Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
15 lat |
a zebys wiedziała, ze szkoda... zycia oczywiscie szkoda... mlodziez sie postarzała i nabiera nawykow swoich rodziców, ze im system wygodne zycie odebrał...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 15 lat |
News, Za to rodzice jakby młodsi :D Nie mów tak o młodzieży, bo bedzie, że narzekasz :) Uwierzmy w młodzież - wiara cuda czyni!
|
|
wow ... taka astra to pszczółeczka miałam Corse GSI z silniczkiem 1,6... cacuszko
|
|
Uprzejmie informuję, że dnia 30 stycznia 2005 roku od godziny 13.00 do godziny 16.00 na placu prywatnym przy restauracji Fadom, za zgodą własciciela, odbędzie się spotkanie motoryzacyjne. Podczas, którego będą przeprowadzane próby zręcznościowe między pachołkami. Kierowcy będą mogli podszkolić swoje umiejętności na placu bezpiecznym i odpowiednio przygotowanym do tego typu imprezy. Spotkanie ma na celu poprawienie bezpieczeństwa ruchu na drogach. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Zdecydowanie płakać, chociąz przy obecnej w Unii "modzie" na obrone homoseksualistów jakoś ten text mnie nie dziwi.
|
|
Najlepiej, żeby z góry przeznaczali pewną konkterną ilość na wózek, pewną ilość na ubranka, dalej jeszcze ileśtam na coś tam itd itd. Bo chyba wtedy nie byłby możliwości przechlania kasy prawda? Ja jestem dzieciuch i narazie to oczywistym jest dla mnie że nie planuję mieć dzieciaków :D ale za jakieś dziesięć lat to chyba najchętniej dwójeczka :P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |