Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poznali się na nas |
Homoseksualizm to jest choroba psychiczna!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poznali się na nas |
Mad_Blunted_Jazz: to co proponujesz to produkty niszowe i nikomu nie będzie się opłacał taki biznes. za przeproszeniem schowaj się z takim propozycjami.
|
|
Zupelnie nie rozumie o co lata? To jakas bzdura. W Wielkiej Brytani rowniez istnieje ta sztuaka, ale przyjemnosc taka moze kosztowac do 1000 funtow kary! Po nad to, napewno zaden artysta nie bedzie malowal na prywatnej wlasnosci. Tu sie tego nie praktykuje! Tylko w publicznych miejscach i domach i fabrykach do rozbuzenia- czyli niczyiich. Nie slyszalam nigdy aby ktos komus organizowal jakies murki. To jakas dziecinada. Prawdziwy artysta zawsze znajdzie sobie kawalek kartki, kanwy czy czegos tam na czym moze odzwierciedlic swoj stan ducha i nie musi sie upierac aby to robic na murkach. Ten rodzaj sztuki tylko praktykuja mlode "dzieciaki", aby zwrocic na siebie uwage. Nie chcialam nikogo urazic, ale to wszystko wydalo mi sie takie niepowazne.... Mariola. Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle przesłuchani...
|
|
bede na 100% czrnym fiatem 126p jedyny w łomży pozdro
|
|
pozdro dla wszystkich startujących a BACA bedzie startował?
|
|
DORIAN!!!! PODAJ MI SWOJEGO @ TO CI NAPISZE DANE POZDRO
|
|
A mnie coraz bardziej brakuje mądrych ludzi... którzy by się pierdułami zbytnio nie przejmowali - jak ktoś ma życzenie to może jechac na deptak chocby w NYC (jeśli znajdzie) i do Sears (jesli nie splajtuje). Oni mają swoje a my swoje. Nie zamieniłbym Łomży na żadne centrum handlowe nawet ze sponsorowanymi występami wykonawców hip - hopu. A mam wrażenie, że tak niektórzy z Was by chcieli. Przecież co innego jest ważne - ważna jest duma, tradycja, ludzie i piwo. Do młodych - Szukając szczęścia (i pieniędzy) trzeba wyjechać z Łomży i błąkać się po świecie - takie są realia. W Łomzy zostawia się: rodzinę, wspomnienia, kolegów, serce i trochę siebie. A potem się wraca.....................
|
|
Hahaha...skomentuje to potem bo tyeraz brak mi slow na kogos kto sie ostro lansuje....boo **** bitch:)
|
|
Racja... większość z moich znajomych dawno już wyjechała. Mnie zresztą również do tego wiele osób namawiało... a ja nie chcę. Lubię tą naszą Łomżę ze wszystkimi jej przywarami, niedogodnościami... ona ma coś w sobie... ale jak każdy chcę żyć na jakimś poziomie. Niestety dotychczasowe zakłady w których pracowałem nie zapewniły mi tego - tak jak bym tego oczekiwał. Dlatego też i znalazł się ten post. Kilka ciekawych rzeczy się dowiedziałem, które naepwno warto wziąźć pod uwagę. Dziekuję za zainteresowanie i czekam na jeszcze.....
|
|
mixfix: Japonczycy siadaj przy polakach :D Pewnie nikt nie wie co nasi rodacy stworzyli... Silnik ktory: 1. Nie posiada zaworow 2. Ma dwa wały korbowe 3. Nie ma głowicy 4. Ma jeden cylinder 5. Ma dwa ustawione przeciwbieżnie tłoki 6. Oba tłoki pracują w tym samym cylindrze 7. Tłoki, z których jeden pracuje 2 razy szybciej od drugiego 8. Tłoki, z których jeden pracuje w trybie 4-suwowym, a drugi 2-suwowym 9. Silnik, który z 1 litra pojemności może uzyskać ponad 150 KM przy zużyciu niskooktanowej etyliny i co powiecie :D ?? Japonczycy siadaja :D Ciekawe ile to pali i jak sie kreci... http://www.izoling.pl/silnik/index.html
|
|
mam internet w interneo poprzez radiówkę od 2 lat. Zawsze miałem duże zastrzeżenia co do jakości usług. Zdarzało się, że kilka dni mi internet nie działał... a tego faktu nawet nie za bardzo jest komu zgłosić (niby są podane telefony komórkowe, ale co z tego jak ciągle poczta głosowa się włącza). Teraz to mam nawet problem z wysłaniem poczty i odpalaniem stron www, o innych usługach nawet nie wspomnę... Żebym miał sensowną alternatywę - już dawno bym z niej skorzystał.
|
|
No mam czasik to napisze ci pare slow kolezanko...ponawijam jak andrzej L.:Pwiec droga mariolo....tak jak napisalas ''Zupelnie nie rozumie o co lata?''Powiem krotko kolezanko....nie masz bladego pojecia o calej kulturze hip hopowej czyli mi.inyymi graffiti wiec nie wiem po co wogole ten post...kto na niego przylooka a jest kumaty to ma smiechy z ciebie kolezanko...wiec tak po pierwsze...nigdy nie slyszalas zeby ktos komus organizowal komus murki?I w tym momencie jestes spalona....zapraszam...www.braindamage.com albo cos takiego sprawdz to sobie to na goglach i zorientuj sie kochana co to jest....oczywiscie nie wspomne o co rocznych bitwach czyli batlle of the year ale ty pewnie tez nie slyszalas...haha....dwa nie amsz pojecia kim jestesmy....umrzemy mlodo i szykujemy sie dlatego do bardzo groobego lotu i malujemy bo to nasz cale zycie....my mamy konkretna zajawke i realizujemy ja przynajmniej sie staramy....dwa...prawdziwy artysta odzwierciedli swoj stan ducha na kartce tak....chyba tylko malarz albo poeta a nie chlopaczek zajarany puszeczkami...z kolei ''Ten rodzajtuki tylko praktykuja mlode "dzieciaki", aby zwrocic na siebie uwage'' tym zdaniem obrazilas wiekszosc chlopakow ktorzy malauja nazywajac graffiti ''tym rodzajem sztuki''haha...powaznie...my nie chcemy zwrocic na siebie uwagi my walczymy tylko i wylacznie ze soba czyli innymi writerami [graficiarzami] i policja a nie po to zebys ty stala godzinami i gapila sie na murek....czaisz?wiec laska to nie lans tylko czysta gra....kto jest lepszy ten jest najlepszy....jestem z deka podjranay wiec juz moze nie bede sie wypowiadal....ale tak patrzac na caloksztalt dalas bardzo ostro ciala kochana i nie masz pojecia co to jest graffiti...nie wiem po co byl ten twoj post....sorki ale parter.....:) stanos
|
|
Aleś ty brzydki shrek, uroda ci transferu nie poprawi Zbych
|
|
Homoseksualisci to pedały i konieec (........)
|
|
Wielki blad- nie wstawilem t!! Zbych
|
|
http://www.ikm.friko.pl/mazda/mazdarx7.php tutaj parę słow o Mazdzie RX-7 wynika z tego ze ruscy nawet wkladali Wankle do łady
|
|
HaHaHa weście macie problemy :-) Ja to mam w Vectrze jakoś dotej pory było jeden problem raz w dzień nie mogłem na internet wejść ale gg działało dziwne troche ale to tylko było 30 min trfało a internet mam już prawie rok no coż i nadal zostaje tam gdzie jestem bo jestem zadowolony jak działa internet w Vectrze
|
|
Wątpię żeby ktokolwiek z MPK tu zajrzał, a tym bardziej coś tym zrobił. Takie sugestie trzeba raczej kierować bezpośrednio do nich, bo rozkłady jazdy są faktycznie pozbawione jakiejkolwiek logiki.
|
|
W Łomży nie brakuje nic: jest kilkanaście kościołów, stacji benzynowych , kupę sklepów spożywczych i czego więcej trzeba, nikomu to nie przeszkadza, a narzekać każdy potrafi. Ale chyba ktoś zapomniał, że jest tu jeszcze młodzież i dzieci, które oprócz szkoły nie mają dokąd pójść bo po prostu niema gdzie. Brak porządnego basenu z różnymi bajerami, brak ciepłego i przytulnego kina,
|
|
chorzy są ci którzy homesksualizm uważaja za chorobę. Z resztą co tu gadać jak tu same mocherowe berety na tym forum. (........)
|
|
Autor: DoPrze (80.240.171.---) Data: 28-01-05 22:58 mam internet w interneo poprzez radiówkę od 2 lat. Zawsze miałem duże zastrzeżenia co do jakości usług. Zdarzało się, że kilka dni mi internet nie działał... a tego faktu nawet nie za bardzo jest komu zgłosić (niby są podane telefony komórkowe, ale co z tego jak ciągle poczta głosowa się włącza). Teraz to mam nawet problem z wysłaniem poczty i odpalaniem stron www, o innych usługach nawet nie wspomnę... Żebym miał sensowną alternatywę - już dawno bym z niej skorzystał. Ja zglaszalem pod nr 504660544 jak sie wlanczala poczta zosyawialem wiadomosc z nr telefonu swoim i pan z INTERNEO do mnie oddzwanial a jak masz takie problemy to pewnie nie placisz bo z tego co wiem osobom ktore nie placą zmniejszaja transwer na 16Kbps to sie nie dziw a jak placisz na czas to nekaj Ich do skutku , nagraj sie na poczte albo zadzwon do szefa nr na http://www.interneo.pl/kontakt.php mi pomoglo
|
|
Jajko mowisz to extra reczny bedzie dobrze wchodzil :P ide spaciu jutro rano trzeba wstac ahhh ciekawe co sie bedzie dzialo :D :D :D no i kto bedzie zwyciesca Zurek masz super zapal to mi sie podoba hehe pozdro no i dozobaczenia jutro ;]
|
|
Tylko szkoda, że to teren parku krajobrazowego.... Nie da się.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |