naukowcy to ostatnie badanie. Czy aż tyle u nas głupków, którzy nie potrafią zarobić na zycie (jak twierdzą niektórzy z forumowiczów)? A jeśli oni wyjdą na ulicę i zarzucą sznury na latarnie, to kto i za co będzie wtedy dyndał na wietrze? To jest dopiero hamletowski problem.....

stanos

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: nie dajcie się nabrac na nowy spot reklamowy PiS

ryskago- w sumie masz racje, niech sobie zyja,ale niech sie do tego nie przyznaja i nie robia nic publicznie

evaa: tak jest ! Pojechać, dotknąć, polizać - jak smakuje (aczkolwiek języczek może na mrozie przymarznąć). Młodzieńcze marzenie - Pałac Kultury ! :))))

stanos

Ubawilem sie przednio czytajac wskazniki postepu wg. nazis:)

Ja proponuje za profesor szyszkowska przerzucic nasze psy na wegetarianizm, bo maja do tego prawo oraz zalegalizowac miekka pedofilie, to dopiero bedziemy postepowi:)

Sa granice, tak sadze, ktorych nie mozna przekroczyc, bo nie nie wiadomo co sie dalej stanie... Wedlug mnie to granica jest sankcjonowanie przez Panstwo homoseksualizmu. Bo czymze jest nadanie przymiotow rodziny zwiazkom homoseksulanym?Trzeba byloby zwrocic uwage na jeszcze jedna sprawe, rodzina jest wspierana przez Panstwo, poniewaz dostarcza nowych obywateli, bez tego Panstwo przestaloby istniec. W takim razie jaki ma sens istnienie zwiazko homoseksulanych o przymiotach rodziny z punktu widzenia Panstwa skoro nie maja dzieci? Nie ma zadnego senstu... Dlatego tego argumentu zaczna uzywac homoseksulaisci jak tylko zaistnieja legalne zwiazki, po to zeby moc adoptowac dzieci.

Kiedys wedlug polskiego kk homoseksualizm byl karany, w tej chwili nie jest. Jest juz postep:) Poza tym alkowa jest prywatna sprawa kazdego z nas, malo mnie obchodzi co kto komu wklada i gdzie, dopoki nikt nie jest skrzywdzony. Dlatego wypowiedzi malolatow w sytlu zabic pedala sa takze zupelnie bez sensu, oni maja prawo normalnie fukcjonowac. Sa granice...
Uprawnienia od wiekow zarezerwowane dla rodziny, musza takimi pozostac. Ani kroku w tyl...

Na koniec anegdota. Pod auspicjami Jarugi zostala zorganizowana konferencja dotyczaca dyskryminacji gejow przez gejow. Ci ktorzy manifestuja swoja seksulanosc skarzyli sie ze sa dyskryminowani przez tych dla ktorych jest to sprawa alkowy:) Paranoja:)

ja mam kasete (jak ktos chce niech da znac to przegram- jednak najwiecej nagrany jestem ja,złoty matiz, zielony maluszek, i baca no i mitsubishi oczywiscie ) ale jak ktos chce nie ma sprawy moj numer GG 5254131 !!!
jak ktos chce jakies fotki tez cos sie znajdzie podajcie tylko meila to powysyłam !!!!
co myslicie o spotkaniu ??? powiedzmy w piatek lub sobote np. w klubie "54" mysle ze fajnie było by sie spotkac w takim gronie, pogadac co wy na to ???
pozdrawiam
Zurek

Zurek dobry pomysł z tym „54”, można by się spotkać, pogadać, wymienić się doświadczeniami wyniesionymi z rajdu a może nawet zaplanować coś na przyszłość.
Pisze się na to!!!

Ludzie pomyślcie o tym to może w naszej skromnej Łomży naprawdę zacznie się coś w końcu dziać!!!

Zbych

Czesc mysle ze jutro o godzinie 21 w 54 mozemy sie spotac!!!
Wawer dobrze mowisz musi w koncu cos sie dziac w tej Łomży bo my młodzi sie zanudzimy.

Zbych

Fajnie by bylo zeby spotkala sie wiekszosc zawodnikow.Bede napewno ja i chlopak ktory zajol 1 miejsce zbierajcie ekipe i jutro w 54 sie widzimy

Honda Accord na wielpopunktowym wtrysku, 2000cm3 na 16-stce

Zimna woda to nie tylko problem "Perspektywy". W "ŁSM" jest to samo!
Mało tego! Rano chcąć iść czystym i świerzym do pracy to..... to trzeba błagać kran żeby dał troszeczkę "ciepełka ukrytego w wodzie" bo rzadko mu sie zdarza!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org