czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Panie Prezydencie Miasta Łomży, poproszę o wilczy bilet...

Jarod duzo cos chcesz !!!! a tak zapytam z ciekawosci czemu chcesz sprzedac ?? BMW raczej nie rozkminiam bo jest za droga w utrzymaniu (bo nie problemem jest kupic samochod trudniej jest go utrzymac !! )

"ja" no Honda jest moze i nie głupim samochodem ale wolał bym cos niemieckiego no i ceny sa delikatnie wieksze !!!

chyba najbardziej rozsadnym zakupem bedzie Golf no ale jeszcze sie zobaczy no i trzeba znalesc cos odpowiedniego (nie kupie przeciez pierwszego lepszego)

do zobaczenia w niedziele na Fadomie !!!

pozdrawiam
Zurek

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Panie Prezydencie Miasta Łomży, poproszę o wilczy bilet...

Dokładnie

Niech robią a co to, lody??????

Bosh ty nędzny euroentuzjasto...
Brawo Forum Młodych PiS!!!!!

Chyba na dziale rehabilitacji w szpitalu na Piłsudskiego maja różne lampy.

stanos

CO DO KUPNA SOCZKU TO NAJTANIEJ W SUPERMARKECIE PRZEWIEWNYM :))) PRZY CENTRUM KATOLICKIM KRZYŻA ŚW. A -papu- PALCE MOŻNA WSADZIĆ WŁASNEJ DZIEWCZYNIE W .... :)

a ja mam opla kadeta 1,6 ten to dopiero zamiata :P

polecam sie na przyszlosc, a swoja droga na forum studentow WSA jest w ogloszeniach zapoczatkowana przeze mnie gielda notatek (jak na razie kiesko cos dziala, aleeee........).

Pozdrawiam

a dla kogo pytasz?
i co chcesz leczyć?
mogę cię skontaktować z kimś kto to ma i się zajmuje podobnymi rzeczami, a może jeszcze byś chciał skorzystać ze zmiennego pola magnetycznego(np. wiofor-taki materac)

więc pisz

a jak nie chcesz żeby inni czytali to moge dac maila

Ja nie namawiam lecz wciąż powtarzam wkółko.....PAL ZIÓŁKO PAL ZIÓŁKO :)

bylem na placu dzis w niektorych miejscach jest lod ale nie jest go duzo na szczescie !!! ja bede okolo 12.20 !!! Zurek w swojej czerwonej bestii stanie na stracie wiec strzezcie sie wszyscy :))))

ide na piwko do Yamy moze ktos bedzie :)))

do zobaczenia z niedziele

Pozdrawiam
Zurek

mylisz się nazis. nie można dopuścić do akceptacji homoseksualizmu, bo następnym krokiem będzie uznanie tego za normalne, a następnie za własciwe!!!!! skąd wiesz jakie będą tendencje powiedzmy za 50 lat? a homoseksualizm jest nienormalny i niezgodny z prawami natury!!!!

Obecna prędkość pokazywana na Numion.com

Throughput
154611 Bps bytes per second
Throughput
1237 kbps kilobits per second

czyli 1,23 Mbit/s

na McAfee

File Size:150.005 KB
Time Elapsed:0.877 seconds
1360.59 Kbps (170.07 KBps)

czyli całkiem cacy :)

Ma zowsze Łomża

No super... i co z tego skoro nie ma skąd ściągać bo wszystko zablokowane? Ja czekam tylko kiedy mi sie umowa skończy (jeszcze 3 miesiące) i adieu!

Wreszcie spadlo to cudownie biale, puszyste cos !
I ferie !
Hurrrrraaa!
Na nartyyyy! Wreszcie jade na narty ! Przerywnik w szarej rzeczywistosci. Caly dzien na stoku, czadu az do zakwasow. Odpoczynek, po prostu wakacje - inny kraj, inne klimaty, inni ludzie, inny rozklad dnia.
Ludziska, kto zyw, niech wyjedzie choc na pare dni, a jesli nie da rady, to na Bone, na Wilima, bo nareszcie przyszla zima. ( Czlowiek nie czuje, a mu sie rymuje ).
ryskago to dobrze, bo ma blisko w gory, a my musimy tyle kilometrow popychac przez ten nasz wielki kraj, ale za to nad jeziora mamy blizej.

Mrozne i sloneczne pozdrowienia dla wszystkich narciarzy i snowboardowcow (czy snowboardzistow ? ), o lyzwiarzach, oczywiscie nie zapomnialam.
A'propos lyzew, to wylewy zamarzniete i mozna smignac, ale do rana pewnie snieg je przykryje. Wtedy bierzemy szufle od sniegu i jak plug odsniezamy cale lodowisko. ;

(........)

[*]

mi tez predkosc netu wystarcza chociaz czasem zalicza zwiechy :( nawet niezle pingi są przy grze po necie ( od 40-80 a to dobry wynik )

Jedyne irytujace mnie w tej firmie to obsluga klienta.
W grudniu mialem przypadek ze bez podstawy odcieli mi neta na 3 dni :/
ehhh
Po za tym w umowie mam napisane iz za kazdy dzien w ktorym nie mialem sygnalu moge sobie odliczyc 1/30 stawki miesiecznej. Srednio co miesiac wychodzi mi okolo 3 dni bez netu. Odliczam więc sobie i przez rok uzbierało mi sie 30 dni więc cały miesiąc :). Introlan jednak postanowil wyslac do mnie upomnienie ze wisze im 55 zl. hmmm Bardzo ciekawe dlaczego. Sprawe załatwiłem u nich w biurze i sie odczepili. Od razu z owym upomnieniem przyszedł do mnie bodajże 9 stycznia papierek że nie zapłaciłem za styczeń, a tym czasem termin opłat mam do 20 stycznia. hmmm Może sobie myślą że im zapłace dubeltowo :/ . Poważni z nich kolesie hehehe Właśnie skończyła mi sie umowa i sie poważnie zastanawiam nad założeniem netu z ATA*NETU (kafejka w lasku za Leader Price) podobno tam jest wypas transfer i normalna obsługa. Przynajmniej tak słyszałem

Pozdrawiam

frotka,

baw sie milo

[*]

Adamus,

Glos znaczy jednak wiele, co pokazala ostateczna tresc rezolucji. Pocieszajace jest takze to, ze polscy parlamentarzysci dzialali w tej sprawie ponad podzialami.

Prawa natury? Ja bym powiedzial raczej prawo naturalne, pewne zasady ktore nie podlegaja dyskusji, sa z natury obowiazujace.

Co do homoseksualizmu. Zapis byl conajmniej idiotyczny. MOglibysmy wymienic co najmniej kilka dyskryminowanych grup , ktore stracily zycie w Oswiecimiu. Pochylmy sie lepej nad ich tragedia i cierpieniem. Szkoda ze przy okazaji tak powaznej sprawy zwolennicy poprawnosci politycznej prowokuja spory

Widze ze temacik dostal zaniedbania wiec chce poruszyc jeszcze raz...siedze w graffiti od ponad roku i sie orientuje w tych sprawach, wiec pare slow moge na ten temat nastukac:)Wiec zacznijmy od tego...gdzie w lomzy mozna malowac legalnie?I tu problem sie zaczyna i konczy....bo niestety nie mozna nigdzie...a ten ktory chce malowac nie moze czekac, on ma konkretny projekcik, konkretna zajawke i leci gdzie popadnie, nie w glowie mu to zeby latac gdzies jako 'przydupas' i pytac grzecznie czy mozna pomalowac sciane....wiec dlatego chlopaki taguja sie [podpisuja] gdzie popadnie, nie zdziwie sie jak pewnego razu zobaczymy jakis skromny podpisik fatem na KMP w lomzy:)Nie ma zadnych jamow w lomzy dla graficiarzy nie ma nic...wiec musimy leciec farba gdzie tylko popadnie...wiec sadze ze jak nie ma gdzie malowac to tagi groobszych chlopakow oczywiscie nie tojuchowa zadnych sa sztuka i tylko upiekszaja miasto...:PBardzo prosze o posty na ten temat...siedze w tym jaki mam tag to nie wazne ale napewno nie WhitheskY wiec nie sugerujcie sie tym....i prosze piszcie na ten temat....

