poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lenin - dzieła wybrane.

Dorian i Iguana powiedziane było ze 3 karne sekundy są za Przewrocenie lub dotkniecie pachołka !!! chyba nie tylko ja to słyszałem !!! fajnie ze przyznajecie sie do tego błedu ale tego typu sytuacje nie powinny miec miesjca !!! bo chyba przyznacie mi racje ze to dosc razący bład !!!! zebym wiedział ze za dotkniecie pachołka nie dodajecie sekund jechal bym wogle inaczej !!!! mniej asekuracyjnie !!! i mysle ze nie tlyko ja !!! no ale impreza byla naprawde fajna !!! czekamy na nastepne (sa moze juz jakies przewidziane ?? :))
pozdrawiam
Zurek

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lenin - dzieła wybrane.

jasne... i całkiem przyjemnie chodzi... będąc po drugiej stronie ronda bez problemu otwierało mi stronki www (biorąc pod uwagę, że to TP to aż dziwne)...

MLODZIEŻ WSZECHPOLSKA to najdziwniejsza młodziezowa organizacja jaką widziałem. Nawet schole koscielne maja mniej radykalne poglądy ;p

Mieszkam w tym mieście od urodzenia.Lubię to miasto i zawsze chętnie tu wracam.To piękne miasto, pięknie położone.Mamy blisko rzekę i las,okolice cieszą oko,ale.........
Jest coś co budzi odrazę i obrzydzenie.To nasze Tagowisko sąsiadujące
z Dworcem PKS.Budy gorsze niż w psiarni, poobijane niebieską folią, stragany zrobione z tego czym dany człowiek dysponował.
Jesienią i wiosną - błoto po kostki,latem kurz.W takich nieludzkich warunkach ludzie handlują , a my kupujemy.
To wizytówka naszego miasta, tu przyjeżdżający stawiają pierwsze kroki
i przykro ,że takimi nas widzą.Jednak my Łomżyniacy musimy głowy podnosić do góry i " podziwiać " ozdoby świąteczne, których co roku przybywa.Czy te ozdoby były aż tak potrzebne miastu, czy nie można było tych pieniążków przeznaczyć na rzeczy bardziej potrzebne, chociażby porządne targowisko, na utwardzonym podłożu z prawdziwymi straganami.
Jak nas widzą ,tak..............

Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle przesłuchani...

W pełni popieram ostatnie zdanie Agenta 22!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy też zauważyliście, że w sejmie np. oni wystepują jako "poseł Ziemi Łomżyńskiej" czy niech nawet "poseł Podlasia" a przestrzegają dyscypliny partyjnej?????????????
To znaczy my ich tu wybieramu żeby reprezentowali nasze interesy a oni robią dobrze swoim koleżkom partyjnym nawet pokazując d... (...uzy język) własnym wyborcom!!!!
Bo do następnych wyborów i tak głupki zapomną. A nawet jak nie to koledzy partyjni i tak nie pozwolą zginąć.
_______________________________________-

Dzieki za impre. Śnieg jest raptem prze z 2 miechy więc teraz jest okazja sie pościgać bokami (niestety powoli). Czekam na imprezkę w deszczu lub po suchym, bedzie czadzik.
Dorian wrzuć listę z ostataecznymi czasami.
Pozdro dla wszystkich

Zbych

http://wiadomosci.wp.pl/prasaWiadomosc.html?wid=6593791&kat=18011&redId=139302770241fdefe146abb&redTs=1107161057&_err=1&ticket=5932145143486148z7i6D8TwabEiSp0V15qzJ4pFY4QcGaWzjnf%2FvgWRBvG9LRKP98mRrYb8L%2Bmx6peAtW6kmuqKp3rNpwNNH6CK%2FS4bawOkA5TfM8VacEpcs7uxEq5BZLf4sU%2F3vh4tsLuy Przeczytajcie i napiszcie cos na ten temat :-)

BRAWO ŁKS!!! gratulacje i żeby na wiosnę przychodziło po 5 tys ludzi na mecze. 2 liga będzie pewna :))

A niech nam dogrzeje - należy nam się to w ramach rekompensaty za zeszły rok :)
Nasza nadzieja w El Nino...

Ta, a w styczniu miało być 20 stopni. hehehehh

Gala a co się dziwisz że w środku miasta jest targowisko!Czy nie widzisz że w naszym mieście nie ma Gospodarza,nawet Urząd Miasta znajduje się na peryferiach więc w środku jest targowisko i proponuje w te miejsce przniesienie AUTO SZROTU z Nowogrodzkiej i innych śmietników do kompletu!Wtedy będzie ciekawie!!!POZDRAWIAM.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org