poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prezydent Łomży wypowiada wojnę.

Takie życie to nie Francja Elegancja ! Łomża na końcu łańcucha pokarmowego : )

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prezydent Łomży wypowiada wojnę.

Dorian a czy jestes powiedziec co potrzeba aby taka impreza sie odbyłą ?? potrzebne sa napewno checi ale co jeszcze ??? gdzie trzeba chodzic co załatwiac itd. mysle ze nawet jak by bylo wpisowe po to 20 zł to chetni by byli !!! jak wyglada organizacja takiej imprezy ??? fajnie by było gdyby czesciej odbywały sie takie jazdy !!! chyba kazdy sie zgodzi !!! czy ty lub ktos ma informacje o podobnych imprezach poza Łomza ?? moze bysmy zbierali ekipke i jezdzi wspolnie !!! mysle ze byli by chetni !!! jak to wyglada ???
pozdrawiam
Zurek

tomis dobrze gadam o tym samym mowiłem !!!! chodzi o to zeby wszyscy mieli takie same szanse nikt nie czul by sie pokrzywdzony !!!!
jesli chodzi o spotkanie jestem oczywiscie za !!! w 54 np. lub yamie mi pasuje !!!! zrobmy takie spotkanie !!!

iguana dzieki za milę słowa :))
moze na barburce cos wymyslimy ?? :))
zdecydowanie musimy zrobic zebranie tak jak proponuje Organizator !!
MarYYjusz dobrze sie spisywałes !!!
napewno nie ja ale tez inni pokazali by wiecej swoich umiejetnosci gdyby było sucho no ale na tym "jajku" tez fajnie było i kazdemu napewno przyda sie zdobyte doswiadczenie !!!
pozdrawiam
Zurek

Hehe Zurek zeby zrobic taka impreze trzeba tez poprosic o pomoc przyjaciol samemu za chiny nie dasz rady!! No i jezdzenie wszedzie szukania sponsorow tak wam powiem ze z wlasnej kieszeni trzeba wylozyc na wahe i telefony ok 200 zł. Przy nastepnej imprezie mysle ze bedzie jakies wpisowe teraz nie bralismy nic chcielismy zobaczyc jak wypali taka impreza!! Mysle ze bedziemy ich robic wiecej :D :D :D Pozdrawiam

Dzis o 22 mozemy pogadac na czacie 4lomza!! Wiec wszystkich zapraszam kazdy bedzie mogl sie wypowiedziec i popytac pozdro

To raczej nie jest 'hotspot'. Bardziej by go rozreklamowali chyba. ;)

Telepatycznie.

ShReK... już próbowałem.... trzeba znać hasło...a z tym kiepsko...

Jak podaje serwis www.wirtualnemedia.pl (pod adresem:
http://www.wirtualnemedia.pl/document.php?id=88460 ).
juz niedługo możliwe ze zobaczymy mecze ŁKS-u w TV : zobaczcie :

"Już niedługo mecze III i IV ligi oglądać będziemy na antenach stacji telewizyjnych. Piłkarska centrala w Warszawie udzieliła gwarancji spółce Media, nadawcy programów Tele 5 i Polonia 1 na transmisje, retransmisje, migawki i skróty ze spotkań III i IV ligi w rundzie wiosennej sezonu 2004/05.

PZPN podkreślił, iż gotowy jest przekazać prawa licencyjne do tej usługi spółce Media na dłuższy czas, pod warunkiem, że półroczna współpraca powiedzie się. Okresem próbnym ma być wiosna obecnego sezonu."

Fajnie by było a za rok ..... :)

Pozdrawiam

Nie cierpię upałów...

moi drodzy Panowie świat idzie do przodu a wy stoicie i będziecie stac w miejscu. I czy wam sie podoba czy nie to musicie sobie uświadomic ,że w obecnych czasach tzw pedały jak ich nazywacie mają w dupie wasze homofobie i z pewnością nie będą biernie czakali na to na co wy im przyzwolicie. Miejcie tez swiadomośc , że tylko ludzie mocno upośledzeni intelektualnie i psedokatolicy pozwalaja sobie na tak skrajne komentarze wobec tych ludzi o odmiennej orintacji seksualnej. Swiat dawno juz ma to za sobą. Wy tkwicie ciągle w przedszkolu.

za rok to my bedziemy juz w 2 lidze;)

Albo to:
"czy rodzice ciebie nie nauczyli jak się wyraża swojo opinie ?! i nie kopjuj już moich tekstów !"
Ale ze mnie złośliwa wydra! On, że "nie kopiuj", a ja pyk i "kopiuj":D
Powtórzę - kofam te forum!!!

Ma zowsze Łomża

Chcecie wiedzieć czego mi brakuje w Łomży? :> powiem wam. Brakuje mi publicznego szaletu. Tak. Na powaga mówię :)) :> A w dwadzieścia minut to i cztery złote można zebrać. A przy dużym powodzeniu w ciągu jednego miecha to nawet ponad trzy tysiące :P Tylko trochę trzeba zainwestować w opiękę nad naszymi toaletami :]

Zbych

DoPrze,

Gdybyś zapytał "kogo?" - odpowiedziałabym: "Mnie", a tak to...

Żyyczę dużo zapału i twórczych pomysłów :)

ryskago

News,

Czyś Ty TIRem przypadkiem jechała do tej W-wy???
a może masz autko z lycry???
:)

uomrzan: nie zauważyłeś? Już wjeżdżając na Litwę tą różnicę widać gołym okiem. Trzeba było przypatrzeć się nawierzchniom dróg na Litwie (no chyba, że jechałeś autobusem). W podlaskiem widać, ile tej kasy jest w budżecie. Dziura, na dziurze. Ale widać po ilości przetargów na roboty drogowe, dofinansowywane przez Unię w ramach funduszy strukturalnych, że może będzie lepiej (miejmy nadzieję).

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

bartez napisał: 'ryskiego napisała' :)
Rysiu, jesteś 'ryskiego - żmija na całego' :)
Pozdro

Napewno kazdego auto po trochu sie tam znalazlo byl wczoraj ktos na czacie 4lomza o 22 ja nie moglem sie dostac nie wiem czemu :( Pozdro

Może chodziło mu o to, że nie lubi ryskiego, wtedy jasnym by było, że użył dość poprawnej formy, choć skrótem myślowym.
A że rodzaj męski, to co mi tam - już niejednokrotnie byłam brana tutaj za faceta, więc się przyzwyczaiłam...
Czy mogę robić za tłumacza?

To be and to cacy... there's a question.
Chłopaki znowu zaczynacie swe waśnie???
Może czas na jaki concensus w tej sprawie?

Co do naszej biedy w UE, to jest to efekt statystyczny. Jest to pkb liczone per capita, u nas liczy sie to w kazdym wojewodztwie, a na Litwie dla obszaru calego kraju (ze wzgledu na wielkosc), w zwiazku z tym np. dochody Wilna zawyzaja caly wynik. Tak powaznie, to sa w UE regiony i panstwa gdzie jest troche biedniej niz u nas.

23 mln zyje na granicy minimum socjalnego a nie na granicy ubostwa, jest to pewna roznica. Mniej wiecej znaczy to ze maja co jesc, gdzie mieszkac, w co sie ubrac i nawet kupic ksiazke (rzadko). Nic nie odloza i nie zainwestuje, a ich sytuacja jest na tyle niepewna ze moze byc biedniej.
Tutaj tez naukowcy maja problem z liczeniem, obserwacja rzeczywistosci jest troche inna, vide ilosc telefonow komorkowych sprzedawanych w biednej Lomzy. Bieda istnieje i jest to duzy problem, ale jej poziom jest zdecydowanie przesadzny.

X do potęgi 10+nieskończoność...

Ubawilem sie przednio czytajac wskazniki postepu wg. nazis:)

Ja proponuje za profesor szyszkowska przerzucic nasze psy na wegetarianizm, bo maja do tego prawo oraz zalegalizowac miekka pedofilie, to dopiero bedziemy postepowi:)

Sa granice, tak sadze, ktorych nie mozna przekroczyc, bo nie nie wiadomo co sie dalej stanie... Wedlug mnie to granica jest sankcjonowanie przez Panstwo homoseksualizmu. Bo czymze jest nadanie przymiotow rodziny zwiazkom homoseksulanym?Trzeba byloby zwrocic uwage na jeszcze jedna sprawe, rodzina jest wspierana przez Panstwo, poniewaz dostarcza nowych obywateli, bez tego Panstwo przestaloby istniec. W takim razie jaki ma sens istnienie zwiazko homoseksulanych o przymiotach rodziny z punktu widzenia Panstwa skoro nie maja dzieci? Nie ma zadnego senstu... Dlatego tego argumentu zaczna uzywac homoseksulaisci jak tylko zaistnieja legalne zwiazki, po to zeby moc adoptowac dzieci.

Kiedys wedlug polskiego kk homoseksualizm byl karany, w tej chwili nie jest. Jest juz postep:) Poza tym alkowa jest prywatna sprawa kazdego z nas, malo mnie obchodzi co kto komu wklada i gdzie, dopoki nikt nie jest skrzywdzony. Dlatego wypowiedzi malolatow w sytlu zabic pedala sa takze zupelnie bez sensu, oni maja prawo normalnie fukcjonowac. Sa granice...
Uprawnienia od wiekow zarezerwowane dla rodziny, musza takimi pozostac. Ani kroku w tyl...

Na koniec anegdota. Pod auspicjami Jarugi zostala zorganizowana konferencja dotyczaca dyskryminacji gejow przez gejow. Ci ktorzy manifestuja swoja seksulanosc skarzyli sie ze sa dyskryminowani przez tych dla ktorych jest to sprawa alkowy:) Paranoja:)

Autor: kibol (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
......w sumie masz racje, niech sobie zyja,ale niech sie do tego nie przyznaja i nie robia nic publicznie....

Trochę się nie zgodzę.
1. Niech żyją (a nawet współżyją, co mi do tego)
2. Przyznawać się powinni, bo wole wiedzieć z kim mam do czynienia
3. Afiszować się nie powinni, bo jak są tacy tolerancyjni, to powinni tolerować to że mi się nie podobają
4. Marsze protestacyjne - śmiech... Czy ja latam z transparentami, bo kocham kobiety?
5. Chcą wspólnoty majątkowej? - Niech mają, ich związki nie są raczej rozwojowe...
6. Chcą mieć dzieci? - Niech sobie zrobią, nie bronię
7. Brakuje im tolerancji? Jak mnie będzie z ust smierdziało to albo wyleczę zęby, albo nie będę się odzywał

Pozdrawiam

...tiaaa, kiedys nawet na 30 pietrze bylam....z wycieczka szkolna;))

Zapraszam do siebie do biura:P Wydrukuje.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org