Pozdrawiam

sory, niestety już nieaktualne to co pisałem

felix troszke wyobrazni i zrozumiesz o czym rozkmina...postaram sie pisac normalnie:)Co do kasi to dzieki za info postaram sie to w najblizszym czasie sprawdzic co da sie tam zrobic ale podejrzewam ze bedzie konieczne dogadac sie znowu z naszymi kochanymi wladzami....a i kasiu wybacz, ale ja nie jestem gowniarzem ze sprajem ale ok:)Wiecie rozkmina o tym calym tagowaniu jest troszke bez sensu poniewaz chlopaki bede tagowac i jeszcze raz tagowac....raz wyjdzie to lepiej raz gorzej ale to bedzie...sam w przyszlym tygodniu wybieram sie na mala akcje pod warunkiem ze puszki bede mial wiec znowu bedzie troszke tagowania....wiec troszke bez sensu to jest....a tak pozatym ja nie ma nic do tagowania pod warunkiem ze nie jest to na jakis waznych dla miastach obiektach bo to po prostu jest vandalizm a jak jest na prywatnych domkach to przykro mi ale niech wlasciciel sie martwi tak juz jest w naszym swiecie i to sie nie zmieni....czekam na posty....big up!!

(........)

ziko,

zainteresowany?

Romi

Ostatnio bylam na Gielczynskiej. Mila obsluga, dobry lekarz, zadowolona jestem z wyniku koncowego. Pod filarami jakos mnie denerwuja...

PSY SZCZEKAJĄ A KARAWANA IDZIE DALEJ

Graffiti ale nieraz ci co malują to już walą to byle gdzie ale nie lubie tych takich dupereli malowanych spreyem np: jakies żydowskie znaki albo : ( Zysy to Pała ... ) takich to nie !!! ale są nieraz fajne graffiti i w dobrych miejscach np. mój kolega malował na takim domu najpierw zapytał się właściciela i on dał mu kase na sprey i malowal i ładnie wygląda :-)

Cześć... robię mały sondaż...
pytanie brzmi: "Czego brakuje Ci w Łomży??".

Planuję w niedługim czasie otworzyć mały biznesik. Niestety rynek Łomżyński nie nie napawa opytmizmem.
Pełno jest aptek, spożywczaków, sklepów z ciuchami itp. mimo to mam kilka pomysłów... oczywiście nie zdradzę jakich, by nikt ich nie podchwycił.

Chciałbym byście napisali czego Wam brakuje... dzięki temu zobaczę w jakim stopniu pokrywa się to z moimi spostrzeżeniami.

Pozdrawiam

Wreszcie jakis konkretny temacik witam cie DoPrze....wiec ja wiem ze to moze dla niektorych zbyt wiele jak do tej pory moze i dla ciebie tez bedzie za duzo ale ja bym chcial w koncu w tej naszej kochanej wiosce zaje*** skateshop....stary mowie ci zaluz te gownienko tyle ze porzadne, wiesz ubranka, rozne gowienka a przede wszystkim puszki....zastanow sie nad tym bo to ci sie najbardziej oplaci bo w lomzy nie ma zadnego skateshop-u....wielkie pozdro i prosze o odpowiedz....:)

Pozdrawiam

clubu z muzyka prodigy

Romi

ale i tak najlepsza byla Budowlanki w Baranowskim...

(........)

VW Golf III 1.8 GTI :-) bajki

-----------------------------------
Uważam, że należy opodatkować wszystkich, którzy stoją w wodzie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org