Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Akcja przeciw UE w całym kraju. |
tak - wiem...... nie to żebym był za wojną.... ale w tym przypadku, to co ja biedny robaczek mogę..... ...to chociaż się posmieję, żeby nie płakać... ....a że jaki francuz jest (był) każdy widzi - to i trochę łatwiej..... ________________________________________ Polityka zagraniczna Stanów Zjednoczonych między innymi ma cel zabezpieczenia swojej gospodarki przed wszelkimi zagrożeniami, a w miarę możliwości wspierania jej poprzez tworzenie nowych rynków zbytu i poszerzania swoich wpływów, przejmowanie kontroli nad niekontrolowanymi do tej pory zasobami, itp. Imperium się rozszerza bo tak chce Wielki Brat, a mali kuzyni mogą się uśmiechać, albo rzucać patykami. Straszne! gumiś
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Akcja przeciw UE w całym kraju. |
Porządny obywatel pojechał autem do sklepu, gdzie był na zakupach ok. 15 minut a kiedy już wychodził, jego oczom ukazał się strażnik miejski wypisujący mandat za złe parkowanie. Podszedł do niego i mówi: - Może byś się odpi....ył, co? W odpowiedzi strażnik zaczął na koła samochodu zakładać blokadę. - Mam cię w dupie, gnoju – rzucił Joe patrząc na niego obojętnie. Dla mnie zawsze byłeś i będziesz śmieciem... - Zobaczymy kto kogo ma w dupie, jak dostaniesz wezwanie na policję - niemniej spokojnie odparł strażnik. - Skocz mi na pagony, cieciu... Po czym poszedł spokojnie przed siebie, a po chwili skręcił na rogu ulicy, gdzie zostawił swoje auto... aleks
|
|
powiem panuze Owczarek Niemiecki najbardziej nadawał by się na przyjaciela pana córki pownieaz miałam Owczarka N. i jest najleprzym przyjacielem dziecka jest : mądry,kochany,.....i.t.p
|
|
Przejechać jak przejechać. Tylko opony sie niszczą. Ale ile trudu kosztuje przejście po ulicy. Z jednej strony chlapią, z drugiej kałuże. Woda stoi w miejscy i nie dochodzi do odpływu, bo teren nierówny. Człek przeskakuje z chodnika na jezdnę, z jezdni na chodnik. Uwierzcie biednemu przechodniowi.
|
|
"Atuty Łomży Łomża to ponad 60-cio tysięczne miasto w północno-wschodniej Polsce. Jednym z głównych atutów miasta jest położenie na obszarze Zielonych Płuc Polski. Usytuowana w odległości zaledwie 150 km od Warszawy i 75 km od Białegostoku, Łomża jest ważnym węzłem międzynarodowego transportu drogowego. śr, 05 lutego 2003 11:00 Artykuł był czytany: 520 razy" Tekst przytoczonyw całości z www.um.lomza.pl Inwestorzy padają na kolana !!! aleks
|
|
wierzę..... ale już nie pamiętam do końca jak to jest....... ot.... wygoda..... i burżujstwo.... :D michal
|
|
bardzo piękny pies..... jeśli ktoś ma trochę więcej terenu...... sam bym wziął .....niestety mieszkam w bloku..... japońska rasa, podobna do malamutów, husky - tylko troche wiekszy....... (uzywany do polowań na niedźwiedzie - ale wiadomo jakie w tej japonii niedźwiedzie) - nigdy nie zawiedzie swojego pana ___________________________________________________________ dzis znalezlismy w pod warszawskim Ożarowie psa rasy akita inu,to niestety nie nasz:( jest to pies, ma ok 5 lat,jest kremowy,ale grzbiet i boki ma brazowe,takie "podpalane" oraz widac,ze mial zlamana przednia noge.strasznie teskni za wlascicielem.jest dosc przyjazny. moze ktos tez szuka akity, w koncu sa to malo popularne psy pozdrawiam ola Mój tel. to 0-502204595 Mazowieckie 07.03.2003 [urlhttp://dogs.pl/ogloszenia/oddam.php3 ____________________________________________________________ michal
|
|
Witam Jakiś czas temu głośno było na ten temat w mediach. Ostatnio był program w tv /nie oglądałam/,słyszałam ,że jest tam bardzo trudna sytuacja. Czyżby jeszcze jeden przekręt w Łomży? Może sie mylę? Proszę o odpowiedż.Pozdrawiam Ola
|
|
evaa niom wiosna jest kochana bo miłość przynosi :O)) hyhy i czuje ją juz w kościach Ty napewno tez ;O)) pozdrawiam gorąco :O)) michal
|
|
Smoczku wiosne czujesz w kosciach czy milosc?:))) Pozdrawiam
|
|
Zapewne każdy z was był na cmentarzu w Łomży i pewnie większości przeszkadzają wrony które tam zamieszkują, chciałem wiedzieć co o tym sądzicie.
|
|
Masakra , mieszkam w bloku przy cmentarzu .... nie tylko na cmentarzu przeszkadzaja ...
|
|
Czy wrony mają naturalnych wrogów? Czy jest stworzenie, które ucieszyłoby się na widok wrony jako nowy element diety? ...ja nie wiem! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
a tego to ja nie wiedziałem (informacje z Fund.Emer. Bankowy): Ile zapłaci ZUS lub pracodawca za zwłokę w przekazywaniu składek do OFE? Zgodnie z obecnie obowiązującymi przepisami ZUS powinien przekazywać składkę na rachunek członka otwartego funduszu emerytalnego nie później niż w ciągu 15 dni roboczych. Zdarza się jednak, że składka ta nie wpływa w ustalonym terminie. Jeżeli wina leży po stronie ZUS, jest on zobowiązany do zapłacenia odsetek za zwłokę. Ich wysokość ogłasza co kwartał Prezes ZUS. Od 1 stycznia 2003 do 31 marca 2003 wynosi ona 5,95% w stosunku rocznym. ___________________________________ ...to jest niezłe...... szkoda że jak ja przekrocze prędkość na drodze i policja mnie złapie nie mogę sam sobie ustalić wysokości mandatu........ !! michal
|
|
Hehe wlasnie mi sie przypomnialo, ogladalam w tv "Drogowka" bodajze, no i sprawca sie wymigiwal od przyjecia mandatu, a policjant mu na to: "moze pan sobie wybrac mandacik od 250 do 1000 ;))" °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
ANTI HOLOCAUST (jamajca ska/dużo dęciaków) - gizycko BAHOR (street w dobrym wykonaniu) - gizycko C.A.N.C.E.R. (psycho-core powala na kolana) - gizycko LAOS (dla lubiacych korn i ciezkie walce) - ketrzyn 21 marca 2003 - LOMZA (klub POP ART), ul.Wojska Polskiego 3 godz: 18.00, wstep: 5zl
|
|
sprytnie porownanie do wojny z Irakiem !!!
|
|
Jeden plus zadymy - bita żona i wystraszone dzieci mają szansę odetchnąć! Tylko, żeby w międzyczasie im też się nie dostało! °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Ta strona jest jednak nieco inna- więcej o tradycji, historii... Z tym, że chyba podane nieco zbyt "cieżko", bo, przynajmniej na moim monitorze, strona "obsunęła się" o kilka cm i nie daje się przewijać a więc i w całości obejrzeć... A poza tym jest wyjatkowa, bo nie podaje (przynajmniej na tej widocznej części) jak skontaktować się z jej autorem. Stąd też moja uwaga w tym miejscu.
|
|
qrva
|
|
Rolnicy coś takiego robili. Nie wiem tylko z jakim powodzeniem. To jest trudny temat ogólnie. __________________________ Sterowniki do wentylacji ziarna
|
|
Nie wiem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |