Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Twój głos na Jarosława Poteraja |
No czekamy na bulwary najpierw nad Narwia...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Twój głos na Jarosława Poteraja |
News, I mnie jest szalenie miło gdy się posta Twego zoczyło :) Ludzie spoza Łomży... Niestety mam na uwadze to, że o niebo łatwiej jest doradzać i to na odległość niźli samemu cosik zdziałać. Ale narzekać ? Boże uchowaj! No bo jak się już w to wdepnie to potem idzie taśmowo i robi się tak czarno, że nic nie widać... A czyż nie szkoda na to życia??? Pozdrawiam
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ktory z wyzej wymienionych samochodow waszym zdaniem jest najlepszy ?? ktory kupic ?? ktory jest najladniejszy ?? moze ktos z was ma ktorys z wyzej wymienionych i podzieli sie swoim doswiadczeniem jak sie autko sprawuje czy sie psuje czy czesci sa drogie ?? prosze sie wypowiadac za kazdą opinie dziekuje !!! pozdrawiam wszystkich
|
|
niemiecka technologia... golfy zawsze byly uwazane za samochody niesmiertelne... Volkswagen - wymyslony przez Hitlera... Samochód dla ludu w wolnym tłumaczeniu nazwy hm.. opel Nie znam i nie wypowiem sie w temacie Calibry Natomiast co do Astry mam całkiem niezłe zdanie. Moja asterka woziła mnie dzielnie przez 5 lat i była bezawaryjna. Moze szczescie do dobrego modelu? Raczej nie licz tu na cuda, bo ile ludzi tyle doswiadczen... Kazdy napisze co innego. Rozumiem, ze to auta uzywane, wiec nie sugeruj sie stanem licznika. Zwróc uwage na stan ogólny i pojedz na przegląd do swojego zaprzyjaznionego mechanika, dasz pare groszy, a bedziesz wiedzial co w trawie piszczy... Musisz tez brac pod uwage koszty eksploatacyjne. Pojemnosc silnika, bo od niego zalezy koszt jazdy, ale równiez wysokosc składki OC
|
|
Takich jak Ty wciągam nosem i nie zakąszam!
|
|
Gadzet_25 raz widzialem jak jakiś pan czerwonym matizem zatrzymał sie na rondzie tuz przed zjazdem wysiadł i pytał ludzi o drogę! szczyt!!
|
|
Ja mam internet w Interneo.... postanowiłem sobie podłączyć jednak neostradę - jak mi po kilku dniach oczekiwania na skrosowanie linni powiedzieli, że moja centralka nie obsługuje neostrady to myślałem, że się popłaczę... Chcę zrezygnować z interneo... mieszkam na osiedlu Maria...(dokładnie przy szkole podstawowej nr 5) doradzcie co mogę założyć, by się więcej nie denerwować... Nie używam P2P, nie potrzebuję oszałamiających prędkości (starczy solidne 64 lub 128 kb/s). Potrzebuję niezawodności sieci i niskich rachunków.... Pozdrawiam
|
|
widze tu juz kolejny raz ten post i szczerze mowiac dziwie sie, ze nikt Ci nie pomogl. Ja nie umiem powiedziec, gdzie w Łomży mozna skorzystac z bioptrona, ale sądze, ze warto zapytac w szpitalu np na ortopedii. Nawet jesli nie mają, to pewnie podpowiedzą. Nic wiecej nie przychodzi mi na mysl Chyba jeszcze konsultanci Zeptera. Znajdziesz na stronie internetowej. pozdrawiam pani
|
|
Policja z Głogowa zatrzymała 42-letniego kierowcę, który mając ponad 3 promile alkoholu w wydychanym powietrzu prowadził ważący kilka ton samochód ciężarowy załadowany materiałami budowlanymi - poinformował rzecznik głogowskiej policji, Józef Koszów. Dodał, że uwagę policji na ciężarówkę zwrócił inny uczestnik ruchu. Funkcjonariusze zatrzymali auto do kontroli w środę późnym wieczorem na drodze w okolicach miejscowości Nielubia. Alkomat wykazał u kierowcy 2,70 promila alkoholu. Podczas kolejnych badań w komendzie wynik wyniósł najpierw 3,03, a chwilę później 3,18 promila alkoholu w wydychanym powietrzu. Oto reakcja jednego z frumowiczów na onecie: "Człowiek straci pracę a napewno ma na utrzymaniu rodzinę. Ciekawe jak się teraz czuje ten kapuś co doniósł. Nie lubię donosicieli". ~DonKey, 2005-07-14 10:09 Czy słusznie ktoś poinformował policję o piracie drogowym? Czy zasługuje na miano kapusia, czy raczej jest człowiekiem rozsądnym, który być może zapobiegł tragedii na drodze? Pozdrowienia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |