czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dlaczego KK nie chce lustracji???

Nie tylko ściąganie się liczy, ale prędkość ma największe znaczenie właśnie w przypadku ściągania. W innych czynnościach przepustowość nie gra tak dużej roli. Ja też nie miałem cały czas pootwieranych wszystkich programów p2p jak to robią niektórzy, ale przyznam, że dość często mi się przydawały. A takie odcięcie klientów od możliwości swobodnego (przynajmniej w części) ściągania uważam za niesprawiedliwe. Jedyne co zaliczam infolanowi na + to właśnie duża prędkość (nawet znajomi z innych miast się dziwili) oraz niskie ceny. Wolę jednak trochę dołożyć i korzystać ze wszystkich dobrodziejstw internetum, a nie tylko www+ftp+gg.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dlaczego KK nie chce lustracji???

jasne

tak ??. i co z tego skoro transmisja p2p jest zablokowana i na 80, www działa ok

stanos

Tor: "a homoseksualizm jest nienormalny i niezgodny z prawami natury!!!!"

"Nienormalny" - w sensie odejścia od normy, większości w społeczeństwie, itp. - to się zgodzę.
"niezgodny z prawami natury" - co to znaczy? nieraz widziałem na trawnikach jak pies pieska brał od tyłu, czy w zoo małpek, małpka; a że nie moga mieć dzieci? - są też pary hetero, które nie mogą mieć dzieci, może nieproduktywny heteroseksualizm też jest zły, fu, i ojej....?

ps. Jazda samochodem jest niezgodna z prawami natury, podobnie uzytkowanie komputerów i komórek. Kiedy Tor z tego zrezygnujesz?

[*]

Frotka,

ryskago ma o tyle dobrze, że przy pięknej pogodzie i wyjątkowo przejrzystym powietrzu, o co w Krakowie dość trudno :), może ujrzeć Taterki swe ukochane wprost z NH. Na razie niedomaga niebożę, chyrla jak stary gruźlik (wczoraj uciekający przed ekipą tvn, czychającą na przechodniów :D) i nie ma widoków na jakikolwiek wyjazd, a cóż dopiero mówić o szusowaniu na czymkolwiek.
Toteż proszę Szanownej Frotki, mam ogromną prośbę, coby Frotka się za mnie ponapawała tamtejszą okolicą, a wrażenia po szczęśliwym powrocie wygłosiła na forum :)))))
Szerokiej drogi zatem

PS. A jezior Wam zazdroszczę bom zazdrosna i chciałabym mieć wszystko:)

Sorki za ten dubel :)
Adminie - skasujże ten jeden pościk, jak Cię proszę :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org