Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Augustyniak na Prezydenta Łomzy |
mądrych ludzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Augustyniak na Prezydenta Łomzy |
ja zaprosiłem chlopakow z Zambrowa mam nadzieje ze przyjade i bym moze ktos z nich wystartuje !!! byłem sobie dzis na Fadomie jest "jajo" ale jezdzi sie fajnie !! bedzie to typowe zimowe zawody !!! do zobaczenia jutro !!!! papa
|
|
a mógł byś powiedzieć????????????????// a i jeszcze prosze o podawanie linków
|
|
Najtaniej jest w MAKRO w Białymstoku na jednim proszku zwraca się podróż samochodem na gaz .
|
|
hehe ja znam hehehe (...) :-)
|
|
Poniewaz bylam zaszokowana takim podejsciem do sprawy, i nie wypowiedzialam sie w pelni na poruszony temat. A wiec: .."GRAFFITI...sztuka?Vandalizm?" No coz, z tego co piszesz o malowaniu na cudzej wlasnosci, czyli, ze na prywatnych domkach, wynika, ze jest to wandalizm! Innymi slowy wandalizm ma miejsce wtedy gdy ktos dziala na szkode drugiej osoby. Ale, wandalizm, rowniez ma miejsce, gdy jednostka lub grupa swoim dzialaniem czyni szkode publiczna. Publiczne mienie nalezy do wszystkich. W podatkach sciaganych od ludzi plyna pieniadze na oczyszczanie (zabazgranych morkow rowniez) i upiekszanie. Czyli nasze pieniadze, wiec mamy prawo pytac na co ida. Graffiti napewno jest sztuka, ale jezeli uprawia sie to jako sztuke, np. na festiwalach i w dozwolonych miejscach. Bazgranie byle gdzie i jak popadnie nie ma nic wspolnego ze sztuka. Odgrazanie sie typu: Jak nam nie dacie morkow, to wam pokazemy - jest dziecinne i nie prowadzi do nikad. To tak jak bys powiedzial: "Na zlosc mamie - uszy odmroze!" No i moze nawet utalentowany artysta, ta droga przemienia sie w wandala. A malowanie po nocach, podkradanie sie pod cudze posiadlosci, jest poprostu tchurzostwem! Ktos, kto dziala w ukryciu, wie, ze robi zle. Takie postepowanie na przekor i na szkode, arogancja, agresja, odgrazanie sie - rezultatem czego zostaje sie odepchnietym, nie akceptowanym, czyli wyzutkiem spolecznym. Czy tego chcesz? Lubisz spac na smietniku? Za co? Po co? Czy to jest warte az takiego poswiecenia? Przeciez Ty walczysz o NIC! To nie zaden wzniosly cel. To droga do nikad! Wypowiadasz sie za innych. Badz ostrozny i lepiej mow tylko za siebie. Skoro spisz na smietniku i pchly Cie gryza, z kad masz dostep do internetu? Mariola.
|
|
Tyku, tani import telefonów zza granicy to niestety bajka. Setki naciągaczy na Allegro oferują sprzedaż poradników dotyczących importu z krajów typu Chiny, Wietnam, Anglia, Hiszpania czy Finlandia. Prawda jest taka, że do tego typu interesów trzeba mieć bardzo dobre i pewne (!) kontakty za granicą oraz wiele, wiele pieniążków do zainwestowania. Zakup takiego sprzętu się tak na oko dopiero od 50 sztuk w górę. Więcej na ten temat znajdziesz gdzies na stronie www.komforum.net. Temat był tam poruszany wiele razy. Pozdrawiam! bigi2004
|
|
PS. "Zakup takiego sprzętu się tak na oko dopiero od 50 sztuk w górę" poprawiam na "Zakup takiego sprzętu opłaca się tak na oko dopiero od 50 sztuk w górę". Gdzie się podziewa możliwość edycji swoich postów?
|
|
a tarczyn znowu swoje idiotyczne komentarze prawi, on jest shrek a pewnie kazdy zauwazyl ze ty jestes- osłem albo cos wiecej......... Pozdrawiam
|
|
jakby co... ja z checia bym cos kupil..
|
|
placic...to zawze placilem na czas. nigdy sie nie spoznialem... z ta poczta to zawsze zostawialem sowje namiary i nikt nie oddzwanial... podawali w trakcie wiadomsci inny numer pod ktorym odzywa sie jakas zdenerowowana kobieta twierdzaca, ze ten numer nie nalezy do firmy interneo. a pan administrator sieci nie wiele moze pomoc... mowi ze wszystko jest w porzadku i zebym dzownil do serwisantow. a konta pocztowego nie moze mi naprawic od ponad roku...
|
|
Ja mówie tak nie czytam waszych postów bo nei mam czasu ale słuchajcie ~!! Ja mam neta w inecie jest to straszne gówno co tu duzo gadac...co mi byscie zaproponowali na zamiane zamiast tego szajsu o neostradzie nie mówicie bo to wiem ale Łomzynskie firmy :) pani
|
|
ja mialem byc ale sie rozchorowałem ale wiem ze mój braciuk wział transparent Łomża i taką małą flage ale tez na niej Lomza i wzieli szale ŁKS i polski Pozdro :) nie można wejść dwa razy do tej samej wody
|
|
hehe proste,ze kazdemu podoba sie zawsze tam gdzie byl, ja bylem w 3LO i mi sie bardzo podobalo,tylko ten zespol do bani szczerze mowiac...
|
|
DoPrze - czytasz w moich myslach, ech?;P No nic, trzeba bedzie sprawdzic. ;)
|
|
no ja juz sie obudziłem a wy spiochy ?? :))) no pogoda na szczescie jest dobra (przynajmniej duzego morozu nie ma) słuchał ktos moze wczoraj Radia Bab miedzy 22 a 24 ?? :))) do zobaczenia na miejscu pozdrawiam Zurek
|
|
HE HE padaja texty jak by sie 3 żuli spotkało pod klatką i gadało o polityce;)
|
|
najczęściej gdy dzwoniłem do nich, to już było po godzinie 18. myślę, że dlatego mieli wyłączony telefon... ale z drugiej strony ludzi chcą korzystać z netu w różnych godzinach, więc serwisant powinien mieć włączoną komórkę 24 h/ dobe. Wielki dzięki ShReK...
|
|
może warto zawiązać jakiś komitet na rzecz tanich komórek??? zebrać kilka (przynajmnie te 50 osób) chętnych na zakup i zamówić???
|
|
ja bym kupił jakoś komórkę !
|
|
Żul nr.1 : Ja to myśle że lepiej by było zrobić tam Autostrade A89 Żul nr.2: Ja myśle że lepiej by zrobić Fabryke Wódki ! Żul nr.3: Powini wybudować Skocznie narciarsko i Małysza !
|
|
Jak będzie, życie pokaże ...
|
|
Autor: DoPrze (80.240.171.---) Data: 31-01-05 17:02 ShReK... już próbowałem.... trzeba znać hasło...a z tym kiepsko... No nie stety ja Ci hasla twojego wczesniejszego nie przypomne :) Ale wydaje mi sie , ze glupia poczta na interi jest leprza niz na Interneo jest napewno pojemniejsza i wogule ale ja zapamietuje raczej takie hasla do takich rzeczy jak poczta gg czy nawet do tego forum jesli mial bym z tym problemy to bym se zapisal. A jesli w miedzy czasie zmieniales haslo na inne jak podawales adminowi to watpie zeby On je znal jedyne co da sie zrobic to chyba zalożyć nowe konto ale nie warto wedlug mnie wkurzac sie o takie cos bo naprawde glupie kato na byle jakim portalu jest leprze jak to na Interneo :)
|
|
Braaawo gtw-tomek, ale ten 4 punkt - to nie do końca mogę się zgodzić... Ganiać z transparentem znapisem "kocham Jolkę!!!!" to taaaakie romantyczne :D
|
|
Pewnie masz swoja rację, a napisałem ten post przewrotnie, bo chciałem abyś się odezwał, bo mi zabrakło kontaktu jakoś ....Pozdrowionka serdeczne:-) zorro
|
|
no mi jutro tak sobie pasuje ale bede (w czwartek mam egzaminy na studiach) kto jeszcze bedzie ??? bo jak ma przyjsc dwie osoby to .... lipa chce ktos kasete lub fotki to pisac !!!! pozdrawiam
|
|
Ja tez potwierdzam wreszcie rozkręcimy to misto obgadamy cos na przyszlosc i wymienimy sie relacjami z rajdu no to do jutra :D :D :D Pozdro niech jeszce Organizator napisze co i jak :]
|
|
U mnie wychodzi ok 1-1,5 l wiecej gazu na 100 km. POzatym na gazie mam już ponad 50 tys zrobione i nie widze dużego zużycia ;]
|
|
no prawda mnie też denerwuje to, że ciepła woda po 23 zamiast być ciepłą -jest letnia i prawie że zimna. JAK WRACAM DO DOMU PÓŹNO, PO IMPREZIE TO CHCĘ CIEPŁEJ WODY!!!!!! co oni sobie myślą, płacimy za ciełą wodę, a nie ZA "CIEPŁĄ WODĘ OD 6.00 DO 20.00"!!!
|
|
Ja dużo nie podróżowałem, ale zawsze miło będęwspominał kraje dawnego bloku wschodniego: Ukrainę (Lwów, Kijów), Litwę (Wilno).... w połowie lat 90 byłem tak kilkukrotnie. Zachwyciły mnie starówki - prawdę mówiąc - całe miasto to jedna wielka starówka... kamieniczki... drogi wyłożone brukiem... na dodatek ludzie bardzo dla Polaków mili, służący pomocą - no i przede wszystkim - brak barier językowych... a do tego wszystkiego na deser - tani alkohol i życie nocne... hehehe.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |