środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polska gospodarka wchodzi w recesję

no i mamy pierwsze efekty...tylko po co atakowali kobiety????
Ja jak jeżdżę w "ich" dzielnicę to zawsze bejsbola mam pod ręką, ale baby tłuc to ktoś trochę przesadził.....
chyba,że chciał trochę powstrzymać produkcję czeczeniątek... no ale tu najmniej jest ich winy

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polska gospodarka wchodzi w recesję

sws sory ale nie jesteś właściwą osobą do oceny mojej wiedzy. Zdecydowanie większe zagrożenie dla łomżyniaków stanowią sami łomżyniacy niż czeczeni. System okradał i okrada obywateli od zawsze. Czy to autostrady, oświata, służba zdrowia … czy zasiłki dla wielu poskich żuli wypłacane przez pomoc społeczna. Więc jaki to ma związek z uchodźcami?
Boli ciebie, że dostają kasę ? No dostają bo tak stanowi nasze prawo. To nie wina Czeczenów tylko ustawodawcy. Możliwe, że śmieszy Ciebie to co piszę, przynajmniej wprowadziłem Ciebie w dobry nastrój, który Ci się przyda w dzisiejszy pochmurny dzień. Wielokrotnie podkreślałem iż uważam, że należy pociągać do odpowiedzialności tych Czeczenów, którzy łamią nasze prawo. Niemniej ocenianie całego narodu poprzez wybryki jednostek to zwykła intelektualna arogancja. Czy Polacy jako naród to debile, pijacy i złodzieje? Oczywiście że nie a jednak wielu jest takich wśród nas. Oczywiście nie jest to jeszcze dostatecznym powodem do takiej oceny całego narodu. Współczuje ludziom, którzy ciągle szukają wrogów na siłę czy to żydzi, pedały, czarni, chińczycy, czeczeni … nikt im nie pasuje jedynie oni się liczą a resztę? Resztę na Madagaskar.

Ciekawi mnie sprawa jak to sie nalicza,bo u mnie na przykład najwieksze zuzycie pokazał czytnik w kuchni gdzie ja przynajmniej nie uzywam grzejnika bo cale mieszkanie ma niezły naddatek i w kuchni sie to kumuluje dodatkowo przeciez sie gotuje i takie tam
Dowiedzialem sie ze te elektroniczne czytniki uaktywniaja sie powyzej jakiej tam temperatury gdzies w granicach 25 stopni ,okres rozliczania jest przesuniety do sierpnia wiec czy majac okna nasłonecznione w kuchni nie płace przypadkiem za całe lato niaktywnego grzejnika ale za aktywny czujnik ????
czy jest jakas osoba która moze to skomentowac ,jak to dziala,bo mi sie wydaje ze to jest jakas lipa te czujniki

gdy kupujesz to nie, ale jak sprzedajesz to są naliczane opłaty + prowizja od sprzedanego towaru tzn od kwoty za jaką sprzedałeś

a gdzie ten facet ma stoisko?

Cala reszta hehehehe....przyslowiowy qutas w zyc!!!!!!!

Jebac, karac nie wyróżniać ale WSZYSTKICH po równo ,bo jak na razie to coś tu jest nie w porządku....................................................................................

Wiem,wiem zaraz dodasz że to nie Czeczeni ..................................

mam Vectre od kilku lat i nigdy nie miałem przerwy, jak dla mnie Vectra jest OK

ewelina 86 i tak ich nie ma jak są potrzebni więc nie polecam Ci wychodzić po 22 na spacer. po drugie czeczeni będą się mścić więc uważajcie.

H.W.D.P

--------------------------------------------------------

no i czekist dostałbyś kulkę między łopatki i na tym Twa przygoda z AK-47 pod kataną by się skończyła...

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

H.W.D.P

Do wszystkich potulnych baranków broniących Czeczenów:

Pamiętajcie o zasadzie, najlepsza obroną jest atak. Jeśli przy konfrontacji z Czeczenami będziemy udawali ofiarę to damy im tylko powody do wejścia nam na głowę. Szczerze to mi nie przeszkadzają, do momentu kiedy wchodzą na moją ścieżkę. Jeśli nie mam ochoty z nimi rozmawiać i ich ignoruje, a jeden z nich idzie ewidentnie w moją stronę to mam stać jak frajer i czekać na jego ruch?

@spliter25, nie dopuszczam do takiej sytuacji kiedy podchodzi do mnie koleś z ziomkami i mówi wyskakuj z czegoś tam. Jeśli swoim zachowaniem i wyglądem potwierdzasz swoją słabość to jesteś przegrany czyli ofiarą.

Ale można mnożyć sytuacje związane z Czeczenami, na jednym z przystanków na odcinku Czerwony Bór - Łomża stała grupka 3 Czeczenów. Akurat jechałem autobusem liniowym PKS i kierowca oczywiście się zatrzymał jak machali. Wsiada pierwszy idzie siadać, wsiada drugi idzie siadać, wsiada trzeci idzie siadać, a kierowca "A BILETY ???" we 3 mieli może z 3-4 zł. Oczywiście musieli wysiąść. Jaki wniosek?

ONI MYŚLĄ ŻE TUTAJ MAJĄ WSZYSTKO ZA DARMO I ŻE WSZYSTKO IM WOLNO

Inna sytuacja to kiedyś był wypadek na Sikorskiego i Zawadzkiej z Czeczenami. Nie znam szczegółów ale policja nie mogła dowieść kto prowadził auto z Czeczeńskiej bandy.

Więc jak nie masz tyle kasy to kup sobie coś zwykłego niedrogiego na kierownicę by ręce odpoczywały za niewielkie pieniądze można było w każdej chwili zmienić na nowe. Dla mnie w aucie liczy się stan silnika, hamulców, zawieszenia i opon, a reszta bajerów jak mogę powiedzieć to czynniki zbędne i nie warte inwestycji.

Ja mam skórzany pokrowiec z allegro, nie jest wieśniacki, wygląda dobrze i łatwo się obszywa, wszystko jest w komplecie. Nie kosztuje 200zł a nie widac różnicy między nim, a obszyciem u tapicera

bo widzisz chodzi o to, aby tylko zrobić sensację

nie zauwazyliscie, ze to mlodzi gniewni;) ?

dzieciaki ktore siedza pod blokiem i jak podjedzie radiowoz to sie malo nie posikaja ze strachu... gdy radiowoz odjedzie to od razu hwdp i kozaki za dyche;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org