niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Cała władza w ręce PiS

Graffiti jest sztuką. Skoro tak, to nie każdemu musi się podobać (mi się nie podoba).
No więc dlaczego mieliby twórcy tej sztuki niszczyć czyjąś własność? Inaczej rzecz biorąc: dlaczego nie malują elewacji swych domów rodzinnych?

Pozdro.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Cała władza w ręce PiS

ShReK... ja hasła nie zmieniałem... te które podałem przy zakładaiu konta nie działa - wniosek? albo nie ma już tego konta... albo jest inne hasło.
Sprawę właśnie parę minut temu załatwiłem - już internet chodzi lepiej, a poczta będzie działać jutro...

A ja z całych sił popieram ped.. tzn. homoseksualistów. Co więcej uważam ze nie powinni ukrywac swojej orientacji, może dzięki temu więcej gejów skłonnych będzie sie ujawnić. Nie wynika to z moich sympatii, tylko z chłodnych kalkulacji,

Przyjmijmy że na jednego mężczyzne w Polsce przypada jedna kobieta(w rzeczywistości troche wiecej). Zakładam, że wielu gejów pod presją otoczenia żyje w związkach z kobietami. Gdyby mogli oficjalnie i bez obaw łączyć sie z mężczyznami na "rynku" powstała by nadwyżka kobiet. Dzięki temu heteroseksualni mężczyźni (w tym ja) mieli by większy wybór :).

Wiadomo, że wielu gejów to mężczyźni przystojni, zadbani podobający sie kobietom. Niestety wiele z tych kobiet "wzdycha" do nich a co gorsza stawia ich za wzór dla swoich mężczyzn.

Co do lesbijek, powinno być ich tyle żeby mogły grać w filmach dla dorosłych (najlepij Szwedki)

PS. Tomek Kamel jest GEJEM i mam nadzieje że Brad Pitt też sie wkrótce ujawni.

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org