Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
POCZTA W ŁOMZY |
hehe i co z tego że są kamery, ze 2 latka temu ktoś stuknął mi na parkingu autko było to dokłądnie około 5 metrów od zainstalowanej kamery, zadzwoniłem i poszedłem na policję i tak mi oznajmiono że z braku środków nikt tego nie nagrywa i z rzadko też obserwuje to jest parodia tyle pieniędzy poszło i nic z tego mam nadzieję, że już jest inaczej.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: POCZTA W ŁOMZY |
Nie jedna akcja z podpisami w tym celu już była......
|
|
A MNIE DZIWI JEDNA RZECZ. KOLO KIEROWCY JEST TAKA PLAKIETKA "ROZZMOWA Z KIEROWCĄ W CZASIE JAZDY SUROWO WZBRONIONA" CZY JAKOS TAK. TO CZEMU JEST TAK ZEJAK JAKIS ZNAJOMEK KIEROWCY WCHODZI DO AUTOBUSU TO ODRAZU PAKUJE SIE TAM DO NIEGO NA "DIDZEJKE" ???? I GADA Z NIM CALY CZASI JAKOS NIE WIDZIALEM ZEBY TAKI DELIKWENT KASOWAL BILET, CZY TO ZNACZY ZE JECHAL NA GAPE ????A NA PLAKIETCE OBOK PISZE ZE KIEROWCA JEST UPOWAZNIONY DO KONTROLI BILETU...
|
|
Czy klatka z otwartymi drzwiami nadal jest klatką, czy tylko mieszkaniem zbudowanym z prętów? - bo klimat na to pozwala. Czy wiezienie z otwartą bramą i bez klawiszy, nadal jest więzieniem? - może to po prostu sanatorium.
|
|
Golf bez dwoch zdan. Calibra kanciasty szajs a astra .... zlom :] Poprostu... Obejrzyj sobie Top Gear tam zjada kazdy samochod :D Aa wlasnie ostatnio pochwalili golfa.. wiec to chyba cos znaczy :P autochton Japonczyki sa mniej awaryjne, ale jak juz cos poleci to ladnie mozna zabulic :] Kupuj golfa... Jesli chodzi o niemieckie to tylko VW i Audi, zapomnij o BMW :] No i o oplu...
|
|
to ja radze sie przejechac,w normalny dzien nauki szkolnej kiedy cala latorosl lomzynska pilnie uczy sie w skzolach, autobusem MPK.raz takim jechalem i obrazek jak z wywuzki na sybir.pozdrawiam z tego miejsca dziadka i babcie :D
|
|
Tak jak Żydzi stworzyli antysemityzm tak Homoseksualiści najgłosniej głosza tezy anygejowskie!Prosta zasada-łapaj złodzieja.
|
|
Cycq: Polska jest zbyt zacofanym krajem żeby zalegalizować "miękkie narkotyki" jak określa się marihuanę. Alkohol i papierosy, choć według raportu WHO jaki przeczytałem jakiś czas temu są bardziej szkodliwe, są w Polsce legalne bo tak nauczyliśmy sie od naszych pradziadów. Za kilkanaście- kilkadziesiąt może dorośnie do poziomu Amsterdamu czy choćby Pragi.
|
|
O matko kochana, mam nadzieję, że cycq specjalnie zrobił tak dużo błędów. Jeżeli nie to odpuszczam mojemy 4 - letniemu synowi " poszłem" dogada się i bez poprawnej formy czasownika.
|
|
: SxxxK: chyba duzo dluzej dane nam bedzie czekac,niestety (........)
|
|
ludzie co komu do tego kto z kim spi i jak to robi? Bez ciemniackiej nagonki. Każdy ma prawo życ tak jak chce o ile nie czyni krzywdy innej osobie. TAKŻE BEZ TEJ ZENUJĄCEJ HOMOFOBICZNO HETEROCIOTOWSKIEJ NIBY POPRAWNOŚCI.
|
|
Tak, oblewają celowo. Niektórzy. Inni są bardziej obiektywni, pradwa jak zwykle leży in the middle. Ja zdałem w Łomży za 4 razem, choć jeździłem samochodem już 2 lata przed egzaminem. Za pierwszym razem palant (za przeproszeniem palantów) kazał mi skręcić tam gdzie był nakaz jazdy prosto. Moja wina ze skręciłem, nie przeczę, ale cokolwiek dwuznaczny był to dla mnie rozkaz. Potem raz plac, drugi raz plac (place to w ogóle przeżytek mało mający się do realiów ruchu drogowego) i wreszcie sensowny koleś który postanowił zaliczyć mi exam. Od tamtej pory, jeżdżąc już prawie 10 lat, nie miałem jeszcze wypadku z innym uczestnikiem ruchu drogowego. Było jedno drzewo zimą, ale to za czasów młodości chmurnej i durnej. Może po prostu trzeba się przykładać na egzaminie niesamowicie? Kiedyś zdasz, jeśli umiesz... Pozdrawiam (........)
|
|
Dokładnie widac 666 ze program oglądałeś ale niezbyt dokładnie bo pochwalili wersję V GTi a reszte oprócz I GTi objechali równiutko, BMW auta pierwszorzędne ale nie polecam gdyż jak sama nazwa wskazuje Będziesz Miał Wydatki, Golf III fajny ale troche przejedzony, Opelki dopiuki się sypac nie zacznie OK a jak zacznie opchać jak najprędzej. Proponuje głębokie zastanowienie nad Audi np. 80 coupe, blaszek z ocynkiem jesli nie kupisz bitej mozesz nie dogladac rdza nie wyjdzie na pewno. Koniec transmisji Temid
|
|
Próby będą na placu Fadom ale jest ich 3 i bedą przejezdzane po 2 razy jest to naprawde wystarczajaca bedzie co robic zawodnikow tylko a mmoze az 15 -chodzi o czas twania imprezy i bezpieczenstwo Jezeli bedzie o 3 wiecej to damy rade ale tez nie mozna przesadzac bo inni zawodnicy beda sie nudzic pozdrawiam no i dozobaczenia
|
|
nieee najlepsza byla 4LO w Polonezie :))) Niezapomniana i niepowtarzalna. Mozna bylo sie wybawic z uczniami i z nauczycielami, ktorzy okazali sie super :))) A swoja droga dla kazdego jego studniowka byla najlepsza...
|
|
a i j pozdrawiam jednego "milego" pana kierowce autobusu linia nr 13 a autobus nr 170 chyba albo 172 lub 174 tego zapomnialem ale kierowca jest naprawde "super" tylko zwolnic!!!
|
|
E tam, wszystko jest w zasięgu ręki, a już marycha szczególnie dostępna jest wszędzie. Co więcej mają do niej pełny dostęp osoby niepełnoletnie (jak ja chociażby:)), a gdyby sprzedawana była w sklepach, potrzebny by byl dowód, co więcej kwitnie czarny rynek, a gdyby coś, to państwo na marysi mogłoby zarabiać i przy okazji kontrolować handel. A trawka nie jest silniejsza niż na przykład wóda, aż dziwne, że alkohole są tak łatwodostępne... I nie widziałam jeszcze nikogo, kto zataczałby na równej drodze się po buchaniu, a wierzcie mi - widziałam dużo...
|
|
Gdy absencja promili we krwi staje się dla delikwenta zbyt uciążliwa, sprzeda ubranka, a nabędzie drogą kupna jabcoka czy inną wodę brzozową - dla chcącego nic trudnego :( (........)
|
|
no to masz dylemat.... jedz do hurtowni i nie zawracj ludziom głowy
|
|
Hehehe Macie problemy ja nawet problemu nie ma z tym kto mi piwo pujdzie kupić albo szlugi no cóż a ludzie maja problemy gdzie kupić soczek a co mówić kto pujdzie po ten soczek :) (........)
|
|
ADALL wymień choć jedno terenowe auto krajowej produkci?
|
|
Fajnie będzie jak tak będzie :)
|
|
Impreza moim zdaniem była udana i oby wiecej takich(no może nie na takim lodowisku). Również proszę o podanie wyników końcowych,wiem tylko że byłem 5-ty a jestem ciekaw jak wypadli koledzy. Pozdro ALL
|
|
Autor: DoPrze (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 31-01-05 10:53 a co najzabawniejsze... mimio wielu maili wysłanych do Admina nic nie wskurałem... a sprawa rozbija się tylko o hasło (CHYBA, BO TE KTÓRE PAMIĘTAM NIE "DZIAŁA", a gdy proszę o nowe hasło - to twierdzą, że nie mają uprawnień takich).. heheee.... nic tylko śmiać się...... jak się teraz roluje klientów.... Już chyba tylko w kabarencie Ani Mru Mru o chińskiej restauracji : "klient - nas pan". Mozesz sprobowac sam zmienic haslo. Jak to zrobic opisane jest na stronie http://www.interneo.pl/pytania.php Tylko ze tam pisze zeby uzyc protokolu ssh port 23 ale ssh ma port 22 , port 23 to telnet. Nie wiem czy to muka w opisie czy to sie robi przez telnet a nie ssh musisz sprobowac i tak i tak. Powodzenia :)
|
|
Rewelacja:) Musze w koncu kupic sandaly jakies sobie. Slub mam we wrzesniu, wiec pogoda rewelacyjna bedzie :)
|
|
ShReK, żeby się zalogować przez ssh z serwerem Interneo należy podać hasło. Jak Ty chcesz zmienić hasło nie znając swojego starego hasła??? Oświeć mnie proszę ... stanos
|
|
Zurek przegrasz mi ta kasete z rajdu?? I podaj mi swojego @ to nie bede forum zapychal i przeslij numer gg :D pozdrawiam wszytskich jak ktos sie nie wypowiadal na temat rajdu to prosze o komentarze :]
|
|
Szkoda, że mówili o Podlasiu a nie Województwie Podlaskim. Bo Łomża choć w Województwie Podlaskim, to jednak na Mazowszu leży.
|
|
To raczej temat na forum polityczne.
|
|
ta cała młodzież wszechpolska to banda nazioli i nacjonalistów. raz jeden taki skin stał i rozdawał ulotki , do mnie też chciał podejsć ale jak zobaczył anarchie na moim plecaku to zrezygnował... hehe
|
|
Już koło targowiska jest Auto-Szrot ... nazywa się PKS .... hehe. te autobusy juz dawno powinni wycofac z uzytku (strasznie kopca i zatruwaja srodowisko).... a odnośnie jednostki wojskowej faktycznie ciekawe co zamierzaja z tym zrobic?? juz to widze (wojskowa Pizza Hut, wojskowa Stokrotka, wojskowa Biedronka, 4 apteki i wojskowe kolko rozancowe)....
|
|
Naturlich ze im przeszkadza!!!!! Dlatego już od jutra podniosa ceny w sklepach i podwyższą sobie pensje. Od razu średnia pójdzie w górę i będzie lepiej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ceny domów są w naszym najbiedniejszym województwie wieksze niż w bogatszych. Paranoja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ____________________________________ Ma zowsze Łomża
|
|
Jesienią, 1915 r. po wydobyciu łodzi okazało się, że wszystkie uległy znacznemu uszkodzeniu. 17 stycznia 1916 r. wojska niemieckie zabrały cztery łodzie: Zorzę, Balladynę, Danusię i Koronę do odbudowy mostu na Narwi. Po upływie kilku miesięcy dwie z nich udało się odzyskać w bardzo zniszczonym stanie. Przystań objęto nadzorem wojskowym, a pomieszczenia w których złożone zostały łodzie i inny sprzęt sportowy opieczętowane. Działania wojenne na linii Narwi spowodowały znaczne straty w sprzęcie wioślarskim. Studia Łomżyńskie nr VII.................................cdn. ....................................... Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego (........)
|
|
kto ma numer gg do bacy bylbym wdzięczny
|
|
Autor: Blokersi (---.lom.vectranet.pl) Data: 29-01-05 10:32 HaHaHa weście macie problemy :-) Ja to mam w Vectrze jakoś dotej pory było jeden problem raz w dzień nie mogłem na internet wejść ale gg działało dziwne troche ale to tylko było 30 min trfało a internet mam już prawie rok no coż i nadal zostaje tam gdzie jestem bo jestem zadowolony jak działa internet w Vectrze A ja słyszalem i widzialem na ten przyklad ze w vectranet poblokowane sa porty p2p. Nie mozna sciagac plikow np. z DC jak wiesz co to jest. To po co mi taki net !!! Jeszcze troche i wprowadza ograniczenia jak na neostradzie ktorą tak wszyscy chwalili !!
|
|
Rysia: nio :) też mi sie tak wydaje :) Spójrz: "ja też jestem jak samoloto polece gdzie chce" - czy to nie piękne? jak młody Bursa ;)
|
|
no tez mysle ze o 20 było by lepiej !!! bede napewno ja pozatym pewnie moj pilot MarYYjusz i moj brat (złoty Matiz) czyli Mister :)))) wiec do zobaczenia !!! pozdrawiam Zurek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |