czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Obchody 11 Listopada

ja stawialam na
golote ale jak tak patrzylam jak sie wcale nie ruszal tylko dawal bic po mordzie, to sklonna jestem uwierzyc w to,ze walka byla ustawiona...a to ze powiedzieli na poczatku kto i ile dostal, to to wcale nie musi byc tak na prawde jeden drugiemu odsprzedal i juz...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Obchody 11 Listopada

nie ruszał się bo za tłusty jest i tyle!!!

Fantic

Gołota i tak jest najlepszy !!!!!!!!!!!!!

mało brakowało i golota by uciekł

Wpierdol był niestety

Ja tez obstawialem, ze wygra raczej Golota, ale jak zobaczylem te sadelko i zaraz po tym, jak zaczal opuszczac rece i wystawiac leb do przodu, liczac chyba na szybkosc swoich unikow i delikatnosc Adamka, to juz wiedzialem ze bedzie zle... Szkoda, ze po pierwszym knockdownie i 2 przerabanych rundach i rozcietym luku, nie wyciagnal zadnych wnioskow i dalej opuszczal lapy... W zasadzie moglem juz nie ogladac pozostalych rund i tak bylo wiadomo jak sie skonczy.
On ma jednak zryta psyche... Jak go nie sparalizuje, to dla odmiany uzna, ze jest niezniszczalny.

rudy błazen z druhem

Treść jest ukryta

Jestem debilem ktory klika w kazdy link!

Podlanczam mp3 do kompa na pasku startu pokazuje sie ikonka ze działa w a moim komputerze nei ma dysku wymiennego.. i nie moge se nutek wrzucic na mp3 ..
co to moze być??

Nie walczyl chyba niestety-szkoda nasz rodak Łomży,a tak naprwawde ta walka mnie bardziej interesowała niż Gołoty z Adamkiem.Pozdrawiam.

Na pewno u Komendanta Straży Miejskiej skoro pozwala swoim ludziom przymykać oko na handlarzy na rynku. Wszyscy widzą tylko nie oni.

po pierwsze i tak masz 10 dni na odstapienie od umowy bez podania przyczyny.po drugie ewidentna wina komisu.napewno musieli wiedziec o wadzie silnika bo takiej wady nie da sie ukryc na dluzsza mete.

No właśńie - jesteś przedstawicielką typowej polaczkowatości. Nie obrażasz innych narodowości (mimo, że srają ci na głowę) obrażasz własnych rodaków (tych, którym na sercu leży dobro również twoje i twoich dzieci). Przez takich jak ty Polska jest jaka jest. Wieśniactwo to nie kwestia miejsca zamieszkania - to stan umysłu.

nie jestem.po prostu oni mi nie przeszkadzaja.moga sobie zyc i wogle.mi nic zlego nie robia.po prostu nasze panstwo jest ulomne dajac tym ludziom wiecej niz swoim mieszkancom.a to co napisalam wyzej to niestey prawda.a ty widze nawet nie chcesz sie przyznac ze takie cos ma miejsce.poczytaj sobie czlowieczku fora polonijne i zobaczysz.a radze ci wogle wyjechac do jakiegos kraju na zachodzie i sam zobaczysz jak tam zyja inni a jak zyja polacy.

Fantic

Chyba wlasnie sama musisz troche poczytac, bo widze, ze od 2002 roku do nich nie zagladalas...
Mozliwosc odstapienia od umowy jest tylko w przypadku sprzedazy poza lokalem, czyli np. przez internet.

Nie chce się przyznać, że co ma miejsce?
Że Czeczeni kradną? - przyznaję - Czeczeni kradną.
Że Polacy za granicą kradną? Pewnie , że kradną. Dlaczego po wejściu do UE u nas spadła przestępczość? Bo wszelkie mendy i pijaczki wyjechały za granicę - tam mogą więcej ukraść. Wiesz, że kilka lat temu Szwedzi nie zamykali samochodów? Teraz wszystkie zamknięte.

Co to za idiotyczne rozumowanie - Polacy kradną w Szwecji, więc Czeczeny mogą kraść w Polsce - to taka martusiowa sprawiedliwość?

napewno??

A gdzie jest cały artykuł ? Po przeczytaniu tego fragmentu to co mnie urzekło, to głupota 40 sprzedawców, którzy nie wierząc w działania policji nie zgłaszają kradzieży.

no wlasnie ... hehe handlowe niedziele to chyba tylko przed sw.Bozego Narodzenia i Wielkanoca ...

No i inna sprawa, gdy pracownik okrada pracodawcę, bo czuje się oszukany (za mało dostał za swoją pracę) a co innego, gdy Czeczen z kradzierzy czyni sobie źródło dochodów - nie szuka w ogóle pracy, woli ukraść.

Najtanszy sposob to kamera w dlon i do roboty

HURA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KONIEC DEBILI :p

Wygląda na to , że kolejna firma chce dorównać Wiomarowi , CTO lub piekarni w Gaci :)

Takos

Wyjeżdzasz stąd na stałe..? ;)

człowieku to ogarnij sie i nie zaczynaj wogole takich tematow społeczniarskich

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org