poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wicemarszałek sejmu G.Wiśniowska i poseł J.Wójcik odwiedzą Łomżę

Ja też bym kupił JAKOŚ komórkę.
A bartez? Ty też byś kupił?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wicemarszałek sejmu G.Wiśniowska i poseł J.Wójcik odwiedzą Łomżę

calibra do dupy, szwaby przestały ją produkować - dużo ryczy, dużo pali, a osiągi jak omega.

Astra jest OK, miałem 1,6 , była luks, szybka i zwinna POLECAM

jeszcze cos dodam niezbyt chyba miłego niestety !!!!
jesli chodzi o samą organizacje nic zarzucic !!! wszystko w jak najlepszym porzadku !!!! jednak ...
pytanie do Organizatorow (i bede mowil jak bylo w rzecywistosci bo tak bylo i mam na to dowody) otoz składam protest reklamacje jak kto sobie chce tak to nazwie:
otoż w ostatnim przejezdzie Baca w koncowce zakrecił baczka i przejechał praktycznie po pachołku jego czas to 38s to sie zgadza (bo wszystko mam na kamerze i mierezyłem) tylko czemu nie dostał 3 sekund kary za pokracenie pachłka ??? przeciez powiedziane było ze przewrocenie lub nawet dotknienie pacholka 3 sekundy kary !!!! no Baca nie dostał tej kary ciekawe czemu ??? moze mi to ktos wyjasnic ????
przeciez 3 sekundy zepchneło by go na okolo 5 miejsce !!!
ludzie jak juz cos organizuje sie to niech to bedzie uczciwe !!!!
a wcale tak nie jest !!!! szkoda naprawde szkoda :((((
jakies komentarze do tego ???

DoPrze - w TP maja niezabezpieczonego hot-spota? ;) Heh.

Jakbyś chciał wiedziec to Baca przesunał tylko ten słu[pek, a punkty karne sa za jego przewrócenie.

Ja bylem organizatorem wiec ja sie wypowiem turbinka ma racje kara byla za przewrocenie pacholka sory Zurek!!! Zurek jest spoko ziomal jak ktos nie wie to mowie i chwala ci za to, wszystko nagral na kamerke mysle ze przegrasz mi tasme dam ci kaske na kasete!! No i wielekie brawa dla niego za III miejsce BRAWO pozdrawiam wszystkich uczestnikow i dziekuje ze przybylisciedla wes rozwniez wielkie brawa wiecej komentow poprosze Brzeczy....... teraz to pisz co chcesz wszystko bylo spoko i zadnych problemow poprosty chciales sie czegos czepnac ale przykro mi nie udalo ci sie wszystko bylo zapiete na ostatni guziczek POZDRO

Moglibyście podać końcową klasyfikacje, bo niestety z przyczyn nie zależnych odemnie nie mogłem zostać do końca ;(

:D :D :D Organizator ma racje w lato sie cos zorganizuje i mysle ze bedzie jeszcze lepiej, rozumiecie to byla 1 taka impreza ale sie udala teraz mysle ze beda same sukcesy wiecej gosci specjalnych w swoich "maszynach" i bedziemy isc do przodu moze Łomża stanie sie popularna jako misto 1 z niewielu w ktorych odbywaja sie fajne imprezy motoryzacyjne narazie to tylko marzenia pozdro :D :D :D

Na tej imprezie chcielismy zobaczyc jak bezpiecznie jezdza mlodzi ludzie(byla ich wiekszosc) i zachowuja sie w ciezkich sytuacjach na drodze kazdy byl opanowany(przynajmniej na torze). Fakt ze bylo brrrrrrr zimno do tego jeszce "jajko" wiec nie mozna bylo przygazowac bo troszke wiecej gazu i ladujemy na slupie albo na butli z gazem :] w lato nie bedzie "jajka"i wtedy mozna bedzie sobie pozwolic na wiecej :D :D :D zaszalejemy ale do lata jeszcze troszke nam czasu zostalo :P pozdro ziomy :D :D :D

Słuchaj markm: a kto 100 lat temu przypuszczał, że dzisiejszy świat bedzie az tak poje... zliberalizowany i że będzie taka tendencja do tolerancji dla pedałów??? wszystko jest możliwe. DLATEGO TRZEBA POTĘPIĆ HOMOSEKSUALIZM!!!!!!

Moje wrazenia tak jak cala impreza "przednie" wciska w fotel dobrze ze ten kask jest wyciszony bo nie wiem jak Radek i jego pilot by zniesli ten caly halas........... ale jezdzi sie z nim extra i jest spoko ziomal jak cala reszta pozdro

Pozdro dla wszystkich uczestników i organizatorów. Gratuluje zwycięscom,(szkoda ze u mnie 7 miejsce), ale myśle ,że wszyscy sie dobrze bawili-- bo w końcu o to chodzi, nie ? Czekam na następne takie rajdy( lub jeszcze lepsze).

DoPrze, z tym mailem to trafiłeś. Ja też czekam już rok :)

(........)

Racja, nie potępiam ich, są jacy są i to ich PRYWATNA sprawa, dlatego jestem przeciw tym głupim "marszom gejów"- bo to prywatne, przeciw dawaniu im ślubów (bo "ślub" znaczy coś bardzo określonego) i szczególnie jestem przciw adopcji dzieci (pedały braliby chłopców, a lesbijki dziewczynki i efekt wiadomy). Niech sobie ustanowią umowę majatkową i dość na tym!

Treść jest ukryta

a co najzabawniejsze... mimio wielu maili wysłanych do Admina nic nie wskurałem... a sprawa rozbija się tylko o hasło (CHYBA, BO TE KTÓRE PAMIĘTAM NIE "DZIAŁA", a gdy proszę o nowe hasło - to twierdzą, że nie mają uprawnień takich).. heheee....
nic tylko śmiać się...... jak się teraz roluje klientów....

Już chyba tylko w kabarencie Ani Mru Mru o chińskiej restauracji : "klient - nas pan".

nie kupujcie na targowisku i OK. niech zostaną tam ruski i handlarze fajkami i spirytem, im nie przeszkadza że brudno - oni mogą handlować w takich warunkach bo nie płacą podatków. A takie targowisko to kicha, zamknąć, albo za miasto. dziwię się że nikt nie dobrał się do DUPY właścicielowi terenu, ( kim by nie był)

nie no super !!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org