Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
UE: Greenpeace w obronie polskiej przyrody |
linkas, zastanawiam sie jak wniknąłes do srodka, skoro drzwi byly zamkniete.... przez zamkniete drzwi raczej trudno sprzedac bilet.... a poza tym jak zawsze wszystkim milego dnia:) bagrmosen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: UE: Greenpeace w obronie polskiej przyrody |
zdecydowanie płakac.... T i g e r
|
|
markm, no co Ty taki nietolerancyjny??? hehe, żartowałam, a łzy zmieszały mi się ze śmiechem
|
|
News, Bo zaczynasz narzekać na narzekających :) Muszę DaSto wziąć pod-swą-obronę - facet po prostu tęskni, niechże się wygada...
|
|
Czy nasze sieci TV nie moglyby takze emitowac takiego "programu"? Przeciez te dodatkowe kilka czestotliwosci nie robi im chyba roznicy. Kwestia chyba jedynie podpiecia sygnalów z kamerek np. na osiedlu Perspektywa do siedzib TV kablowych. "Kilka tygodni temu na Osiedlu Południe firma Tele-Sat zainstalowała kamerę, która filmuje teren okolicznych bloków. Zdaniem mieszkańców to dobry krok. - Włączę telewizor i widzę czy moje dziecko bawi się na podwórku, czy nikt się wokół nie kręci - mówi jedna z matek. - Jestem spokojna." W Grajewie sie da a u nas nie? T i g e r
|
|
.. a jak dziecko podrośnie to pienądze zainwestowane przez samorząd w becikowe odzyska w przedszkolu podnosząc opłatę za przedszkole. Zamiast becikowego nie byłoby lepiej zająć się profesjonalnymi niańkami, przedszkolalmi. Skoro chcesz mieć dzieci, to my pomożemy ci, abyć pracował, a dziecko pozostanie pod dobrą opieką. itd. Zresztą jeśli ktoś to robi jako zachąta do rodzenia, to jest walnięty, bo co po urodzeniu?
|
|
dobre, dobre :) Ogłoszenie: PKS w Łomży zatrudni 50 młodych ładnych pań do sprzedaży biletów w autobusach. Pełne uzębienie mile widziane :D rotfl Ja uważam że informować przełożonych, informować i jeszcze raz informować. Jak ma zły dzień to niech weźmie persen, prozak albo urlop. :)
|
|
uważam siebie za bardzo tolerancyjną osobę, ale to już ostra przesada
|
|
News, Tak mię teraz nawiedziła taka myśl, że może narzekanie jest pewną formą odreagowania stresu, więc może jest to jakiś sposób, miast kumulować wszystkie smutki, aby urosły do niebotycznych rozmiarów i pieprznęły z łoskotem szkodząc wszystkiemu wokół... To jak uderzenie szklanką lastriko, jak wspinaczka po górach, jak walka na siłowni - każdy ma swoje sposoby...
|
|
ptaszek siedzi w klatce ptaszek bije skrzydlami ptaszek opada bezradny ptaszek otwiera klatke ptaszek rozciąga skrzydla ptaszek wraca do klatki... metafora... wszystko w temacie
|
|
Bo ptaszek klatkę dobrze zna, co stanowi dlań jako takie poczucie bezpieczeństwa...
|
|
Jakoweś reminescencje z dawnego życia, albo przeczucia jakieś???
|
|
Na sąsiedzką czujność zawsze można liczyć ;]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |